Sony Ericsson W800

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló egy kérés.Hogyha a "musical medley" címü mp3 at át tudná küldeni azt nagyon megköszönném(gyári csengõhang)

kérdés...nem mûkszik a kamerám, se a fény hozzáá ez még a sítábor után keletkezett csak eddig nem nagyon érdekelt, de csak jólenne már fényképezgetni... szóval mi lehet a baj? Anno volt ilyen problémám, de akkor 7 rongyé cserélték ki... annyit meg nem ér... sztem olyan túlsokbajanemlehet, mer akkor má rég végelenneneki.

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Pheaper
nem

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

nem tudja vki. véletlenül hogy kb. mennyibe van egy új w800i ház elõlapok nélkül?
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Vaterán nézz szét! HPM-70-et vegyél! nekem ez bevált. Szerintem a bluetoothos nem lehet olyan jó mert hamar lemeríti a telcsit. bár még nem használtam olyat. A sony jól kitalálta ezt a fülest. nem esik ki a füledbõl nem halják a busz elejében h mit halgatsz mégha kokszon nyomatod akkor se. És nagyon jó minõséget produkál. Még a mély hangok isz szépen jönnek rajta.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Tibor
Csak bluetooth-osba vagy hasonlóba, mint a HPM-70 az a kérdés?
Te mit ajánlasz, annyi van, hogy nem tudok választani?
De van egy Thomson csévélõs fülesem azzal jó, de hiányzik az a fülbe dugható rész, amitõl nagyon király hangzása van és nincs külsõ zaj.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Az elég rossz. 😞

Lehet be kéne fektetned egy új fülesbe.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Tibor
nekem van és a jobb oldali füles kábelje el kezdett szakadozni és már eléggé kint van belõle és nem szól

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Hello,a w800 gombsor világító ledjei narancssárgák?vagy csak a gombsor szines?
Pheaper
enyimén aszsem nicns ott

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

joshua
Nem a legvégére gondolok. Hanem ahol kettéválik a bal-jobb füles, ott van egy megvastagított rész. Csakhogy ez minegyik hpm-70-esen ott van?

Pheaper
nekme van kaptam hozzá 3 at

joshua
Valakinek van ilyen bizbasz a fülhallgatóján? Arra a megvastagított részre gondolok.

Pheaper
ahham😊)

joshua
Tehát ha az elõ-hátlapot kicserélem (mivel sokkal jobb ez a narancsos) és rárakom a w800-as szoftverét, akkor magyarul kapok egy w800ast?😄

Pheaper
ugyanaz a két teló csak a tmobil kiadta a d750i-t magyarán a D750i a w800i lebutitott változata

joshua
Szevasztok!

Ez a telefon hardverileg mennyire különbözik a d750i-tõl? Gondolok itt pl a processzorra és ilyesmikre.(van benne vmi proci nem?😊)

Elõre is köszi!

Pheaper
😄D

Egy próbát megér, s ha nem akkor legalább kizárható egy hibaforrás.
Azért megjegyezném hogy találkoztam már sim-telefon összefeérhetetlenséggel, szóval ha teheted cseréltesd ki a simkártyádat.

nekem is egy éves a 810esem 😊 Pheaper!! #536 ! 😄F
(jéé te vagy a második 5 percen belül, akinek az aláírásában trance dolgot olvasok <#kuss>)

-tRs-Landor

505thZajcev[PT]
Nem tudom nem probaltam. Gondolod sim kartya? Mondjuk nem egy mai darab, meg az 5510-esem idejeben, ami akkor szinte uj telo volt ,akkor kaptam es hasznalom azota. Habar a problemak a W800 idejeben jottek, de surun csak ebben az evben fordultak elo ezek a problemak ( kb pont egy eve van meg az SE).

már simkártyával is csinalja ezt?

-tRs-Landor

Pheaper
176*144 sztem

Sziasztok! Mekkora a legnagyobb felbontás a videózásnál??

505thZajcev[PT]
Nem, zsir fullon van, de sokszor elofordul, hogy telefonalas kozben nagyon gyenge lesz a vonal, nem szakad meg, olyan mintha packet lossos lenne. Persze terero meg mindig fullon van ekkor.

-tRs-Landor

nem veszed észre esetleg hogy a térerõ ugrálna?

