75

• via_mala
    Tényleg!
    A screenshotok alapján jóval színesebb ez a játék, mint a demoban volt.
  • tomo
    marc 2an jott ki asszem
  • tomo
    mar van vegleges jatek
  • via_mala
    Megcsináltam. A radarok belövése sem volt teljesen egyértelmű, de végül is logikus a működése.
    A pókok kemények voltak, jópár Squad-omat tették hidegre, a lebegő polip meg folyton rakta a tojásokat, de végül győztem!

Kíváncsi vagyok mikor lesz ebből végleges játék.
  • tomo
    tudtommal nem.
  • via_mala
    Még egy utsó kérdés: a bányák után lesz még valami a demoban?
  • tomo
    az engeneer kis kek szint ereszt es figyeld kozben a miniparabola ( ami minden epulet mellett van) tetejen villogo piros fenyt. szepen atvalt sargara es onnet az epulet a tied.
    pokokat kezigranattal lehet csak megolni.
    a squad automatan csak nagyon lagymatagon lezerezik. neked kell oket iranyitanod.
  • via_mala
    Érdekes, tegnap odairányítottam mellé egy Engineer-t, de nem emléxem, hogy bármit is csinált volna vele. Na majd még egyszer kipróbálom.
    És egy kérdés: a pókokat nehéz kinyírni?
    És még egy kérdés: a Squad-oknak nem lehet beállítani, hogy védjék meg valahogy magukat? (Azt be tudtam rájuk állítani, hogy bombázás legyen az alaptámadásuk.)
  • tomo
    mitan megszerezted(reprogram) a radart ( engeneer rel melle kell allni, es ha sarga lesz a villogo lampa) bal klikkel kijelolheted. es ra kell iranyitani a szemben levo celradarra. es akkor letrejon akapcsolat.

de egyszerubb, ha a szembe radart fogalalod el es amellett teszed le a squadot.
  • via_mala
    Azt már észrevettem, hogy ha odaviszem őket egy parabolaantennás épület köré, akkor odaragadnak, nem szélednek szét, és onnan nem is lehet őket elrángatni, és sejtettem is, hogy valami ilyesmit kell csinálni ott, de HOGYAN?
    Hiába bökdösöm a teleportot jobb egérgombbal és ballal, nem történik semmi. Hogy kell ezt használni?
  • tomo
    a banyagepek kozelebe kell iranyitani oket, es akkor "beleulnek" a "szekekbe" es elindul a termeles.
    teleporttal menj at a vizen. (radioteleszkop szeru dolgok)
  • via_mala
    Tegnap bűvöltem egy kicsit a demo-ját.
    Hogy lehet a darwina lakókat rávenni, hogy 20 primitive micsodát kibányásszanak?
    A squad-dal át akartam kelni a vizen, de rossz néven vették: meghaltak.
  • Lacc
    Én csak most néztem meg, de baromria tetszik, nagyon egyedi játék. Valóban leginkább a Tronhoz hasonlitható ez az abszurd világ, érdekes hangulata van :)
    Remélem lesz hozzá multi tényleg, nem lenne rossz.
  • tomo
    hehe,a lenyege , elvegezni a feladatokatm, amiket a tudos ad.

iranyitas egerrel. meg alt es tab es space gombokkal.
    alt ra bejon a task manager, oda kell rajzolni a megfelelo mintat,amivel elohivhatsz programokat. (ha task managerben balra tolod az egered meglatod a minta lehetosegeket, ha jobbra meglatod a kuldeteseket)

ha tudsz angolul ( minimalis szinten) , nezd meg a manualt, meg mindig figyelj oda mint mond a foszer.
  • Tatyla
    már meg van a full de a játék lényegére és irányitására lennék kiváncsi...
  • tomo
    tenyleg jopofa, bar egy hasonlot mar elsutott a rockstar is a vice city ben
  • hapi
    Hát az inron majd beszartam, tudom sokan nem is értik mi ez az egész de ez a Sinclair Spectrumos dolog ez viszi a prímet.. :):)
    Hehehe
  • tomo
    kerdezz konkretabbat, probald ki. van demo is a gyarto oldalan.
    http://www.darwinia.co.uk/
  • Tatyla
    végülis hogyan kell ezzel a játékkal játszani?
  • tomo
    10 palyabol all a jatek, ha jol szamoltam, sajnos az endsequence nel kiakadt...
    nagyon jopofa jatek, kivancsi vagyok, milyen modok lesznek hozza.
  • Thanatos
    hm, nem rossz ez a game tény de szvsz maradhatak volna a fejlesztők az uplinknál :)
    de az tény hogy eléggé új és egyedi az 5let
  • Voltan
    Nagyon állat a demo, rég láttam ilyen ötletes játékot. Honnan lehet megszerezni a fullt?
  • Hmuda
    Az Activision többnyire igen (lásd D3 vagy Movies). Egy szót nem szólnak bele a fejlesztésbe és hagyják hogy addig halasszák amíg készen nem lesz.
  • tomo
    a kiadok nem adnak szabad kezet.
  • Hmuda
    Hát pl Activision jó lenne, csak ne a value részleghez szorítsák be őket.
  • tomo
    egyebkent nem tom ezsrevetettek e , de az egesz jatek kisebb mint a directx vagy az installer shield. 27.3MB
  • robotnyk
    ehhez megint kéne egy viszonylag nagy nevű, de tökös cég, kérdés hogy van-e ilyen per pill :)
  • tomo
    kep a tron cimu filmbol

erdemes bekukkantani a fenti topikba...
  • Hmuda
    Én végigvittem a demód, de nagyon bejött, valahogy Tron utánérzése van a dolognak.
  • Seth
    Ez tök állat,még csak most próbáltam ki a demóját. Olyan retros hangulat fogott el valamiért
  • Hmuda
    Kipóbáltam. Nagyon tudnak ezek az Introversionnél, bár ez már az Uplinkből is kiderült. Le kellene valami nagyobb cégnek szerződtetnie a fiúkat és totál szabad kezet adni nekik. :-)
  • tomo
    en ma jatszottam vele par orat, most eppen a lelekvandorlassal kapcsolatos palyak jonnek.
    de gondoltam elotte elolvasom a jatek forumat. allitolag modolhato, es a keszitok is kiadnak majd bonusz cdt ( ingyen ). meg fejlesztenek multiplayert.

amugy valahol azt olvastam 1 nap a jatekido kb.

en azt sajnalom csupan, hogy a zenek csak akkor szolnak ha megnyer az ember 1 palyat.
  • robotnyk
    ma kipróbáltam, és tényleg eredeti program, érdemes kipróbálni.
    ha valaki már jobban benne van: milyen hosszú?
  • tomo
    The world of Darwinia is a virtual themepark, running inside a computer network built by a computer genius named Dr Sepulveda.

Darwinia is populated by a sentient evolving life form called the Darwinians. They are the product of a decades worth of research into genetic algorithms.

Unfortunately, the systems of Darwinia have been overrun by an evil red Viral Infection. This Virus has multiplied out of control and must be stopped.

Your task is to destroy the Viral Infection and save the Darwinians from extinction.

The Darwinians can not be directly controlled. However you can influence the world by creating Programs such as Squads and Engineers, which you can directly control and use as weapons.

jopofanak tunik.
    a grafikaja tok retro. egyelore csak screenshotokat lattam...
  • tomo
    Darwinia honlap

jo kis jateknak tunik, kicsit olyan lehet mint a majesty.
    valamifele gepben elo emberkekrol szol.