90
2 Days To Vegas
-
#50 hát lesz-e ebből a játékból valami?:S -
#49 Kicsit régiek de nem gond!
Jöhetne már igazán valami friss info video stb. -
#48 19 db kép -
#47 semmi infó azóta se..kár lenne ha, feledésbe merülne a játék. -
#46 ja
csak eddig nem voltak belinkelve direktbe... -
#45 ja.... ezek azok! ezek már régi képek -
#44 na végre valami info... -
#43 Forrás igaz xbox. -
-
#41 Nemtudok róla hogy lenne... -
#40 nah még sehol 1 megjelenési dátum :):)? -
#39 hát akkor nincs más teendőnk mint -
#38 Külön vannak azok látni a képeken 1-2 kép van ahol alig kivehető de tuti hogy ott is külön vannak. -
#37 Ettől csak még jobb lesz, mert úgy csinálnak egy szép játékot hogy még megy is az emberek nagy részének -
#36 bazze...
egy autós gammában ahol töbnyire száguldozol ne várd el hogy az ablak 3d-s legyen. nekem már az is extra hogy a faszinak jóllátható a kezén az ujjak. másrészt meg azé ez nem egy nfs ahol nincsenek emberek és forgalom is alig alig van, inkább egy GTA amihez lehetne hasonlítani de annak hol van ilyen grafija??? -
#35 ahogy elnéztem, tényleg nem egy nagy szám. a házakon a legtöbb ablak csak textúra, és a tető sincs kidolgozva. de kurvajól néz ki, és ez a lényeg, frankó játék lesz ez -
#34 Szerintem abszolút nem nagy szám, ma már ennek a grafikának alapnak kellene lenni... Emlékszem, mikor régen megláttam az első képeket a Farcry-ból, akkor is azt hittem, hogy ez vagy nem igaz, vagy az egész gépemet cserélni kell... Erre full graffal simán elfutott a gépemen, ami nem volt akkor sem csúcsgép... -
#33 persze megvannak csak nem külön külön tehát egyben vannak de textúrával meg van csinálva hogy 4 ujjjjnak láccon.
sztem... de lehet hogy tévedek. ha mégsem így van akko bocsánat a tervezőknek pedig -
#32 Csakis a te kedvedért átnéztem még1x az összes képet.
Légyszives mutasd meg TE hol látsz 4-es újat!!
Nincs egyátalán a kezekkel semmi gond megvan mind az öt új normálisan. -
#31 nagyon szép lesz... -
#30 miért???
az ablakok csak textúrák, a kerekek nincsenek rendesen kivágva (a küllők között nem lehet belátni), az embereknek pedig nincs öt ujjuk csak 2 1 hüvelyk meg egy 4es ujj. szal sztem még rusnya is.
valójában pedig nagyon nagyon szép és sztem nem túl szép hogy igaz legyen mindössze annyi hogy nem mostanában lesz kiava és a 6800GT kevés lesz, minimum mondjuk egy 7800GTX...
meglesz ez és ilyen is lesz. pl b&w2 nézd meg annak a grafiját és 1ből rájössz, hogy kb 1 év múlva nem is lesz ez annyira hihetetlen. korszakalkotó lesz mint a NFS3. -
#29 Jaja! Túl szépp, hogy igaz legyen! -
#27 3 új kép
Túlságosan de tulságosan is gyönyörű hogy igazlegyen :( -
#26 2010 mikorra min lesz a gép amin full maxon elfut a Quake 4 extre ultra high 256bites texturákkal! -
#25 PC-re is kifog jönni, de nem ismert a megjelenési idő! de várom:) -
#24 Végülis igaz....:D -
#23 Ha nincs infó, mit írjunk? -
#22 Na? Meghalt a topik:)? -
#21 Mikorra lehet rá számítani? -
#20 Biztos, hogy van benne trükk. -
Tényleg ennyire szép lesz? Vagy csak valami trükk van a dologba? -
#18 Istenem de gyönyörű játék! Mikor jelenik meg? -
#17 ja aztán meg x800 is szaggatni fog -
#16 ezek ugynéznek ki mint egy szép render képek:D -
#15 Nekem van egy olyan érzésem ,hogy ez túl szép ahhoz ,hogy igaz legyen... -
#14 Az összes nagy gémoldal (pl IGN,stb) azt irja,hogy csak Xbox 360-ra lesz...:/ -
#13 hello
ez nagyon király lessz ...
Idén még várható a megjelenés vagy csak 2006-ban tolhatjuk?? -
neonblue #12 2daystovegas.srv.hu-n vannak róla infók link -
neonblue #11 2 Days To Vegas infók -
#10 Még 3 kép ha már valaki kitörölte a képes linkemet.
Csak tudnám miért.