Csacska Angyal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
-huanita mond miért???
-mit miért??
-mond meg miért??
-dehát mirõl beszélsz?
-mond már meg mond már meg !!!
-nemmondom neked soha
-miért?
-dehát mit miért???
eccer muatták hogy kis fülhalgaton kapják a szöveget a fülükbe a szinészek és azt sem tudják közben milyen arcot vájanak lol
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Eccer láttam..de nemtoom..Szerintetek miért nem nézem?? 😄
De aki szereti had nézze..nagymuter is ilyeneket néz, és nem megyek oda "hogy te köcsög láma......"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
#14: A bk ugyanez a kategoria.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
EZ EGY NAGY SZAR!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
az ilyen sorozatok túlnyomó többsége igen butító jellegû
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
szerintem ott már bajok vannak, ha valaki mindennap megnézi, lés szereti nézni, esetleg hiányérzete van, ha nem nézheti...
nézzél helyette natgeot, meg reality-t,meg discoveryt, meg hasonló ismeretterjesztõ csatornákat, mert szerintem ha már valaki tv elõtt tölti az idejét, akkor legalább csináljon valami hasznosat...
ha tehetem, minden nap megnézem 😊)
Mirõl álmodik egy szeleburdi lány? De a szõke herceg nem fehér lovon jön, hanem szintén árva, mégis népes a családja. Ahol tombolnak a hormonok, a kamaszok és az indulatok, no meg a gonosz és pénzéhes mostohák... Perpatvar, szerelem - minen hétköznap 15:45-kor. Vidám, színes sorozat!
Eredeti cím: Flinderella - Floricienta
Argentin filmsorozat
Fõszereplõk:
Florencia Bertotti - Floricienta, Flor
Juan Manuel Gil Navarro - Federico
Benjamín Rojas - Franco
Isabel Macedo - Delfina
Egy csapat Buenos Aires-i fiatal arról álmodik, hogy zenekaruk világhírû lesz, õket pedig sztárokként fogják ünnepelni.
Az árván maradt szeleburdi Flor (Florencia Bertotti) – nevelõanyja unszolására – a banda énekesnõje lesz, és egy jól sikerült partin megismerkedik a dúsgazdag Federicó-val (Juan Manuel Gil Navarro) és népes családjával. A szõke hercegre azonban egy fekete démon is kivetette hálóját, aki mindent elkövet, hogy Federico testvéreit és barátait is félreállítsa…
Elõzetes