63
Olsen Banden
  • OlsenSAJT
    Mivel amit a DC-n láttam az fostaliga volt, meg eléggé nyögve nyelős - mint általában a DC - ezzel nem sokat foglalkoztam hanem eldöntöttem hogy rendes DVD formában kaparintom meg. Akkortájt adogatták ki a dánoknál. de én speciel a német Amazonról vettem.
    Először csak szólóban egyet, aztán - mivel egész normális volt a képminőség - megvettem az egész sorozatot dobozban (mint kiderült, újradigizték az egészet, javítva valamennyit a képen).
    Végül, de nem utolsó sorban rákerült a teljes szériára a magyar hang is - jobbára Viasatról.
  • taboo
    Meg lehet szerezni Direct Connectről (DC++) dánul, de az nem az igazi...!Jó lenne ha elmondanád hogy honnan szerezted meg! Előre is köszi!
  • OlsenSAJT
    Nekem nagy kedvenceim Egonék, mert ugye "piszok jó" az egész sorozat.
    Ott is lapul a polcomon a komplett DVD kollekció (nem avi) - természetesen magyarul beszél az összes (14) rész....
  • laciodi
    Nekem mindegy, hogy Dánul van, mert annyiszor néztem, hogy szinte kívülről tudom a szöveget. DE mostanában nem szoktam nézni.
  • Ronny
    lotyóak
  • AnuluWork #18
    Ez is Olsen, de egy más banda ...

• Random_
    DVD rip amit mondott szóval nem biztos, hogy megvette.
  • CLINT EASTWOOD9
    Minek vetted meg ilyen nyelven?
  • Penya
    Nekem megvan mind a 14. Dvdrip. Csak egy apro szepseghibaja van a dolognak. Dánul:((( Es nincs hozza semmifele felirat vagy egyeb... Ha valaki tud legalabb angol feliratot ertesitsen!
  • Cili
    Sziasztok!
    Olsennel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Legutóbb nem sikerült a Viasatról leszedni a vetített részeket, későn vettem észre, hogy adják. Már évek óta keressük, nem is annyira nekünk, inkább a kisfiunknak lenne fontos, ő szúrta ki magának ezeket a filmeket. Ha tudtok valamilyen megoldást javasolni, örömmel fogadjuk. Előre is köszönjük.
  • laciodi
    És még Az Olsen banda olajra lép
  • laciodi
    Megvan nékem: Olsen bandája
    Olsen banda pácban
    Olsen banda nagyban játszik
    Olsen banda nagy fogása
    Olsen banda boldogul
    Olsen banda hadba száll
    Olsen bosszúja
    Olsen banda sinre lép (ennek csak a vége van meg)
    Olsen banda ulolsó akciója
    Ifjú Olsen és bandája
  • Random work
    Nem tudjátok bedigitalizálni?
    Írok majd egy listát mi van meg nekem.
  • laciodi
    VHS-en
  • laciodi
    Nekünk majdnem megvan az összes rész.
  • Random_
    Most volt néhány hete a Viasaton az összes éjszaka egy körül adták.
    Én amit tudtam felvettem így is csak a fele sikerült sajna mert későn vettem észre, hogy adják.
    Nem egy csúcs minőség nekem se tetszik, de ennyit tudott a gépem meg van osztva egy részük DC-n másik fele még nincs betömörítve és vágva.

Óriási film nekem nagyon bejönnek hatalmas poénokkal nem csak olyanokkal amit a Dánoknak érthető.
  • Iori
    torrentel probálkozz vagy dc
  • burkusdió
    látom senkit nem hoz lázba ez a téma... :/
    sebaj, majd legközelebb...
  • burkusdió
    Esetleg valaki tud olyan oldalt,ahonnan hozzá lehetne jutni?
    Nem sok esélyt látok rá, de esetleg mégis...
    Olyan jó volna újra megnézni őket...
  • CLINT EASTWOOD9
    Én is néztem jó pár részt láttam nagyon jó sorozat volt.
  • burkusdió
    - Van egy tervem.
    - ...
    - Ez piszok jó, Egon!

ez annyira klasszikus! :DDD
  • burkusdió
    Port.hu
    Viasat 3
  • burkusdió
    Hy!

Ki emlékszik még ezekre a nagyszerű vígjátékokra?
    Én anno Duna tévén néztem, sokat vetítették még olyan 5-6 évvel ezelőtt.Kedvenceim közé tartoznak ezek a filmek.

Szerintem megérdemel egy saját topikot.
    Remélem még nem nyitott neki más topikot, fórumkeresővel megnéztem olsen banda kulcsszóval, nem talált semmi.
    Ha mégis lene már ilyen topik, akkor ezer bocsánat.