Olsen banda
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még Az Olsen banda olajra lép
Megvan nékem: Olsen bandája
Olsen banda pácban
Olsen banda nagyban játszik
Olsen banda nagy fogása
Olsen banda boldogul
Olsen banda hadba száll
Olsen bosszúja
Olsen banda sinre lép (ennek csak a vége van meg)
Olsen banda ulolsó akciója
Ifjú Olsen és bandája
Olsen banda pácban
Olsen banda nagyban játszik
Olsen banda nagy fogása
Olsen banda boldogul
Olsen banda hadba száll
Olsen bosszúja
Olsen banda sinre lép (ennek csak a vége van meg)
Olsen banda ulolsó akciója
Ifjú Olsen és bandája
Nem tudjátok bedigitalizálni?
Írok majd egy listát mi van meg nekem.
Írok majd egy listát mi van meg nekem.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
VHS-en
Nekünk majdnem megvan az összes rész.
Most volt néhány hete a Viasaton az összes éjszaka egy körül adták.
Én amit tudtam felvettem így is csak a fele sikerült sajna mert késõn vettem észre, hogy adják.
Nem egy csúcs minõség nekem se tetszik, de ennyit tudott a gépem meg van osztva egy részük DC-n másik fele még nincs betömörítve és vágva.
Óriási film nekem nagyon bejönnek hatalmas poénokkal nem csak olyanokkal amit a Dánoknak érthetõ.
Én amit tudtam felvettem így is csak a fele sikerült sajna mert késõn vettem észre, hogy adják.
Nem egy csúcs minõség nekem se tetszik, de ennyit tudott a gépem meg van osztva egy részük DC-n másik fele még nincs betömörítve és vágva.
Óriási film nekem nagyon bejönnek hatalmas poénokkal nem csak olyanokkal amit a Dánoknak érthetõ.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Esetleg valaki tud olyan oldalt,ahonnan hozzá lehetne jutni?
Nem sok esélyt látok rá, de esetleg mégis...
Olyan jó volna újra megnézni õket...
Nem sok esélyt látok rá, de esetleg mégis...
Olyan jó volna újra megnézni õket...
Én is néztem jó pár részt láttam nagyon jó sorozat volt.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Hy!
Ki emlékszik még ezekre a nagyszerû vígjátékokra?
Én anno Duna tévén néztem, sokat vetítették még olyan 5-6 évvel ezelõtt.Kedvenceim közé tartoznak ezek a filmek.
Szerintem megérdemel egy saját topikot.
Remélem még nem nyitott neki más topikot, fórumkeresõvel megnéztem olsen banda kulcsszóval, nem talált semmi.
Ha mégis lene már ilyen topik, akkor ezer bocsánat.
Ki emlékszik még ezekre a nagyszerû vígjátékokra?
Én anno Duna tévén néztem, sokat vetítették még olyan 5-6 évvel ezelõtt.Kedvenceim közé tartoznak ezek a filmek.
Szerintem megérdemel egy saját topikot.
Remélem még nem nyitott neki más topikot, fórumkeresõvel megnéztem olsen banda kulcsszóval, nem talált semmi.
Ha mégis lene már ilyen topik, akkor ezer bocsánat.
← ElőzőOldal 2 / 2