128
Minden hétköznap 15:45-kor az RTL Klub-on
-
#48 Azé't! :D -
#47 én?
sosenem4!!!:DDD -
#46 Most képes vagy letagadni, ami köztünk történt? :D -
#45 igaz barátom?:DD -
#44 kb annyi köze van a valosághoz, mint nekem boromirhoz!!:DDD -
#43 És ki mondta, hogy az X-Aktáknak és a Csillagkapunak van köze a valósághoz? :D -
#42 ááh ide már nemis irok semmit
(ugyértem azokra akik sziggyák..mert szertinem jó és ha nem teccik mia faszér jöttök ide faszoskodni, amugy meg nemtom a Csillagkapunak vagy az X-aktáknak kurvára sok közük van a valósághoz..ja peersze biztos sok kis zöld emberkét láttatok már de azétz... -
#41 ...rátévedtem...
Persze-persze -
#40 -
#39 Tegnap az Angyalbőrben után nyomkodtam a távkapcsolót, és rátévedtem a Romantica Channelre. Ott volt egy nőci. Na annak voltak jó dudái! :)
(Randi Ingerman)
-
#38 jah
van benne pár jó bula -
#37 A szappanoperákról egy dolgot el lehet mondani, semmi közük a valósághoz... -
#36 Egy jó azért van ezekben a sorozatokban.
Akkora csöcsei vannak a nőknek, mint az állat -
#35 szépen álljatok sorba -
#34 Egykutya
-
flashX #33 Úgy tudom ez argentín sorozat. -
#32 Mer' Braziloknál ez így működik. Nagyon nagy a szegényréteg, és a csajok rohangálnak a gazdag pasik után...
Lehet h. már itt is ez a divat? Nem tom, én nem követem a divatot. -
#31 Én is eggyet értek. A Brazilok meg a Mexikók ****ják ezekt a sorozatokat.CSak tudnám hogy mi értelme van me mindeggyik ugyan aról szól.Egy csóri csaj egy gazdag fiúba szerelmes akinek van egy gazdag barátnője.Összejönnek aztán megint szétválnak.Aztán meg HAppy End!!! -
Takezó #30 -
Vegas #29 hm...akkor csak nézed.. -
#28 "Mosd ki a szádat szapannal mielőtt hozzám szólsz" ez meg maradt bennem a sorozatról, más nagyon nem -
Aspyrin #27 -
#26 Szerintem ez a natgeo mánia már sznobizmus. Nem fontosabbak a majmok szaporodási szokásai, mint ez, ha értelmeset akarsz csinálni, ne tévézz. -
#25 A Vad Angyal jó volt, de ez nagyon nem tetszik :) -
#24 és akor jön a reklám! :D
-
#23 Ja ezek kurva jók jatékban is megvan -
#22 csak egy pár sorozatot soroltam fel ami jó, természeetesen van sokkal több is, például nekem kedvenceim közé tartozik a CSI és a CSI Miami a Viasaton... -
#21 :D -
#20 én az ilyen értelmes dolgokat bírom a z ilyen soirozatokban:
-huanita mond miért???
-mit miért??
-mond meg miért??
-dehát miről beszélsz?
-mond már meg mond már meg !!!
-nemmondom neked soha
-miért?
-dehát mit miért???
eccer muatták hogy kis fülhalgaton kapják a szöveget a fülükbe a szinészek és azt sem tudják közben milyen arcot vájanak lol -
Vegas #19 Kérem a topik nevét átnevezni Csacskáról csicskára..köszönöm.
Eccer láttam..de nemtoom..Szerintetek miért nem nézem?? :D
De aki szereti had nézze..nagymuter is ilyeneket néz, és nem megyek oda "hogy te köcsög láma......" -
#18 Hm... Azért a Star Trek, Csillagkapu, X Akták egész türhető volt :) -
#17 En meg azt sem ertem hogy errol hogy lehet beszelni ?:DDD -
#16 az összes folytatásos (és ezalatt a kurvarégótakibaszottunalmasrészekkelfolytatódikakibaszottszar sorozat, tehát nem ilyenekre mint pl: Elit alakulat, vagy anno volt m1-en a 24, meg még egy pár jó sorozat) kurvaszar, színvonaltalan, unalmas, ratyaszar...
-
Shadow_THH #15 laki ma csak 1 topigot nyitottál, mi ez a lazaság?! -
_Vegeta_ #14 Nokomment. Az emberi hulyeseg hatartalan.
#14: A bk ugyanez a kategoria. -
#13 barátok közt soal jobb mitn a vad angyal! -
#12 + a Vadmacska -
#11 Utánozzák a Vadangyalt -
#10 szerinted :) -
#9 Mivel szólásszabadság van, ezért kimondom a véleményemet erről a sorozatról, még akkor is, ha büntipontot kapok érte:
EZ EGY NAGY SZAR!!!