Olsen banda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Azt hiszem ezzel világuralomra fogok törni <#buck>#buck> csak viccelek ám...<#nyes>#nyes>
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Talán abban a részben, amikor Angliába mentek, és egy szót nem tudtak angolul, abban Benny összeszedett a misszióhoz egy utcanõt...az jól nézett ki.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Ki tudja megmondani?

"Hát ez piszok jó, Egon!"
Al.: www.olsenbanda.mlap.hu szerkesztõje
"Hát ez piszok jó, Egon!"

Tudsz adni linket, mert én nem találom...
Javaslom nézzetek körbe a hypa marketekben, ugyanis nagyon meg fogtok lepõdni 😊
Kijött a gyûjtemény elsõ pár darabja 😊
1. Olsen Bandája (ezt vettem)
Lesz még:
Az Olsen banda nagyban játszik
Az Olsen banda nagy fogása
Olsen tervez, a banda végez
Az Olsen banda boldogul
Az Olsen banda sínre kerül
Az Olsen banda bosszúja
Az Olsen banda újra akcióban
Az Olsen banda hadba száll
Az Olsen banda nem adja fel
Az Olsen banda veszi az akadályt
Az Olsen banda olajra lép
Az Olsen banda utolsó akciója
A dvdrõl: "Hál' Istennek" Mirax kiadás, szóval nem azok a szar F+f meg retekklub kiadások,
HANG: magyar 2.0; dán 2.0
FELIRAT: angol
MENÜ: animált, mozgó
EXTRA: elõzetesek
Kötelezõ. 950-ért meg fõleg.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
De reménykedtem, hogy változott a helyzet.
Hát ha azért valakinek magyar tv-bõl rippelt verziója van és dc zik majd szóljon, mert a dánt már töltöm, de jobban örûlnék a magyarnak is.
Vagy akkor is irjon már be ide hogyha valamelyik adó elkezdi játszani.
Elõre is kösz
Azt megpróbálom, de akkor szinkron hang kellene hozzá, mert sajnos gyenge vagyok németbõl is meg dánból is. :-)
Ha esetleg ebben tudnátok valami tanácsot adni akkor megköszönném.
De torrentet se nehéz lelni.
Ha valakinek vannak Olsen banda részei, be tudná írni, hogyha dc-zik, hogy melyik Hubon van milyen névvel, hogy cserlégethessûnk. Elõre is köszi
Szóval én isd nagyon szeretem ezt a sorozatot,de mint ugye ti is írjátok,nem könnyû hozzájutni....akinek megvan,honnan van meg?És nem tudja az valahogy átküldeni,vagy valahogy ..nemtom😞????
Ez megvan két példányban is (ugyanis ezt megvettem szólóban mielõtt a teljes sorozatot tartalmazó díszbobozt) s még ez a kettõ sem ugyanolyan hosszú. Pedig ugyanaz a film és mindkettõ ugyanúgy németül beszél.
Hát akkor a dán változatok meg tuti hogy szintén eltérõ hosszúságúak.
Tehát azon kívül, hogy nem rakom fel (mondjuk pl. azért mert 14 DVD lerippelése plusz a hangsávok kiszedése legalább 4 óra meló) azt is mondom, hogy úgyse mennél vele semmire mert nem passzolna a hang a képhez.
Elõször csak szólóban egyet, aztán - mivel egész normális volt a képminõség - megvettem az egész sorozatot dobozban (mint kiderült, újradigizték az egészet, javítva valamennyit a képen).
Végül, de nem utolsó sorban rákerült a teljes szériára a magyar hang is - jobbára Viasatról.
Ott is lapul a polcomon a komplett DVD kollekció (nem avi) - természetesen magyarul beszél az összes (14) rész....
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Olsennel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Legutóbb nem sikerült a Viasatról leszedni a vetített részeket, késõn vettem észre, hogy adják. Már évek óta keressük, nem is annyira nekünk, inkább a kisfiunknak lenne fontos, õ szúrta ki magának ezeket a filmeket. Ha tudtok valamilyen megoldást javasolni, örömmel fogadjuk. Elõre is köszönjük.