369
Mit, honnan, mire jó?
-
nemtom mi lehet a baly :( plz dobjon v.ki egy linket hogy mit szedjek le, ja és mellesleg ez a plugin vagy v.mi ilyesmi van telepítve a firefoxra : J2SE(TM)Runtime Environment 5.0 Update 6
Ez nekem nemsokat mond :) de háha nektek igen... -
sziasztok
kira pont ilyen jellegű a problémám nekem is...
nekem meg pont nem jeleníti meg a javascripteket afirefox.
próbáltam ie-vel az meg viszi...
mi lehet a baly??? -
AdBlock-kal lehet konkrétan csak egy bizonyos képet is tiltani... A havat meg többnyire javascripttel oldják meg, ezen az ebnevelde.hu-n úgy nézem, nem külön fájlban van, így csak a hópelyheket lehet tiltani. -
akkor nézd meg az ebnevelde.hu -t:D
jah és azt hogy lehet, hogy pl itt sg-n van egy topicba egy banner, és nem szeretném látni mert ronda...csak az a baj hogy az sg gallériájában van, és ha tiltom a képet, tiltja szinte az egész képet az sgről, amit nem szeretnék. nem lehetne vhogy megmondnai neki, hogy csak azt a bizonoys képet ne jelenítse meg? -
Pontosan hol van ott hó? Nem látom. -
erről a havazásról jut eszembe, azt nem lehet meggoldani hogy egyes oldalakon a hóefektust ki lehehhesn kapcsolni (pl magyaritasok.hu )
szépnek szép, de ugyse töltök el olyan sok időt az olldaon hogy elérje célját, és belassúl tőle az egész firefox:( -
Hát, ha ez a gombnyomogatás Javascripttel megoldható (passz, programozni továbbra se tudok), akkor mondjuk Greasemonkey + írsz hozzá egy scriptet.
(Amúgy köszi. :-) ) -
blackgamer #242 tulajdonképpen bejön egy oldal és azt akarom hogy két gombot nyomjon meg miután betöltődött
de majd írok rá progit inkább
ui. jó a logódban a hóesés
-
Találtam egy kiterjesztést, ami végre visszaállítja a klasszikus menüket az 1.5 ronda újfajta menüi helyett (nekem legalábbis már nagyon hiányzott): Classic Menus for Winstripe -
Mit értesz makrózás alatt? Automata űrlapkitöltés: lásd pl AutoForm kiterjesztés. -
Az 1.5 új fícsöreit még nem néztem végig, ezek többnyire az 1.07-ből maradtak vissza. :D
Hxt, szelektálok. :D -
Nem látok közte olyat, ami különösebben visszafogná. Igazán az tudja visszafogni, ha egyszerre több olyan kiterjesztést használsz, amik az oldal betöltése közben vagy a betöltés után módosítják az oldalat. Pl ha az AdBlock mellett használnál Linkification-t (bekapcsolva) és mondjuk még Target Alert-et is ráadásnak, azt már valószínűleg megéreznéd.
De így is van pár fölöslegesnek tűnő kiterjesztésed. Pl ha van Mr Tech Local Install-od, akkor minek az InfoLister? Fasterfox mellett mit keres a Tweak Network? Az X-nek sincs már sok értelme, hisz az 1.5-ben ez már alapfunkció (Eszközök / Személyes adatok törlése). EditCSS-szerű cucc is van a Web Developer-en belül is. Ha a Compact Menu-t csak arra használod, hogy eltüntess vele bizonyos dolgokat (pl Ugrás menü), akkor az is fölösleges, mert ez már a Menu Editor-ral is megoldható. Meg azt is érdemes lenne megnézni, hogy a Tabbrowser Preferences-t mire használod, mert az 1.5-ben a füles böngészés beállításai is bővültek (én pl már nem használok rá kiterjesztést). -
blackgamer #237 igazából makrózási és kérdőív automata kitöltési lehetősgére voltam kiváncsi, vannak ilyen progik, de gondoltam hátha Firefox-ban van ilyen lehetőség -
Másötletem nincs. -.- -
blackgamer #235 nemmondod
-
A FF futás közbeni sebességét mennyiben befolyásolja az EXT-k száma.
Van jópár EXT-m, és gondolkodtam rajta, h mi van, ha csinálok még egy profilt, amiben csak a legszükségebb EXT-k vannak, amik nélkül meghalnék. :D
Az mennyivel lenne gyorsabb?
Most így néz ki az info screen:
Ezek közül mik fogják nyagyon vissza az FF sebességét?
