5
  • Sun1
    #5
    Olcso epp nem olcso. Full cisco cucc, 4 Mbit/s berelt vonal. Az en asztalomon ez van:
    http://blog.kiwi.hu/pix/telefon.jpg
  • [HUN]PAStheLoD
    #4
    Konkrét árat nem tudom mutatni , de igazából routerekről van szó, lévén IP alapú a dolog , és ezek - főleg kis teljesítmény , kis falu alapon - nem kerülnének sokba .. főleg ha a matáv a német t-mobil vagy deutsche telekom cuccait építi be..
  • Lacc
    #3
    Ez bizony tény, az IP-telefonálásra alkalmas telefonközpontok, licenszek milliós nagyságrendbe tartoznak, és igencsak hosszútávon hozzák csak be az árukat, és csak nagy vállalatok/intézmények számára.
  • okiteki
    #2
    Hat az olcsosághoz annyit tennek hozzá hogy maga az infrastruktura az nagyon sokba kerül, és maga a megfelelő sávu internetkapcsolat ami kell az sincs ingyen hozzá ugyhogy vissza az agarakkal !

    Per pill rohatt drága maga az átállás igaz sokat lehet megtakaritani tapasztalatbol tudom de ahhoz hogy ez müködjön megfelelő drága eszközök kellenek.
  • [HUN]PAStheLoD
    #1
    ehh.. majd 2020-ban mikor már az ipv6-ot is kétszer leváltottuk, eszmélnek fel a magyar közintézményekben, hogy jéé ez milyen kúl .. meg milyen ócsó , mert csak net kell hozzá és hálózaton belül (épületen belül , épületkomplexumon belül, városon belül) nem is terheli az országos sávszélt..