5
 • Güzüke
  #5
  Véleményem szerint ebben nagyon sok lehetőség van. Már évek óta várom a videotelefon jellegű rendeléseket, aholkisebb problémákat lehetne orvosolni. Ma már külön üzletág az otthni patika és vizsgálati eszközgyártás, amikor alapvető és nem kockázatos vizsgálatokat tudunk otthon elvégezni, amelynek eredményeit a háziorvosommal is meg tudnám beszélni. Vidéken és gyanítom a városokban is, ahoghy a cikk ismelíti, hihetetlen mennyiségű idő és pénz takarítható meg ily módon. Arról nem is beszélve, hogy a zsúfolt és cseppet sem "magán" rendelők és várók zsúfoltsága és járványok esetén a fertőzés terjedése is kiküszöbölhető.
 • enrico
  #4
  Ez inkább "alapvető" dolgokra jó, mint pl.: lázas vagyok mit tegyek, köhögök, kalapáccsal rávertem a körmömre és qrvára fáj típusú kérdésekre adott válaszokkal cskkenthető lenne valamelyest az orvoshoz fordulások száma.
 • Bret
  #3
  Netes akupunktúrát, talpmasszázst és bármit vállalok
  www.csakelőreutaljsokpénzt.hu
 • boss
  #2
  Itthon is vannak oldalok ahol lehet csetelni "Orvosokkal", de szerintem ez nem egy jo irany, kozel sem olyan megbizhato a dolog. Tapasztalatbol tudom hogy egy ilyen cseteles kozben olyanokat mondott a doki, ami logikatlan volt, ezert felhivtam egy ismeros rokonomat aki orvos, es o mast mondott. Egyebkent egy gyogyszergyar honlapjan volt ez a cseveges.

  Szoval en nem tanacsolom, nem lehet tudni hogy kivel beszelget az ember, kozel sem biztos hogy orvossal.

  Persze lehet hogy ez kivetel volt.
 • Garfield
  #1
  Kovács "Drága-doktor-úr-itt-szúr-az-oldalam" nénit meg lecsukják szpemmelésért...