2 Days To Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Next PC upgrade: 2022
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
egy autós gammában ahol töbnyire száguldozol ne várd el hogy az ablak 3d-s legyen. nekem már az is extra hogy a faszinak jóllátható a kezén az ujjak. másrészt meg azé ez nem egy nfs ahol nincsenek emberek és forgalom is alig alig van, inkább egy GTA amihez lehetne hasonlítani de annak hol van ilyen grafija???
Renault magnum http://kamionszim.hu
sztem... de lehet hogy tévedek. ha mégsem így van akko bocsánat a tervezõknek pedig <#worship>#worship>
Légyszives mutasd meg TE hol látsz 4-es újat!!
Nincs egyátalán a kezekkel semmi gond megvan mind az öt új normálisan.
az ablakok csak textúrák, a kerekek nincsenek rendesen kivágva (a küllõk között nem lehet belátni), az embereknek pedig nincs öt ujjuk csak 2 1 hüvelyk meg egy 4es ujj. szal sztem még rusnya is.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
valójában pedig nagyon nagyon szép és sztem nem túl szép hogy igaz legyen mindössze annyi hogy nem mostanában lesz kiava és a 6800GT kevés lesz, minimum mondjuk egy 7800GTX...
meglesz ez és ilyen is lesz. pl b&w2 nézd meg annak a grafiját és 1bõl rájössz, hogy kb 1 év múlva nem is lesz ez annyira hihetetlen. korszakalkotó lesz mint a NFS3.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Tényleg ennyire szép lesz? Vagy csak valami trükk van a dologba?
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
ez nagyon király lessz ...
Idén még várható a megjelenés vagy csak 2006-ban tolhatjuk??
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Csak tudnám miért.

Renault magnum http://kamionszim.hu
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
<2005-03-03 @ 20:15 - sHadeS>2005-03-03 @ 20:15 - sHadeS>
Ismerõs a történet: Vinnie nevû fõhõsünk kiszabadul abörtönbõl három év után, és békésen tervezi, mit fog csinálni. Haverokkal lóg, megnézi mi van hajdani szerelmével. Azonban közbejön egy apró baki: az öccse valamilyen komoly bajba keveredik, Vinnie-nek kell segítenie rajta, mindezt 48 óra alatt. Pörgõs autós-, illetve akciójelenetek, váratlan fordulatok zsákszámra. Nekem elsõ blikkre a Tolvajtempó címû film ugrik be, de lehet hogy tévedek 😊
info: Gamestar
Elsõ képek