Itthon is kapható a PalmOne Treo 650
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Nekem volt egy Tungsten E-m, az amihez szintén a Docs to go-t adták, semmi köze a kezelésének az asztali Wordéhez, "csupán" kompatibilis vele.
2. Azt ne mondd, hogy a képeken lévõ telefon anyagait összehasonlíthatónak tartod azokkal, amibõl a T610 készült... (Nekem is T610-em van)
2. Azt ne mondd, hogy a képeken lévõ telefon anyagait összehasonlíthatónak tartod azokkal, amibõl a T610 készült... (Nekem is T610-em van)
/*WTF?!*/
1., Az egy dolog, de mennyivel jobb, hogy ugyanazt a felületet használja az egyszeri juzer, mint a pcn
2., ne tévesszen meg, pl, amikor megvettem a T610-emet, akkor én kézben tartva is ezt gondoltam, de az eltelt 2!!! év mást mutatott.
2., ne tévesszen meg, pl, amikor megvettem a T610-emet, akkor én kézben tartva is ezt gondoltam, de az eltelt 2!!! év mást mutatott.
"A készülék többek közt képes Microsoft Office szoftverek futtatására, mint az Outlook, Word, Excel és Power Point." Ez nem egészen így van, a PalmOne gépekhez Documents to Go programcsomagot mellékelnek (ehhez 7-est), melyek-az MS PocketWord, -Excel alkalmazésaival ellentétben natívan kezelik a doc/xls fájlokat. E-mail kliensként Versamail van fent.
A képek szerinem szörnyen sikerültek, ilyen "olcsó kínai mûanyag" feelingje van a telefonnak rajtuk.
Amúgy ez a bekapcsolás közbeni akkucserélés sztem rohadt jó ötlet😄
A képek szerinem szörnyen sikerültek, ilyen "olcsó kínai mûanyag" feelingje van a telefonnak rajtuk.
Amúgy ez a bekapcsolás közbeni akkucserélés sztem rohadt jó ötlet😄
/*WTF?!*/