173
ACDSee összes verziója
-
Charmed #93 Éertem, köszi. Én is erre jutottam. Egyébként remek a fordítás. -
#92 Szerintem nincs. A fordítás alatt is az tűnt ki nekem, hogy a 10-es lényegében a Pro2, csak néhány dolog kimaradt belőle. -
Charmed #91 Nézegettem már őket. Nekem a 10-es egy butított pro 2-nek tűnik. Azt meg tudod mondani, hogy van-e olyan funkció a 10-ben, ami nincs a pro-ban? -
#90 A Pro2 inkább fotósoknak készült. Kicsivel több funkciót tartalmaz, és sokkal jobban van benne támogatva a profi fényképezők által használt RAW formátum. Egy otthoni felhasználónak elég a 10.
De ha mindkettőt kipróbálod, meglátod. -
Charmed #89 Valaki meg tudná mondani, hogy mik a különbségek az ACD See 10 és a Pro 2 között? -
#88 Igazából nem tudom miért nem jön be, valószínűleg karbantartanak vagy ilyesmi, de kicsit kezd zavarni.
Közvetlen link: http://evin.uw.hu/aces/acd10.ace
(DE ez csak a magyarítás nem a teljes ACDSee!) -
facsi #87 Szia Evin! Nem működik az oldalad, csak a felső reklámcsík jön be. Van más elérhetőség vagy közvetlen linket tudzs megadni az ACDSee 10-hez? -
#86 ACDSee 10 magyarítás feltöltve, a Pro2 pedig frissítve(verziószám nem módosult, senki se tévesszen ez meg). -
#85 Nézz el majd az oldalamra. Kész a Pro2, a 10-eset meg ma akartam felrakni, erre otthon hagytam, szóval az 13-án fog felkerülni. -
#84 köszi fasza
10-es hez is lesz hu? -
kolto #83 Hello Evin!
Éppen akkor töröltem le a 9-est a masinámról- csak angolul beszélt..-, amikor megtaláltam a Fórumon a Magyarításod. A 6-os viszont fenn volt magyarítva, de most már letöröltem, mert minden használat után a gépemen levő fotókat azzal nyitotta meg, holott én az IrfanViewet szeretem,és mindig újra kellett ezt a képnézőt telepítenem az ACDSee használat után, de a 9-es már nem rosszalkodik!
Köszönöm és üdvözöllek! -
latnok #82 nos most kaptam meg az ACDsee 9 pro-t remélem jó a progi, eddig nem azt használtam hanem a Pana lemezen lévő ARcSoft-os progit. MOst megpróbálom feltenni a magyarítást, remélem jó lesz.
-
#81 Elkészült az ACDSee9 (build 108) magyarítása. Elérhető az aláírásomban szereplő linkről. -
#80 Köszi, nem láttam. :)) -
#79 Az aláírásomban van a link. -
#78 Magyarosítás?
El tudnád juttatni nekem?
-
Mikilaci #77 üdv!
miért van az hogy a frissen telepített acdsee 9 gyorsnézőke működik csak és onnan nem tudok átváltani a manger részre és iconnal se indul el a manager.. régebben még elindult párszor mikor újra raktam de már nem..
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
#76 Nem tudom, én ilyennel nem találkoztam. Ha jó a verziószám, jól kell működnie.
Legfeljebb rakd újra az ACDSee-t. -
Mikilaci #75 Felraktam a magyarításodat mindent úgy ahogy írtad és magyar az egész csak nem mutatja a képeket... kép helyett fehérség és a böngészőben se.
miért van ez? -
#74 Xnview, meg ACDSee9, mivel fordítom. -
Mikilaci #73 Szerinted melyik a jó képnézegető? Te mit használsz? -
Mikilaci #72 Bocs!
Felraktam a magyarításodat mindent úgy ahogy írtad és magyar az egész csak nem mutatja a képeket... kép helyett fehérség és a böngészőben se.
???? -
#71 Rég volt már, mikor a 7-et használtam, de ha jól emlékszem:
ACDSee7+"nem emlékszem a nevére"(naptár stb. készítő)+canvas(képszerkesztő)
És nem Evit->Evin. -
Mikilaci #70 Köszi Evit, Nagy vagy !
Powerpack csomag az miből áll? mire jó? -
#69 Attól függ, mit akarsz csinálni. Néhány eszköz(pl vágás) alapból használ kijelölő részt.
Az Edit/Szerkesztés menüben biztos van vmilyen kijelölési mód, amikből választhatsz. Vagy elvileg kell lennie kis ikonoknak is, amikkel megadhatod a kijelölés módját(varázspálca, négyzetes, ellipszis kijelölés...)
A honlapomon van magyar nyelv a 7hez, ha azzal könnyebben boldogulnál.(link az aláírásomban) -
Mikilaci #68 sziasztok !
7.0 verzióban az edit módban a szerkeztésnél hogy tudok egy területet kijelölni hogy ne az egész képet használjam?
-
#67 áhh köszi
még ki kellett vennem vmi media plugint is:) -
#66 Beállítások->Fájl társítások
Van egy Audio nevű fül, ott kiszeded a pipákat az audió fájlok közül. -
#65 hi!
hol lehet beállítani, hogy csak képfájlokat nyisson meg? pl. mp3-akat ne. -
#64 Ok. Kössz -
#63 1. Ez nem warez fórum.
2. Keress google/astalavista.box.sk segítségével (vigyázz, használj frissített adatbázisú vírusirtót, spywarekergetőt bekapcsolt rezidens memóriavédelem mellett, tűzfallal, és alternatív böngészővel - Firefox, Opera - böngészve, az ilyen cracket tartalmazó oldalakon rengeteg vírus is van).
3. Vagy használj ingyenes alternatívákat (Irfanview, XnView). -
#62 Hy! Tudna vki mondani egy license kódot az ACDSee8-hoz? Nagyon megköszönném! -
stukov #61 Ja, bocs, lejjebb már volt... -
stukov #60 Ez is jó, és ingyenes! -
#59 ha gyors és kis helyet foglaló képnézőre van szükséged, ami alapból magyar nyelven is működik és modern is, akkor javaslom az XnVieW 1.8-as verzióját. ingyenes, pont olyan felületre be lehet állítani, mint az ACDSee-t. úgy 200 képformátumot felismer, beépített AdobePhotosop plug-in segítségével szerkeszteni is tudsz.
ha nem a "márka" a fontos, hanem a működés, akkor ez nagyszerű lesz, meglátod. -
#58 szasztok!
nem tudjátok, honnan tudom letölteni trialban az ACDSee 5, vagy a 6-os verzióját???
mert nekem az volt, de valaki felrakta a 8-ast, és az szerintem szar... -
balcsi70 #57 Kösszi.Akkor addig maradok az englis gyakorlásnál(végül is az alapot amit kell az tudom de nem lenne rossz ha hungárisül is tudna) -
#56 Egyenlőre nem csinálok 8-as magyart, mert a magyar kiadó csinálja, de majd talán nyár vége fele megcsinálom a pro-t(addigra talán kijöb egy végleges frissítés). Még majd meglátom...
A 8-as jobban támogatja a digitális fényképezőgépeket és azok formátumait, és némileg gyorsabb a 7-esnél. Meg gondolom sok foldozgatást is tartalmaz. -
balcsi70 #55 Neved alapján itélve nállad láttam.Akkor még várok rá.miért?nem lessz belöle semmi?a 7-es vagy a 6-os mennyivel( gyengébb)tud kevesebbet mint a 8-as? -
#54 Ha ezt nálam láttad, arra várhatsz.