Csacska Angyal

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit a francot érdekel?

Holapom: a fõoldalon nagy meglepi vár érdemes feljönni!!!!
WWW.BENJA-ROJASFAN.GPORTAL.HU
Sziasztok az oldalam juanos 100 videóval erotikus képekkel! és juan telefonszámával!!!

Gyertek fel mert tök jó!

www.juan-m-gil-navarro.gportal.hu
REALista
Akkor én nem megyek az oldalad közelébe!<#heureka>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

halálnak halálával fog meghalni ? :D

Zadeus
Én csak a Barátnõm miatt szoktam rá és sztem nagy jó sorozat :D

Akiiiiii azt mondja hogy szar A SOROZAT nem ívánom meglátni az oldalamon!!!!!!!!!
Új honlap nézzétek meg: csacskapasik.gportal.hu
Köszi
Neogan
Már bocsánat de tényleg egy rakat sz*r az egész. A legjobb az egészben hogy mindig minimum hárman ordibálnak egyszerre, a karakterek kib*szottul idegesítõek, Nico (remélem jól írtam) mindig elbõgi magát ha megjelenik a csaja, jól pofán kéne rúgni az ilyen elkényztetett kis taknyos kölyköket. A szinkron hihetetlen retek. Egy rakat pénzük van, kínjukban már nem tudják mit csináljanak balfasz banda az egész. Nem mondom hogy ez kritika, sõt... De én nagyot csalódtam az RTL Klubban hogy ilyen mûsorokat sugároznak (a Balázs, Mónika, Gyõzike showról nem is beszélve) és elég szégyen hogy az embereket ilyen mûsorok kötik le ahelyett hogy gazdasági mûsorokat dokumentumfilmeket, vagy élvezetes mûsorokat néznének. Ha valakit megsértettem elnézést érte ez az én magánvéleménem.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Senkit nem akarok megbántani, de ritka szar sorozat ez a csacska angyal. Nem tudom melyik beteg producer agyából pattant ki, de az illletöt agyon kéne lövetni..
Nem is értem, hogy lehet ilyen értelmetlen izét csinálni. Nem szépítem a dolgot, az egész egy fos.Erre csak a rajongók nem jöttek rá, különben nem néznék..
ikegami
egyetértek.

Osztom véleményeteket a sorozattal kapcsolatban hogy egy nagy fos az egész.
Minden nap délután most már megint elkezdõdik ez a fél órás gyökértörés.
Régebben az elsõ szériából megnéztem egyet-kettõt kíváncsiságból, de mire vége lett ilyen idegbeteg állapotba kerültem a film miatt olyan idegesítõ számomra, tehát aki szereti és nézi az nyalja meg a dagadt szõrös golyóimat!!!

REALista
Akkor ezért van hányingerem tõle!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ez a sorozat egy FOS
erdelyizoli te gonosz vagy
nagyon szeretem a csacska angyalt mer olyan mas mint a tobbi sorozat,es sokkal jobb is!!!!!!
sziasztok,nem irna velem valaki?
MEgnyilt a második száriával foglalkozó forumtéma , gyertek és beszéljünk mi lett jobb és mi lett rosszabb az elsõ évadhoz képest

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1143217029

az is szar aki nézi
szar
szar
szar
szar
szar
az egész
Paloma a legszebb.Õ a legszebb csaj a sorozatban.Egyébként Jukietaként is KURVA szép.
tök, jó mindenkinek más a véleménye és tiszteletban kell tartani!!!
Csacska Katka
látszik hogy egyetlen egy sorozatot sem láttál még....

Aramir
Khm... "Szinészekkel"???? :D

a csacska téleg egy nagy rakás !!SZAR!! minden dékl-amerikai sorozat ugyanarról szól csak esetleg más színészekkel...
Szabi84
A szegény dél-amerikai országokban azért játszák ezeket a szappanoperákat mert az emberek megnézik és csak ezzel foglalkoznak, de ha egy hétig nem menne a sorozatuk akkor ráébrednének, hogy milyen kibaszott szar országban élnek és hogy a gazdagok mennyire kihasználják õket.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Na akkor tisztázzuk, hogy aki ilyen szemétre való sorozatokat néz az beteg.

Aki ezt(és a hasonlókat) hajlandó nézni, azt gyermekkorába szerintem szülei nyomorgatták, elvették a játékát.
Ezenkívül még mindig várja a lovagot fehér lovon ami soha nem jön el érte mert..... (fantáziátokra bízom).

Lenne pár ötletem a forgatókönyvíróval, azt hiszem elvenném a kedvét az efféle szeméttõl.

<#duhos2><#action>

sweech
ték

pcguru
EZ A CSICSKA ANGYAL:<#lama><#lama>

sokan csak ezért nem szeretik mert csak rámondják hogy szar , ennyi erõvel szar a csillagkapu szar a startrek , szar a LOST , szar minden sorozat || kivéve csacska...

Nevetséges egy film
csimasz<#lama><#lama>

nyami
most látom h ez a Lacy még 14-18 között van. sazl van még rá esélye h kinõje a csacska angyalt és klónjait

fr3ddy14
:D
nem csacska, hanem csicska :D

CSACSKA ANYGYAL? PFÚJ!<#violent><#boxer><#gun><#mf2><#mf1><#falbav><#banplz>
<#violent><#violent><#violent>
nézzük is

fr3ddy14
nézzétek a csicskannygyalt a rtl kubbon

akyyy
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gorvik
Csak Camila, azaz Paloma után néztem körül, csak õ érdekelt.
Itt érdeklõdj szerintem

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Tarajos Sül
ö melyik szereplö eredeti neve?

Pl: a Nata vagy a Maia ebben az évben hány éves?
Gorvik
Camila Bordonaba
04.09.1984

Tarajos Sül
Syasztok

Régebben néztem!

Ma is nézem de ritkán!

Sztem (Flor)Maia,Nata,Paloma a legjobb csaj!

Nem tudjátok a valoságban hány évesek?
A mai most kezdõdik, tehát nem maradhattál le róla :D

quack
lemarattam a tegnapi és a mai részrõl :((( nee...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

én nemtudom , de minden nap egyre jobban fanatikus vagyok , még azt is álmodtam hoyg a sorozatban voltam , de király volt

Gorvik
300 rész szenvedés. Ték jó!

300nál több ugy tudom

Gorvik
De csak Camila Bordonabaért!

Összesen hány rész van?
25-300?

Oldal 1 / 3Következő →