75
-
#75 huhh nagyon jó lett, kár hogy nem híresebb:) -
#74 Megjelent :-)
Megvettem, baromi jó lett :-D -
Toroco #73 az tök jó lesz. -
#72 most jön ki nemsokára a Multiwinia :) olyasmi mint a Darwinia, csak lehet multizni:p -
tomo #71 ?
meg kell menteni a kis zold mukikat, akik a szerencsetlen jofiuk. -
blackgamer #70 a lényegére még nem nagyon jöttem rá -
Toroco #69 Darwinia innen letölthető egy ideig. -
galocza #68 steamen uplink+darwinia=20usd!
itten -
Toroco #67 gratula -
#66 Most fejeztem be. Újra kezdtem a pályát, és már elejétől fogva eszerint csináltam a pályát. 200 Darwinant kell begyűjteni a kezdőhelyre, terelgetni. Ezeket a vírusok DNA láncaiból állítja elő. Most a pókot, ami tojja a >> vírusokat, direkt nem öltem meg, és közben gyűjtöttem a piros bogyóikat :p A végére sikerült a 200 helyett 330 at begyűjtenem.. -
Toroco #65 meglehet csinálni. holnap megnézem, hogy milyen modszerrel is csináltam, csak mond meg mi a pálya neve -
#64 A második pályát lehetetlen végig csinálni. Kinyírtam minden vírust, pókot, begyűjtöttem mindent, átalakítattam őket füvekké, de a terelés elég gáz. Egy csomó a radar állomás körül beragadt, másik felük meg az egyik sziget partján. Hiába mutatom, meg terelem őket, rendezetlenül mászkálnak. Így 130 van beterelve, a maradékot nem tudom összeszedni :/ -
tomo #63 kezigranattal, ha kifejlesztetted. -
Toroco #62 én az utolsó pályán vagyok elég nehéz
nem tudom hogyan lehetne eltüntetni a virus forrásokat
-
tomo #61 ezt hivjak jatekelmenynek. a mai jatekok tobbsegebol eppen ez hianyzik. "maximum cukor no íz" -
#60 Tök hangulatos játék, lassan kezdek rájönni mi is ez az egész :)
De ilyet kitalálni az agyam eldobom.
Az első Gardenes pályán majdnem túlvagyok. -
Toroco #59 megvannak a zöldek. az volt a gond, hogy másik szigeten kezdtem el irtani. -
Toroco #58 ezen a pályán nem láttam zöldeket, csak milliónyi pirosat, de majd körülnézek jobban -
FLeK0 #57 küldd rájuk a zöldeket is ha már ki vannak fejlesztve, vagy gyorsan gránátozd ki őket a squaddal, és foglald el a helyeiket. -
Toroco #56 Tudna segíteni valaki? ott tartok hogy a biospheret kell megtisztítani a piros darwiniaiaktól, de nem tudom. mindig ujra termelődnek az inkubátorokban. az 6söt squad meg nem bir el 40 darwiniaival egyszerre. Segitség -
#55 Inditom el azt esik a hó meg mikulás satyeszba van néhány darwiniai :D hangulatos
Karácsony Darwiniában -
#54 Rájöttem :-) A menüben csak simán leave, és a bővült térképet találom...
Én kérek elnézést :-) -
#53 Mit csináljak az első pálya végén? Mindent elfoglaltam, és sehol egy ellenfél, de nem történik semmi a kapunál :-( -
#52 Ezt sajnálattal hallom, na nem baj, akkor irány a Steam! Köszönöm a segítséget! -
FLeK0 #51 igen, igy mukodik. magyar boltban nem. -
#50 Steamen vásárláskor ugye úgy megy, hogy kéri a bankártya számot és akkor levonják a pénzt? Vagy valahogy máshogy csinálják? Mert amúgy én is megvenném... Boltban meg lehet majd venni?
-
FLeK0 #49 meg, mert egy ilyen kis jatekfejleszto csapat megerdemli a tamogatast, nem veszes az a 20 dollar. -
#48 Én csak a demo-t toltam végig, de az teljesen lenyűgözött :-) -
#47 Ti megvettétek steamen vagy valami warez lapról van meg? -
atlaimond #46 Szupi kis játék, eléggé egyedire sikerült szerintem. Tetszik!
-
FLeK0 #45 Darwinia Coming to Steam
Bellevue, WA. - "November 14, 2005" Valve and Introversion today announce that Darwinia, Introversion’s multi-genre title, will be available to gamers worldwide on December 14, 2005 via Steam.
Darwinia is the second release from Introversion, a UK-based development group originally founded by three university students who set out to create games that summon the pioneering spirit of the industry’s early classics. The follow up to this group’s debut title (Uplink), Darwinia is a captivating mix of multiple genres including real-time strategy, arcade, and puzzle games.
PC Gamer magazine UK says, “Darwinia will remind you why you love gaming so much." And Eurogamer.com calls Darwinia, “This year's underground classic.”
“In today’s market, it’s incredibly difficult for an independent developer to secure worldwide distribution for a new property, let alone for one that attempts to blend genres and offer a wide variety of gameplay styles,” said Vicky Arundel, head of marketing at Introversion. “Through Steam, however, we are able to offer Darwinia to millions of gamers and early adopters the world over.”
“After playing the game around the office, there didn't seem to be a reason why a game as great as Darwinia wasn't available to gamers worldwide,” said Doug Lombardi, director of marketing at Valve. "When everyone gets their chance to play it, we think they'll be staying up all night protecting Darwinians just like us." -
#44 Kipróbálta már valaki az 1.3-as patch-et?
Elég sokat változtattak. -
tomo #43 gyujtesd be a transzformatorba a lelott virusok partikulumait, ( kis piros negyzetek ) es abbil is darwiniaiak lesznek. aztan azokat terelheted.
ne lojj ki tul sok virust egyszerre, mert a piros darabkaka egy ido utan eltunnek, igy a begyujtoid lemaradnak roluk. -
Malac Úr #42 Üdv!
Bocs a lúzerkedésért, de megcsináltam a második pályát, de nincs begyűjtve a falak mögő elég zöld emberke. Azt mondja az IT-s fickó, hogy csináljam meg a környező pályákat, és onnan hajtsam át őket (ha jól értettem). Na most
1. csak ez első pályába tudok belemenni
2. onnan nem tudom, hogy hogy kell átvinni a darwinianokat a második pályára (a port mindkét helyen aktív)
Ötlet? -
BonemanX #41 Köszi, de nem, azok még mennek! :) -
BonemanX #40 Jó, akkor beupgrade-elek, mert az nagyon gyengus, és mire eljut oda egy csoport zöld manó, addigra megeszi őket! -
tomo #39 tankkal olhetok -
#38 Nem arra gondol, hanem a nagy, repülő sárkányokra az utolsó pályákon. -
#37 Ha arra a sok gombócból álló relülő hernyóra gondolsz, akkor azt egyszerűen lőni kell lézerrel, de a bomba is hatásos ellene. De még jobb, ha kinyiffantod őket, mielőtt a tojásból kikelnek. :) -
BonemanX #36 Hello, a Soul Destroyereket vagy miket hogyan lehet kinyírni??? Nincs valakinek valami ötlete? (AZok a nagy sárkányok, amik repülni is tudnak)