IDF: áprilisban jön a 64 bites Windows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ejnye-bejnye gyerekek: akinek van pénze ide felpakolni a véleményét, az miért sirdogál holmi op-rendszer miatt.Egyetemisták-fõiskolások elõnyben, atöbbi meg tõllük kaparta el azt ami a gépét hajtja/kevés kivétel apuka bukszája vagy saját tiszta önerõfeszítés, hogy ne legyen probléma a neten/ Igy kár a rinyáért, vagy tellik vagy nem tellik, ez itt a kérdés./Szabadon Hamlettõl./<#nezze>#nezze>
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Elég régóta magam veszem a cuccaimat, sõt én támogatom a családomat, és ne mfordítva.
És semelyik kiadó pénzét nem gyarapítom, mégis letöltöm a szoftvert. OpenSource rulez:)
Lehet tisztán is játszani. Ha erre a szándék nincs meg, akkor a pénz sem lesz meg rá sosem.
20K-s winXP-re nincs pénzed, de 80K-s ATi kártyára igen? A szándék nincs meg ott, nem a pénz.
Forza.
Egyáltalán nem drága egy 64 bites proci. Az én jelenlegi gépemben az nem volt jelentõs tétel. Annál inkább a monitor...
Amúgy meg 32 bites alkalmazások csont nélkül mennek a 64 bites Windows alatt, de fordítva nem. És ugyan ez procira is igaz. Ha most vennék új gépet, akkor AMD64-et vennék. Ha nem kell a legdrágább cucc, akkor alig drágább az XP-Sempron rendszereknél.
Tibetilama - És legalább driverek nélkül próbáltad meg futattni azokat a programokat? Csak fura, hogy másoknak meg megy. Szerintem.
Azért kíváncsi leszek Intel mit fog felmutatni 64 bites fronton, mert Xeon64 tesztek nem voltak biztatóak állítólag.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Forza.
Iszonytató sok user egyszerûen nem érti meg, hogy "ha megteheted vedd meg, ha olcsó vedd meg,mert jobb érzés hidd el" szavakat, és érvelnek a magyar fizetésekkel. Ezeknek az embereknek a 90%-a akkor sem venné meg, ha futná rá. Nem fogja megvenni, a játékot "EVM" sorozatban 1990-ért éppúgy nem, mintha rózsadombi villája lenne, és megjelenéskor venné meg 12e-ért:) Oka: Nem érzik a szoftver értékét.
Kövezzetek meg, én ezt linux alatt tanultam meg. Én is sokat warezoltam. És hidd el, tényleg nem érti mirõl beszélsz.
szgép -> lopott win -> lopott játék. </informatika end> :)
Ez sajnos a nagy átlag:) Fizetéstöl függetlenül. (jah, és ez az a típus, amelyik a "magyar fizetésbõl" 40-60ezerért vesz zsír új videókarit, procit, meg gépet, vagy éppen mobiltelót. Már abban az esetben, ha nem anyuka veszi azt is, mert még erõsen a gyerek kategória a srác:)))
Mert 64 bites procira már létezik 64 bites OS. (Nekem lesz is már a nyáron ilyen konfigom, ha minden sikerül <#vigyor2>#vigyor2>)
De a zis igaz, hogy én rikta kivétel vagyok, mert nem valószínü, hogy az emberek egy 64 bites AMD-re pályáznának egy linuxal:) Legalábbis még nem láttam tömeges bunyót linuxért. (De remélem egyszer ezt is megérem :))<#rolleyes>#rolleyes>
Szal valszeg kizárólag a Dekstop piac miatt érte meg kockáztatni az intelnek. Mert a 64 bites procit desktop piacon a linux nem foigja eladni, és (hadd legyek szkeptikus egy kicsit <#bee1>#bee1>) a 64 bites windows nem valószínû, hogy tömeges méretekben fogja meghódítani a szerver szegmenst.:)
Tehát mennyiségi alapon döntött az intel. Desktop piac nagy, arra gyúrunk jobban felkiáltással:))))
/*WTF?!*/
Eddig én aszittem hogy majd ingyen lehet frissíteni mit valami drivert.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most, hogy az intel ellen egyre több trösztellenes per van és készül ez simán elképzelhetõ errõl a cégrõl.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Csak kinek lesz pénze megint bevásárolni egy újabb operációsrendszert? Hisz, az elmúlt napok nagyport kavart hírei is arról szóltak, hogy a jelenlegi, nem tisztességes forrásból származó XP-ket megvásárolhatják az azokat használók...
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.