27
Razer Diamondback
-
#27 a sima ábra az én egeremé a piros kockás meg a haveromé és ezt az eltérést se vágom miért van ...
-
#26 jaja de 560as patch nincs :D -
#25 Az MX510 nem tud 1000-en menni... -
#23 egyébként usbhack szerintem érezhető, legalábbis az mx510nél az 1000res hack hiányát én eléggé megéreztem winfos reinstall után ... -
#22 ok így is lehet köszi hogy megosztottad velem mostmár vadászhatsz új topicokra és ide ne írj többet légyszi, csak akkor ha valami a TÉMÁHOZ KAPCSOLÓDÓ dolgot akarsz közölni, mert a további üzeneteid már csak spamek amiért egy ujregező büntetőponto érdemel -
#21 Ja meg csináltam egy USB hacket de az semmi! -
#20 Érdekes!Én bedugtam az egeret kettőt állítottam rajta és fasza!Mindenféle szar egyéb beállító progi..hahh ugyan már!
-
#19 míg élünk remélünk ... -
#18 15g-s gyorsulás?Az jó lehet!Nem fáj a kezed néha? -
#17 ha meg van neked akkor miért nem segítesz? az értelmetlen ujreges cuccok helyet megcsillanthanál valami értelmet is ... -
Kou #16 keress google-n valami infot, valszeg többet fogsz elérni mint itt.. -
#15 Welcome Urak! -
#14 azért, mert elméletileg ennek jobbnak kéne lennie az 1600dpi meg a 15g-s gyorsulás miatt, de a rövid precíz mozdulatoknál nem úgy viselkedik, mint kéne elég sokat utánna olvastam és láttam pár felhasználók által készített updatet amit ki is próbáltam, de már nemtudom hogy mi a jó hozzá és mi a nem mert már annyiminden állítottam rajta, ezért lenné kiváncsi más RAZER TULAJ véleményére -
#13 RaSTaBaNDiTa ha te ennyire értesz mindenhez, miért kérsz segítséget? -
#12 már oldreg mert többmint egy éves -
#11 Van, és mindenhez értek,kivéve a magadfajta "van egy ilyenem,meg olyanom és hülye topikokat nyitok" fajtát! -
#10 tehát neked is van 1 ilyen egerd vagy szeretnél egyet és minden driverspecifikációt végignéztél előtte és ezért értesz hozzá, vagy csak alapból mindenhez értesz és idejössz arcoskodni? -
#9 -
#8 Hülyesegg!Mi lenne ha minden faszom dolognak külön topikot nyitnék?
Minden faszom alaplapnak,meg memóriának meg minden!
Ha meg nem értenék hozzá nem ugatnám le a hozzád hasonló lámákat! -
#7 de engem nem az optikai egerek érdekelnek hanem CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ez a speciális egér csak ami a razer diamondback nevet kapta és mivel ez 1600 dpit használ ezért ez 1 KÜLÖN TÉMA! (miből gondoltátok, hogy újreges képeket meg másik sgs topikcímeket várok? ha nem értesz hozzá akkor ne nyilatkozz meg itt plz ) -
#6 Picikét elgondolkodhatnál azon,hogy miért is nyitottad a topikot!
(Egyébként rájöttem az sok új topik titkára: Kicsi a kereső frame,legalább egy full oldalnak kéne lenni!)
Egyébként! -
#5 lol te aztán pro player lehetsz pl legújabb driverfrisstés (high sens usereknek "12.5 cmnél kisebb út a 360fokos fordulathoz") akkor linusb müxik e vele stb nem faszfej ujreges képeket várok totállámerektől ... -
Shadow_THH #4 milyen választ akarsz? :D hogy mások hogyan fogják meg az egeret, vagy hogy hányszor kap enni? -
#3 hmm ezzel sokra megyek gratula! -
Shadow_THH #2 -
#1 Nemrég vettem 1 ilyen egeret, előtte mx510em volt és 1 picit még bánom a cserét mert még 1 hét után se tudtam rendesen "belőni" az egeret várom Razer userek hozzászólásait, tippeit