Darwinia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
meg kell menteni a kis zold mukikat, akik a szerencsetlen jofiuk.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nem tudom hogyan lehetne eltüntetni a virus forrásokat
De ilyet kitalálni az agyam eldobom.
Az elsõ Gardenes pályán majdnem túlvagyok.
Karácsony Darwiniában
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Én kérek elnézést :-)
http://www.f1-info.hu/
http://www.f1-info.hu/
A South Parkból nagyon sokat tanulhat az ember...
<#wink>#wink>
Bellevue, WA. - "November 14, 2005" Valve and Introversion today announce that Darwinia, Introversion’s multi-genre title, will be available to gamers worldwide on December 14, 2005 via Steam.
Darwinia is the second release from Introversion, a UK-based development group originally founded by three university students who set out to create games that summon the pioneering spirit of the industry’s early classics. The follow up to this group’s debut title (Uplink), Darwinia is a captivating mix of multiple genres including real-time strategy, arcade, and puzzle games.
PC Gamer magazine UK says, “Darwinia will remind you why you love gaming so much." And Eurogamer.com calls Darwinia, “This year's underground classic.”
“In today’s market, it’s incredibly difficult for an independent developer to secure worldwide distribution for a new property, let alone for one that attempts to blend genres and offer a wide variety of gameplay styles,” said Vicky Arundel, head of marketing at Introversion. “Through Steam, however, we are able to offer Darwinia to millions of gamers and early adopters the world over.”
“After playing the game around the office, there didn't seem to be a reason why a game as great as Darwinia wasn't available to gamers worldwide,” said Doug Lombardi, director of marketing at Valve. "When everyone gets their chance to play it, we think they'll be staying up all night protecting Darwinians just like us."
Elég sokat változtattak.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
ne lojj ki tul sok virust egyszerre, mert a piros darabkaka egy ido utan eltunnek, igy a begyujtoid lemaradnak roluk.
Bocs a lúzerkedésért, de megcsináltam a második pályát, de nincs begyûjtve a falak mögõ elég zöld emberke. Azt mondja az IT-s fickó, hogy csináljam meg a környezõ pályákat, és onnan hajtsam át õket (ha jól értettem). Na most
1. csak ez elsõ pályába tudok belemenni
2. onnan nem tudom, hogy hogy kell átvinni a darwinianokat a második pályára (a port mindkét helyen aktív)
Ötlet?
\"...Az élet csak egy alfa verzió, a halál meg egy rohadt vízió...\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A screenshotok alapján jóval színesebb ez a játék, mint a demoban volt.
A pókok kemények voltak, jópár Squad-omat tették hidegre, a lebegõ polip meg folyton rakta a tojásokat, de végül gyõztem!
Kíváncsi vagyok mikor lesz ebbõl végleges játék.
pokokat kezigranattal lehet csak megolni.
a squad automatan csak nagyon lagymatagon lezerezik. neked kell oket iranyitanod.
És egy kérdés: a pókokat nehéz kinyírni?
És még egy kérdés: a Squad-oknak nem lehet beállítani, hogy védjék meg valahogy magukat? (Azt be tudtam rájuk állítani, hogy bombázás legyen az alaptámadásuk.)
de egyszerubb, ha a szembe radart fogalalod el es amellett teszed le a squadot.
Hiába bökdösöm a teleportot jobb egérgombbal és ballal, nem történik semmi. Hogy kell ezt használni?