Csacska Angyal

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CLINT EASTWOOD9
"Mosd ki a szádat szapannal mielõtt hozzám szólsz" ez meg maradt bennem a sorozatról, más nagyon nem

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

<#wow2><#ijedt><#banplz>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Taranov
Szerintem ez a natgeo mánia már sznobizmus. Nem fontosabbak a majmok szaporodási szokásai, mint ez, ha értelmeset akarsz csinálni, ne tévézz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
A Vad Angyal jó volt, de ez nagyon nem tetszik 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Csirke4
és akor jön a reklám! 😄
TomY92
Ja ezek kurva jók jatékban is megvan

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

burkusdió
csak egy pár sorozatot soroltam fel ami jó, természeetesen van sokkal több is, például nekem kedvenceim közé tartozik a CSI és a CSI Miami a Viasaton...

TomY92
😄

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Rafaelo
én az ilyen értelmes dolgokat bírom a z ilyen soirozatokban:

-huanita mond miért???
-mit miért??
-mond meg miért??
-dehát mirõl beszélsz?
-mond már meg mond már meg !!!
-nemmondom neked soha
-miért?
-dehát mit miért???

eccer muatták hogy kis fülhalgaton kapják a szöveget a fülükbe a szinészek és azt sem tudják közben milyen arcot vájanak lol

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Kérem a topik nevét átnevezni Csacskáról csicskára..köszönöm.
Eccer láttam..de nemtoom..Szerintetek miért nem nézem?? 😄
De aki szereti had nézze..nagymuter is ilyeneket néz, és nem megyek oda "hogy te köcsög láma......"

Aramir
Hm... Azért a Star Trek, Csillagkapu, X Akták egész türhetõ volt 😊

Sephi
En meg azt sem ertem hogy errol hogy lehet beszelni ?😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

burkusdió
az összes folytatásos (és ezalatt a kurvarégótakibaszottunalmasrészekkelfolytatódikakibaszottszar sorozat, tehát nem ilyenekre mint pl: Elit alakulat, vagy anno volt m1-en a 24, meg még egy pár jó sorozat) kurvaszar, színvonaltalan, unalmas, ratyaszar...

laki ma csak 1 topigot nyitottál, mi ez a lazaság?!

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Nokomment. Az emberi hulyeseg hatartalan.

#14: A bk ugyanez a kategoria.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

akyyy
barátok közt soal jobb mitn a vad angyal!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

TomY92
+ a Vadmacska

TomY92
Utánozzák a Vadangyalt

Laky
szerinted 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Bandee1987
Mivel szólásszabadság van, ezért kimondom a véleményemet errõl a sorozatról, még akkor is, ha büntipontot kapok érte:
EZ EGY NAGY SZAR!!!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

burkusdió
nem akarom helyette eldönteni, ez csak egy javaslat volt... 😛

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
hát ja
az ilyen sorozatok túlnyomó többsége igen butító jellegû

Rafaelo
nemá télleg ezt nézed ???

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

egyetértek <#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sapkafej
Ne dönts má el helyette! 😛

Amúgy a tököm tele van ezekkel a sorozatokkal...

György

burkusdió
nem szeretném,hogyha emiatt kapnék büntetõpontot, de most ékes nyelvünk nyomdafestéket nem tûrõ szavai közül igen sokat fel tudnék sorolni, ami erre a sorozatra ráillik, s amilyen rzéseket kivált belõlem, ha a húgom elkezdi nézni...

szerintem ott már bajok vannak, ha valaki mindennap megnézi, lés szereti nézni, esetleg hiányérzete van, ha nem nézheti...

nézzél helyette natgeot, meg reality-t,meg discoveryt, meg hasonló ismeretterjesztõ csatornákat, mert szerintem ha már valaki tv elõtt tölti az idejét, akkor legalább csináljon valami hasznosat...

Laky
engem ez a sorozat elsõsorban a "Vad Angyal" címû (elég régi 😊) sorozatra emlékeztet 😊
ha tehetem, minden nap megnézem 😊)

Mirõl álmodik egy szeleburdi lány? De a szõke herceg nem fehér lovon jön, hanem szintén árva, mégis népes a családja. Ahol tombolnak a hormonok, a kamaszok és az indulatok, no meg a gonosz és pénzéhes mostohák... Perpatvar, szerelem - minen hétköznap 15:45-kor. Vidám, színes sorozat!

Eredeti cím: Flinderella - Floricienta
Argentin filmsorozat

Fõszereplõk:
Florencia Bertotti - Floricienta, Flor
Juan Manuel Gil Navarro - Federico
Benjamín Rojas - Franco
Isabel Macedo - Delfina

Egy csapat Buenos Aires-i fiatal arról álmodik, hogy zenekaruk világhírû lesz, õket pedig sztárokként fogják ünnepelni.

Az árván maradt szeleburdi Flor (Florencia Bertotti) – nevelõanyja unszolására – a banda énekesnõje lesz, és egy jól sikerült partin megismerkedik a dúsgazdag Federicó-val (Juan Manuel Gil Navarro) és népes családjával. A szõke hercegre azonban egy fekete démon is kivetette hálóját, aki mindent elkövet, hogy Federico testvéreit és barátait is félreállítsa…

Elõzetes

← ElőzőOldal 3 / 3