Brothers in Arms (ps2/xbox)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Ott volt fps nezet es valahogy a csapatot is iranyitgatni kellett.
Eleg jo volt, csak baromi nehez.
Meg ott van pl meg a Hidden n Dangerous az is FPS csapatos 😊 bar ott neha tok egyedul egyszerubb mint csapattal - talan kombat fpsnek hivtak bar ott ugye lehetett mindenfele jarmuveket is hasznalni.
Van egy leginkább taktika játék ahol az embereket csak küldözgetni tudod és parancsokat adni,meg van egy csapat alapu fps (meret BiA elvileg az).Ezt hogy a bánatba lehet összehasonlitani?
Kb mintha a Fifa 2005-öt hasonlitanám a Football Manager 2005-el.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De ez mar totalisan mas mint amirol szo volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A BIAban meg sajat magunkat iranyitjuk ezeken tul?
Jujuj....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezért nem értem a BiA-al való összevetést...
Ahahah 😄
Most latom 9.2 -ot kapott a GameSpot-on.
De attol hogy mindenhol 90%+ kapott meg nem jelenti hogy meg is erdemli.
Remek pelda a Doom3 es SW:Republic Commando paros akik ugyanazt a pontozast kaptak pedig az utobbi 1000x hangulatosabb. Es ezt nem csak en alitom.
"Ennek mi köze van Full Spectrum Warriorhoz?"
Csak az hogy ez a masodik jatek ami ugyanarra a jatekmentre tamaszkodik. Mutass nekem masikat.
Sorozat alatt meg valószinû az Elit Alakulatot értették,aminek meg mi köze Vietnámhoz?
Kétségtelen hogy én még nem láttam (csak képeket videókat),mert pc-re várom,de mivel gyakorlatilag mindenütt 90% fölött értékelték,ezért valószínûnek tartom hogy valami jó csak van benne,ami a saját stilusában kiemelkedõvé teszi.
De mondjuk én inkább egy Call of Duty-val,Medal of Honor-al,a ccsapatirányitás miatt esetleg egy Rainbow Six-el hasonlitanám össze,de semmi képp sem a Full Spectrum Warrior-al.
Ettõl még persze nem kell hogy neked tetszen,olyan játék biztos nincs ami mindenkinek tetszik...
Sephi, érts már meg végre, én magasból szarok arra, ki vagy, ha te írsz egy oltári baromságot én arra reagálok, nem téged cseszegetlek. Nem is tehetem, nem ismerlek. Csak az van, amit te írsz, az vagy te. Pont.
Olvasd már el, mit írtam a legaljára.
Neked ez mar betegseg ne haragudj. Ez mar szerintem tulepi az ep elme minden szintjet. Eltelt egy ideje hogy megkertelek fejed be. Most is megkerlek szajal le rolam mert mar lassan emberszamba nem foglak venni. Foleg hogy miattad minden forum ahova beirok agyon lesz spamalve.
Te kis angyal.
(Ja és ne gyere nekem azzal, hogy "már megint baszogatlak"! Ez csak egy vélemény, így látom.)
MGS3 most messze fent csücsül az akciójátékok trónján....Már csak a 20-30perces megynerésvid miatt is😊)))))))
Az hogy ez unalmas-e? Hát nemtom....Ha tényleg végig ugyan ezt kell csinálni vagyis megyek és így meg úgy taktika de semmi extra nem fog történni akkor lehet hogy jóaz MI meg jó a graf meg a hangok meg minden.....de tényleg unalmas lesz...
unalmasnak hat egy ido utan?
nalam mar minden game unalmas max 20perc utan de ennek talan ahhoz van koze hogy eddigi eletem fele legalabb a gamolassal telt igy nem sok ujat talalok en sem pl a hl2-t mar nagyon unom - pedig meg nem vittem vegig de sosem jatszok vele tobbet a bizonyos 20 percnel 😊 de attol meg nem fos.
Inkabb azt mond meg hogy hasonlo stilusu (tehat 2.vhs) gammabol melyik jobb?
Felre ne erts en azt is vegig toltam de nem ertekelnem jonak.
Szeretem az ilyen stílusú játékokat. Nekem eléggé bejön.
De meg mindig nem arultad el nekem hogy ebben a jatekban mi a jo!
Jaj, bocs, most látom, hogy csak egy kiégett pixel az lcd monitoromon.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Lassan 2 oraja jaccom vele de ugy unom hogy nem igaz. Valaki aki tul van 3 ora jatek utan meseje mar el hogy tortenik e mas is mint mindig menni elore es gyengen valtozo taktikakkat bevetni?