-tRs-Landor

505thZajcev[PT]
Sziasztok
Egy kerdesem lenne hozzatok W800 tulajok. Nektek nem fordult elo olyasmi, hogy be volt kapcsolva a telo , mukodott meg minden, de vannak olyanok akik nem ernek el egyaltalan. Vagy foglaltat jelez nekik, vagy eldobja a hivast. Ezeket vagy eszreveszem vagy nem. Neha az is elofordult mar, hogy ulok a telo mellett, es jon egy sms hogy volt egy nem fogadott hivasom! Persze hivas egy szal se volt.
Probalok mar vegre rajonni, hogy ez a telefon hibaja, avagy a T-Mobile balfaszsaga miatt van-e a dolog...

Pheaper
jajj hagyad már õket 😛

warning! iq level is very low in the topic! 😄😄😄

-tRs-Landor

Nekem már nagyon szar a joyom alig akar reagálni rá

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Kösz a tippet, Joyyal lehet tekerni a videot, csak kár hoy egy év kellett hozzá hogy rátaláljak<#vigyor2>

fasza nekem is ilyen van
Taylor
Joyyal próbáljatok tekerni nálam azzal megy.

Hát én se tudom tekerni a videot. 😞 Pedig most próbáltam. Taylor sikerült megcsinálni a telcsim. Rárakattam a legujabb szoftvert és most már minden királyul meg rajta. 😊

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Egy elõzõ hozzászólásban olvastam hogy a walkman progiból a 4-es és 6-os gombbal tekerni lehet a videót, ez nekem sehogy sem sikerül, tud-e segíteni valaki? Elõre is köszi.

Taylor
Az a gari is jó nem? Én úgytudom csak a akksira nincs tovább, amúgy készülékre kompletten 2 év jár. Na mindegy, végülis engem is idegesített mikor elszállt minden amit ráraktam, csak nekem sikerült frissíteni. 😊

Hát majd még beugrok a vodafonhoz is. De ha ott nem tudják megcsinálni hamar akkor viszem inkább a szervizes csávóhoz. Amúgy már 1 éves a telcsi tehát csak a ericcsonos gari van rajta.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Taylor
Hát nem tudom, hogy ér-e ennyit a gari, akkor elõször próbáld meg a szolgáltatónál hátha. Bármikor beüthet valami garanciális probléma. De ez csak az én véleményem.

Nem gond találtam 1 szervízt ahol 2000 buznyákért megcsinálják nekem csak az a baj hogy a garanciám ugrik. 😞

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Taylor
Ez gáz, nem tudtam, hogy kell hozzá. :S

Basszus nem jön össze a dolog. Nincs szervízkábelem. Így nem tok számítógéprõl szoftvert frissíteni.
El kell vinnem szervízbe. 😞

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Taylor
Szívesen! Én is kiváncsi vagyok hogy jó lesz-e. 😊

Uhh! Köszi! Ez tényleg frankó oldal értesítelek ha összejöttek a dolgok. 😊

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Taylor
Taylor
Rosszul emlékeztem, itt tudsz ilyenrõl olvasni.
A firmware pontban van ami neked kell.

Taylor
Ahogy nézem az a legújabb verzió belõle, tényleg nemtom mi baja lehet.
Akkor viszont marad az, hogy elviszed egy gsm boltba ahol raknak rá újat. Bár azért asszem pénzt kérnek.

Ja vagy marad még más lehetõség is. Ha jól tudom akkor le van írva seria.hu-n is. Vannak progik amivel fel lehet rakni a szoftvert külön is.
Azért utána nézek én is mindjárt.

Vodafonos vagyok és független a telefonom. Használtan vettem. a SEUS-om verzója: 2.6.11.7

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Vodafonos vagyok és független a telefonom.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Taylor
Ismerem az oldalt, tényleg nagyon jó. 😊
Nekem a R1AA008 verzió van fenn, bár nekem D750i van ami T-mobileos. Ha neked is T-s akkor ahogy nézem neked is ez a legújabb amit felrakhatsz. Bár nem értem SEUS miért nem akarja a jót. :S A másik lehetõség a bolt/szervíz marad. Ha szolgáltatónál vetted, akkor hozzájuk vidd. Bár náluk meg úgy csinálják, hogy törlik a telefon teljes memóriáját.

Szia megtaláltam egy magyar oldalon részletesebben leírva dátummal. Most már tudom hogy nem a legfrisebb szoftver van rajta. 😞 De akkor hogyan frissítsem? Mikor azt írja ki SEUS hogy a legfrisebb van rajta. Különben ajánlom neked is ezt az oldalt és a hozzá tartozó fórumot. Nagyon jó itt mindent megtalálsz SE telefonokhoz.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Oldal 1 / 12Következő →