173
ACDSee összes verziója
-
galocza #13 xnview, slowview. szvsz minden alapdolgot tudnak (sőt többet), bár az ac/dc funkcionalitását nem érik el - igaz méretét és lassúságát sem. szépen testreszabhatóak és mindent tudnak ami nekem kell - ingyé'. -
#12 Tény, hogy az ACDSee nem a leggyorsabb képnézegető. Talán túl sok minden van már belegyömöszölve. Az IrfanView fényévekkel gyorsabban betölt. Én mégis ACDSee-t használok. Már rászoktam.
Azt hiszem itt érdemes megemlítenem: ACDSee 5-6-7 van magyarul is, ha nem is 100%-os. -
#11 nekem az nagyon lassú :S, meg amúgyis a windóz beépített programjai általában szart se érnek...
lsd IE, Windows kép- és faxmegjelenítő, stb... :P -
flashX #10 Windows képnézegető roxxx!:) -
#9 Dosos időkben Sea-m volt, Windows-nál meg ACDSee (az irfanview kezelését nem szerettem) -
#8 Ezt a progit használom amióta képnézegető van a gépemen . -
#7 én még mindig a 2.43-mas. A későbbiek sorra rosszul jelenítik meg az animált gifeket :( -
#6 nekem egy 1600+-os athlonom van 256 rammal, ezért igencsak fontos, hogy ne zabálja a ramot. indulás után kb. 100 mega ramom marad (alapdolgok sokat elvisznek, tűzfal 20mb, vírusírtó szintén, aztán fut még winamp, tc, trillian, apache)
szal jó az a 3.0-as acdsee :) -
#5 Én még csak a 6ost raktam fel, de erősen gondolkozok, hogy vissza rakom a 3.0-t. Túl lassú a grafikus felülete, és nem bírja a 433asom... [utál várni] -
#4 sok ilyen program van, én most tettem fel először ezt a progit, nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van, és nekem nem használ sok memóriát (direkt futtatom most folyamatosan) -
#3 Tipikusan olyan program, ami a verziószám növekedésével csak több helyet/memóriát eszik, a kisebb verziószámúak is majdnem ugyanazt tudják (talán kevesebb effekt/képformátum/kamera felismerés)
Nekem képnézegetéshez kell, ACDSee 3.0-m van évek óta, alig pár megát eszik, gyors, könnyű kezelni.
A másik ilyen program a Winamp, ahol a kettes sorozat méretben, sebességben stb. jobb mint az ötös.
-
#2 ui.: megnéztem fórumkeresővel, ACDSee kulcsszóval, nem talált semmit, csak egy, az ACDSee crackjével foglalkozó topikot...
-
#1 Nah szóval...
Ez egy nagyon jó képnézegető, katalogizáló program, de alapvető képszerkesztő funkciók is helyet kaptak benne. Én most a ACD Systems ACDSee v7.0.47 PowerPack-ot tettem fel, nekem nagyon bejön, szerintem nagyon jó program. Aki teheti, próbálja ki!
Jöhetnek vélemények, ki szereti, ki nem, előnyei, hátrányai, egyszóval minden vélemény, ami kapcsolódik a programcsomaghoz!