Újabb részletek az Explorer 7-es verziójáról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán amikor legutóbb vmelyik oldalon jártam azt olvastam, hogy a FAT tábla, csak 40 Gb-ig használható biztonságosan (nekem FAT táblám volt) és akkor újratettem a gépet, NTFS-be. Most még mindig ugyanolyan jó, mint 2 hónapja az újratelepítés után, és IE-t használok + SP2 + egy rakat vírusos oldalon járok nap mint nap <#vigyor5>#vigyor5>
És a gépnek semmi baja, vírus nincs rajta. Szóval szerintem az IE sem olyan rossz
Egyébként nálam is fent van. Mert kell a munkához.
max reinstall után ;)
Forza.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Vagy még jobb lenne, ha az Opera motorja lenne beépítve a Windowsba!
Álmodik a nyomor :(
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A különbség önmagáért beszél!"
A firefoxal még a sexoldalak is nagyobb élményt nyújtanak???
Mingyá le is töltöm, nem szeretnék kimaradni belõle :-)
A különbség önmagáért beszél!
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Én régebben böngészõmet csak használtam (ma már tudom jól, kihasználtam), önzõ módon különbözõ oldalakat nyitottam meg vele, mit sem törõdve az õ érzéseivel, de ma már tudom, ez hibás hozzáállás volt. A böngészõnek ugyanis lelke van! Ma már olyan nekem mint fogadott gyermekem, akit ápolni, szeretni és gondozni kell. Ma már minden idõmet leköti, nem jut idõ mellette internetezésre és hasonló léhaságokra, de boldog vagyok ha csak ránézek arra a gyönyörõ pirospozsgás ikonjára.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ráadásul a firefox win reinstall után is megy, nem kell ujratelepiteni ...
sztem, aki megszerette a firefoxot, semmi oka nem lesz visszatérni az MS marhaságára ...
Forza.
biztos csili-vili kis böngészö lesz, de ugyanugy használhatatlan mint az összes többi iexplorer"
Megpróbálok hasonló szinten hozzászólni:
Bár még nem láttam a két év múlva megjelenõ Nokiát, de biztos egy rakat kaki lesz.
Illetve bár még nem láttam a jövõre megjelenõ új Sharpot, de biztos király lesz.
1045-1209-6738-4668-7696-2783
Ennek semmi értelme. Minden értelmes alkalmazáshoz jönnek security patchek...
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
terjedését valamelyest...
biztos csili-vili kis böngészö lesz, de ugyanugy használhatatlan mint az összes többi iexplorer