28
-
#28 s754 3400+ boven eleg en azzal kergetem es semmi sem akad igaz nem dual mem de annyival nem goyrsabb,hogy kidobjak erte +20-al tobbet vagy megtobbel "szerintem"!! :))) -
#27 60-70 ??? az soook ... :)
nekem 1700+ és nf7-s eladva: 22k
(s754) nforce3 lap+3000+ proc: 48k (s939 picit drágább, tény, de mivel lesz socket M2, igy annak sincs sokkal nagyobb jövője :( )
48-22=26e-ből továbbléptem... sztem nem olyan durva, ahoz képest, h az 1700+ igy tuningolva 2 évig hű társam volt :)
---------------------------------
blackeagle: azért eddig nem vole ennyire egyértelmüen jobb :) persze, ár/telj-ben már régota etalon az amd :) -
blackeagle #26 "Reménykedem benne, hogy nagyban növeli a piaci részesedését az AMD, s lesz végre verseny, innováció ... nem csak ránk erőltetett sata/pci-e/ddr2/btx/24pin tápcsati ...."
P2 óta nem érdekel az intel. Az athlon megjelenése óta meg még inkább nem. Szépek ezek a fogyasztási eredmények -
dez #25 60-70? Annyiért is lehet, de legolcsóbban már 45-ből kijön (bruttó). -
Ceb #24 Ha én fejlesztenék akkor már amd64-et vennék, úgyis az a jövő túl gyakran meg nem szertek újat venni na meg lehetőségem sincs rá.
Én még elleszek 1 v 1,5 évig az athlon Xp 2400+ al.
De most kb 60-70 k környékén már le lehet cserélni az alaplapot meg procit 64bitre. -
Keldor #23 ez durva órajel már!! AMD RULLAAA -
dez #22 Szép... -
dez #21 Ez azért több dologtól függ: mennyit akar rá áldozni, akar-e/kell-e amúgy is alaplapot is cserélni, milyen gyors procit akar. Az újabb, gyorsabb procikkal úgymond bónuszként jön a 64-bites üzemmód-lehetőség. -
#20 fogyaszát=fogyasztás -
#19 mint minden amd/intel topikba, ide is beirnám a fogyasztási adatokat... ha csak egy embernek mondok ujat, aki ezért a64-et vesz, nem p4-et, már megérte :) - a többiektől, akik tisztában vannak ezzel, elnézést kérek :)
Xbitlabs.com : (végre van CSAK proci fogyaszát eredmény!!! - legujabb proci reviziok mindkét gyártótól!)
s939 a64 3000+ = 39.9W
s775 iP4 3000g = 118 W
s939 a64 3700+ = 50.9W
s775 iP4 3600g = 140.7W
Reménykedem benne, hogy nagyban növeli a piaci részesedését az AMD, s lesz végre verseny, innováció ... nem csak ránk erőltetett sata/pci-e/ddr2/btx/24pin tápcsati .... -
vax #18 Valaki probálta már használni az béta verzióju 64 win xp-t?
Köszi a gyors választ Szivar. -
szivar #17 Véleményem szerint még nincs. Csak akkor éri meg, ha lesz olyan oprendszer és/vagy program ami kihasználja a 64 bitben rejtőző lehetőség(ek)et. -
vax #16 De most komolyan, most van értelme egy 64 bitesbe beruházni, vagy inkább még a régebbi 32 biteseket vegyen az ember? Ha most akar valaki vasat cserélni. -
dez #15 Nem túl ésszerű mindíg a legdrágábbat megvenni, fele annyiért is majdnem akkora teljesítményt lehet kapni.
De mindenesetre érdekes, hogy még mindíg tudják tovább növelni az órajelet (és szerencsére a teljesítményt is). -
#14 Nekem egy Athlon XP 2400+ van (2 GHz). Nem mai darab, de egyáltalán nem érzem lassúnak. Egy Radeon 9800pro-val párban nagyon jól viszi az összes mai játékot. Videozásban ugyan lehetne gyorsabb, de még így is végez egy 2 órás DVD film újrakodolásával 6-7 menetben is egy laza éjszaka alatt. Szóval nekem még jó lesz ez a proci, illetve a konfig sokáig... -
blackeagle #13 Az attól függ mi a hobby-d. Én tudnék örülni annak ,hogy ne fél napig számoljon egy 3d-s rendert 2.5 Ghz-en. -
entreri #12 Nem sokan engedhetnek meg maguknak ilyen csúcskategóriát. Ha már konfigoknál tartunk nekem AMD 1000Mhz Duron van. Most akarok fejleszteni de jelenleg otthonra 3 Ghz feletti procit venni szerintem felesleges, és nagyon drága is -
blackeagle #11 Igazat adok ebben. Sir itt mindenki a 2gigás procijával ,pedig ekkora teljesitményről még álmodni se mertünk ,mikor az egyik újságban nagyzoltak ,hogy ők már P133 Mhz-en játszottak a Screamer2 - vel. -
RpPRO #10 Akkor ne kolts ra es szallj ki a mokuskerekbol, ahelyett, h itt nyivakolsz.
Nem kell fejleszteni, ennyi. Egy ilyen proci 2 ev mulva is gyilkos proci lesz jo videokartyaval. -
#9 nahigen az AMD megint jólcsinált vmit:) a kraft ugyanis nem feltétlenül a 4Ghz-es órajelben rejtőzik:)
Reméljük 1-2 éven belül az átlagfelhaszná
ló is Athlon64 fog száguldozni -
#8 Nekem meg 3 éve 1700+ Palomino - tehát ne sírj!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
eke #7 Nekem meg lassan két éve van a 2400+T-bred... -
#6 Én az Athlon xp 3000+-al jártam így... kár. -
Zsoldos #5 hat ja, 2 ev mulva megveszed 10.000-ert kb. -
#4 Ja, 5 év múlva új számozás mellett (?) már 5 GHz-es gépeken nyomulunk...
===============================
.:i2k:. melóból:
-
The Termentor #3 ezt mondtam a pII re amikorr kispocs voltam. es nezd, egy rakas szart se er most... -
#2 Épp mire összekaparnám rá a lóvét, jön egy újabb, brutálabb hardware!
.:i2k:. melóból: -
#1 Sosem lesz pénzem rá...!
.:i2k:. melóból: