90
2 Days To Vegas
-
#90 Ennél jobban semmit nem rühellek ,mint amikor k*****ottul semmit nem mondanak,hogy most törölték van mi a rák van -
st3ve #89 Melyik november ? :DD -
Robi546 #88 Ezt nem hiszem el hogy 280GTX VGA na meg persze a Ram minden játéknál maximum 2 Giga kell ez nagyon sok szerintem fake. Egyébként még mindig nem jelent meg. :( Ha jól tudom akkor most november fele jön asszem. -
#87 Valahogy nem áll össze a kép hogy ilyen grafikához minek ekkora gép? Ja hogy optimalizálni nem tudnak az más. -
#86 Minimum gépigény: C2D E4300, 2giga RAM, Nv 8600GTS
Ajánlott: Quad Core CPU, 4giga RAM, Nv GeForce 280GTX
Gamestar.ru cikk pár képpel. -
#85 A honlapjuk szerint 2009 negyedik negyedév a megjelenés dátuma. -
Héeder #84 semmi hír? -
#83 Nem is csodálkozok ezen:
2009 első negyedévre csúszik a megjelenés! -
#82 Nincs dátum. -
cargame #81 Itt vagyunk 2008 nyara es lehet tudni h PC-re mikor adjak ki mar?? -
karajev #80 ebbőlse lesz semmi. -
#79 Az emberek kidolgozottsága alig haladja meg a mafiáét, a külterek és az autók még-még elviselhetőek, ami szörnyű az az árnyékok, de azon még szerintem mindenképp javítanak majd! -
#78 6 új kép ez egyre rondább lesz :( -
#77 Preview -
#76 Ez egy talicska szar. Az utcán egy lélek sincs stb. Kakesz. De nagyon.
Azok a régi képek nem tudom miből voltak, de nem ebből. -
#75 Hm érdekes.De legalább valami értelmes részt mutattak volna a gameből nemcsak járkál mint a hülye! -
#74 zomg -
ldavid #73 2 Days To Vegas (xD) -
Dave0092 #72 URISTEN, én sokkal faszábbat vártam ez mi? -
ldavid #71 gameplay videó -
ldavid #70 1997 áprilisban kezdték (szerintem a forever alcím a fejlesztési időre utal xD)
egyébként szerintem a sok (túl)szép renderelt kép csak beetetés volt,
én azt mondom ebből kb. a True Crime NYC-hez hasonló game lesz -
#69 off:
az VTEC nem V-tec:) -
#68 vgén ne hogy ebből is Duke Nukem legyen (aki nem értené :D : Duke nukem új részét 2003tól vagy 2002 től ígérgetik :D még a mái napig nem lett kész ^^) -
#67 Alig várom!:D -
#66 hát ja amit mutogattak ahhoz képest ez semmi főleg hogy ezt már több éve halasztják fejlesztik. -
Code92 #65 hááát mit ne mondjak a beharangozott grafikához képest nagy szar. -
#64 és a lincencelt ótók? -
#63 Azta azért van különbség lol.No mindegy attól még jó lehet! -
ldavid #62 ennyi lett a szép renderelt képekből?
-
#61 Na végre életjel! Megjelenés 2008 karácsony! -
#60 tudnál ha tudnál angolul -
#59 Semmit nemtudni a gameről szinte csak annyit 2008-ban jön valamikor! -
#58 PSre van csak a játék?
-
#57 Hello!
Mekkora ennek a game-nek a gépigény?Aki tudja az irja meg pls!
THX
-
#56 [GDC] 2 Days 2 Vegas képek és infók!
[2007. március 06. @ 13:49 - Chesario]
2005-ben a Steel Monkey fejlesztő csapata valósággal sokkolta a világot ingame jelzővel ellátott képeivel, amivel fellebbentették a fátylat legújabb fejlesztésükről.
Azóta nem is hallottunk az akkor bejelentett 2 Days 2 Vegas játékról, ám az egyik PlayStation híroldal leközölt egy cikket a készítőkkel történt interjú után, amihez nem kevés képet is publikáltak. A beszélgetésre a GDC rendezvényen került sor, ahol elmondták, hogy a játék egy TPS nézetű program lesz, a játékmenetében átmenetet képez majd a filmek és a játékok világa között, a megjelenés pedig 2008-ban lesz esedékes. A végére hagytam a legérdekesebb információt: az interjú alanyai megesküdtek rá, hogy a leközölt képek játék közben lettek kilopva!
Képek
info: Gamestar
Ej messze van még 2008. -
#55 Ha lenne itt is olvasható lenne,de nincs síri csend :( -
#54 háhá 2007 ben én írok elsőnek :).
Van v.mi új hír? -
#53 hát ez a game is feledésbe fog merülni, ha csak kinem jön valami kis hír, vagy kép vagy videó.. -
#52 :( -
#51 Lesz csak nem idén :(