63
Olsen Banden
-
OlsenSAJT #23 Mivel amit a DC-n láttam az fostaliga volt, meg eléggé nyögve nyelős - mint általában a DC - ezzel nem sokat foglalkoztam hanem eldöntöttem hogy rendes DVD formában kaparintom meg. Akkortájt adogatták ki a dánoknál. de én speciel a német Amazonról vettem.
Először csak szólóban egyet, aztán - mivel egész normális volt a képminőség - megvettem az egész sorozatot dobozban (mint kiderült, újradigizték az egészet, javítva valamennyit a képen).
Végül, de nem utolsó sorban rákerült a teljes szériára a magyar hang is - jobbára Viasatról. -
taboo #22 Meg lehet szerezni Direct Connectről (DC++) dánul, de az nem az igazi...!Jó lenne ha elmondanád hogy honnan szerezted meg! Előre is köszi! -
OlsenSAJT #21 Nekem nagy kedvenceim Egonék, mert ugye "piszok jó" az egész sorozat.
Ott is lapul a polcomon a komplett DVD kollekció (nem avi) - természetesen magyarul beszél az összes (14) rész.... -
laciodi #20 Nekem mindegy, hogy Dánul van, mert annyiszor néztem, hogy szinte kívülről tudom a szöveget. DE mostanában nem szoktam nézni. -
Ronny #19 lotyóak -
#18 Ez is Olsen, de egy más banda ...
-
#17 DVD rip amit mondott szóval nem biztos, hogy megvette. -
#16 Minek vetted meg ilyen nyelven? -
#15 Nekem megvan mind a 14. Dvdrip. Csak egy apro szepseghibaja van a dolognak. Dánul:((( Es nincs hozza semmifele felirat vagy egyeb... Ha valaki tud legalabb angol feliratot ertesitsen! -
Cili #14 Sziasztok!
Olsennel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Legutóbb nem sikerült a Viasatról leszedni a vetített részeket, későn vettem észre, hogy adják. Már évek óta keressük, nem is annyira nekünk, inkább a kisfiunknak lenne fontos, ő szúrta ki magának ezeket a filmeket. Ha tudtok valamilyen megoldást javasolni, örömmel fogadjuk. Előre is köszönjük.
-
laciodi #13 És még Az Olsen banda olajra lép -
laciodi #12 Megvan nékem: Olsen bandája
Olsen banda pácban
Olsen banda nagyban játszik
Olsen banda nagy fogása
Olsen banda boldogul
Olsen banda hadba száll
Olsen bosszúja
Olsen banda sinre lép (ennek csak a vége van meg)
Olsen banda ulolsó akciója
Ifjú Olsen és bandája -
#11 Nem tudjátok bedigitalizálni?
Írok majd egy listát mi van meg nekem. -
laciodi #10 VHS-en -
laciodi #9 Nekünk majdnem megvan az összes rész. -
#8 Most volt néhány hete a Viasaton az összes éjszaka egy körül adták.
Én amit tudtam felvettem így is csak a fele sikerült sajna mert későn vettem észre, hogy adják.
Nem egy csúcs minőség nekem se tetszik, de ennyit tudott a gépem meg van osztva egy részük DC-n másik fele még nincs betömörítve és vágva.
Óriási film nekem nagyon bejönnek hatalmas poénokkal nem csak olyanokkal amit a Dánoknak érthető. -
#7 torrentel probálkozz vagy dc -
#6 látom senkit nem hoz lázba ez a téma... :/
sebaj, majd legközelebb... -
#5 Esetleg valaki tud olyan oldalt,ahonnan hozzá lehetne jutni?
Nem sok esélyt látok rá, de esetleg mégis...
Olyan jó volna újra megnézni őket... -
#4 Én is néztem jó pár részt láttam nagyon jó sorozat volt. -
#3 - Van egy tervem.
- ...
- Ez piszok jó, Egon!
ez annyira klasszikus! :DDD -
#2 Port.hu
Viasat 3 -
#1 Hy!
Ki emlékszik még ezekre a nagyszerű vígjátékokra?
Én anno Duna tévén néztem, sokat vetítették még olyan 5-6 évvel ezelőtt.Kedvenceim közé tartoznak ezek a filmek.
Szerintem megérdemel egy saját topikot.
Remélem még nem nyitott neki más topikot, fórumkeresővel megnéztem olsen banda kulcsszóval, nem talált semmi.
Ha mégis lene már ilyen topik, akkor ezer bocsánat.