Generálva: Sun Dec 11 2005 16:40:37 GMT+0100
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Build ID: 2005111116
Engedélyezett kiterjesztések: [45]
# Adblock 0.5.2.056
# Adblock Filterset.G Updater 0.2.6
# AutoMarks 0.2
# BBCode 0.4.1.2
# Bookmark Backup 0.3.3
# ColorZilla 0.8.2
# Compact Menu 1.7.4.5
# Context Search 0.2
# CuteMenus - Crystal SVG 0.9.9.63
# Disable Targets For Downloads 1.0
# DOM Inspector 1.8
# Download Manager Tweak 0.7.1
# EditCSS 0.3.4
# Enhanced History Manager 0.5.8.04
# Fasterfox 0.7.9
# Feedview 0.9.8
# FireFTP 0.90.1
# FlashGot 0.5.9.98
# Flat Bookmark Editing 0.7.5
# Forecastfox 0.8.2.5
# FoxyTunes 1.1.5.4
# FoxyTunes Skin - Aqua Bubbles 2.0
# FxIF 0.2.2
# Html Validator 0.7.6
# IE Tab 1.0.6.4
# Image Toolbar 0.6.3
# Image Zoom 0.2.1
# InfoLister 0.9c
# Linky 2.6.0
# Menu Editor 1.2
# MR Tech Local Install 4.0
# NoScript 1.1.3.4
# PDF Download 0.5.1.2
# Popup ALT Attribute 1.3.2005092701
# Russ Key 1.0.0
# SearchPluginHacks 0.1.3
# Tabbrowser Preferences 1.2.8.7
# Talkback 1.5
# Translate 0.6.0.8
# Tweak Network 1.1
# User Agent Switcher 0.6.7
# View Cookies 1.5
# Web Developer 0.9.4
# WindowsUpdate 1.1.4
# x mod 0.6.5
Telepített témák: [2]
# Firefox (default)
# Noia 2.0 (eXtreme) 2.991
Telepített bővítmények: (28)
# Cult3D Player v5.3.0.154
# Adobe Acrobat
# Authorware Web Player
# Java(TM) 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 4
# Microsoft Office 2003
# Microsoft® DRM
# Microsoft® DRM
# Mozilla Default Plug-in
# PCMan's IE Tab Plug-in for Mozilla/Firefox
# QuickTime Plug-in 6.5.1
# RealJukebox NS Plugin
# RealPlayer Version Plugin
# RealPlayer(tm) G2 LiveConnect-Enabled Plug-In (32-bit)
# Shockwave Flash
# Shockwave for Director
# Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library -
Elmented a könyvjelzőkbe azt a linket, amire az intro mutat? -
blackgamer #232 oldalakon van néha intro, és ha sűrűn látogatod akkor uncsi, nincs véletlen valami funkció ami alapból rábökne az "intró átugrása" linkre
vagy valami makrózási lehetőség van? -
Nem kell túl messzire menni -.- -
És pontosan hogy is működik, mert leszedtem a wizz rss-st a plugin oldalról, de nem igazán értem a működését. -
Köszi! -
404 #228 Elmész ide, és leszeded, telepíted, kész -
Sziasztok!
Egy Flash plugint nem tudnátok nekem adni? Mert hiába akarom, hogy a hiányzó dolgot Ő beszerezze, nem csinálja! :( Köszi! -
RSS-nek hívják, igen. -
Van olyan plug-in amivel azt lehet csináli, hogy figyel egy adott oldalt és ha az frissül akkor jelez? -
blackgamer #224 olyan bővítmény van ami az összes médialejátszót (wmv,rm,qt) beépítené?
telepítve van minden, csak nem a legjobban működnek -
Farncokat, tök jó, hogy csomó mindent be lehet állítani, hamar megszokod.
Hmm, az, hogy a status baron hová tegye,, nem lehet beállítani, minr a forcecast foxnál? -
letöltöttem, de áh ez enyhén bonyolult, bele gabalyodok!!! -
itt biztos nincs :D -
linket plz!:D -
Jé, tényleg, most nézem, hogy van RSS feed a topicokhoz... :-) Ha jól emlékszem, az RSS-olvasó kiterjesztések közül pl az infoRSS tud ilyet, hogy feldobjon egy ilyen kis figyelmeztető buborékot, ha van új "hír". -
nem tudtok olyan plugint, rss-olvasó, ami jó lenne ezekhez a topicochoz sg-re? ami alapból benne van nem valami jó, valami olyasmire gondoltam, ami egy buborékban jelzi ha valahova új üzenet érkezett! -
Hmm, régen frissítettem... Szóval magyar verziók:
Tabbrowser Preferences 1.2.8.4
Forecastfox 0.8.2.1
Download Statusbar 0.9.3.1
Save Link in Folder 0.8
Save Image in Folder 0.6
Gmail Notifier 0.5.2 béta
Open Link in... 1.3
Feedview -
Mivel tüntethetném el a könyvjelzők ezköztár mappáját a könyvjeélzők közül? -
köszi az extmirroron találtam működőt
-
Thanatos #214 a plus mit tud? -
PRóbáld felrakni valahonnan máshonnan (pl extensionsmirror.nl vagy firefox.hu), vagy esetleg ha onnan se megy, akkor az AdBlock Plus-t próbálhatnád még meg. -
ezt :) -
Garfield #211 
Ácsi. Mit értesz "firefox honlap" alatt? -
Sajna nem működik, pedig teljesen friss a rendszer, ma installáltam. Ahogy néztem a required verzió az valami 0.7-1.04 ig, namost az én firefoxom 1.06.
Más is írta a firefox honlapon, hogy nem működik neki az adblock, mert régi verziójú. Na mindegy, remélem hamarosan frissül.