Aviátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ERRE A FIMRE EGY SZÓ JÓ, MÉGPEDIG AZ HOGY :TÖKÉLETES
A SZEREPOSZTÁS:TÖKÉLETES
A FORDULAT:TÖKÉLETES
A CSELEKMÉNY:TÖKÉLETES
A JÁTÉK:TÖKÉLETES
A FORGATÓKÖNYV:TÖKÉLETES
<#worship><#worship><#worship>[<#worship><#worship><#worship><#worship>
Tartalom? Uraim, de hát ez egy LeonardoDiCaprio film....

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

ForRedGlory
Ez a film egy kalap....

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Kis-Bob
"Szerintem nem nagyon lehetett volna ezt a témát jobban filmre vinni."

És ezért kellett neki Oscar-t adni?? vagy mi??? Azér, mert egy sz@r témából a lehetõ legtöbbet húzták ki, atól még nem érdemelte volna meg. Azok a számítógépes trükkök.... háááááát.... Kb. a Star Wars-ban voltak ilyenek. És ezzel nem ezt az 1979-es filmet akarom leszólni. Sõt! Az a szégyen, hogy manapság még mindig megelégednek ennyivel.

Takimate
A Rómeó és Júlia nekem is egyik kedvencem.

Szerintem egyáltalán nem volt szar film.
Ezek itt elég üreske fikázások.
Szerintem nem nagyon lehetett volna ezt a témát jobban filmre vinni.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Szar film volt a Rómeó és Júlia is, de ott a rendezõ és a forgatókönyv író baszta el, de nagyon....

😊 bazz, 3 verzióban van itt a polcomon dvd-n - baromi állat film, szerintem.
nem láttad ezekszerint a partot! 1ik legnagyobb bukás... hihetetlenszar film volt.

Kis-Bob
"az egyetlen szar filmje a titanic volt"
Ezt te komolyan gondolod??? Leonardom maga a melegfront!!! Nem gondolhatod komolyan!!! Kezdek kiábrándulni az emberekbõl....

Kis-Bob
Sikeresen megnéztem ezt az izét. Merthogy ezt nem lehet filmnek nevezni. Unalmas, vontatott, túljátszott, folyékony trutymó az egész. Csak annyival jobb a Titanicnál, hogy itt legalább nem lerágott az alaptörténet. Ez a film borzasztóra sikerült. Még jó, hogy nem szántam pénzt a mozijegyre.

PLaci
Szar film volt a Rómeó és Júlia is, de ott a rendezõ és a forgatókönyv író baszta el, de nagyon....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Randal
nem hinném hogy vízfejû. az egyetlen szar filmje a titanic volt

[HUN]PAStheLoD
Én nem láttam , én sem ajánlom 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ahogy korosodik felfújodik a feje...

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Kis-Bob
Miért van olyan érzésem, hogy Leonardo vízfejû????????

IMYke2.0.0.0
A Nagy Sándor sem érdekelt... <#hehe>

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én is láttam és a cikk írónak igaza van 1 unalmas üres film , féltem is hogy az Oscar zsûrija bekajálja de szerencsére nem.Azt is mondhatnám hogy jól osztották a díjakat. Ez a film majdnem olyan rossz mint az Alexander.
IMYke2.0.0.0
PEdig Cate Blanchett hozza a formáját - gyönyörû szemei mindig is elkápráztatnak <#szeret>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én láttam - nem ajánlom senkinek.

Jo film nagyon. Ajanlom mindenkinek.

gugli: "epikus film" - 40 találat😊
M@TriX
szeretem az életrajzi filmeket, mint pl az "Egy csodálos elme"-t is, remélem ez nem lesz olyan rossz, mint ahogy a cikkíró gondolja 😊
Persze manapság ritka a jó film, remélem azért nézhetõ lesz, nem úgy mint a mostani filmek 80%a.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

"epikus életrajzi film"

Ilyet lehet mondani? Ez ugyebar szoszerinti forditasa az angolnak, de magyarban mas a jelentese ennek a szonak.. Ez hasonlo szitu, mint mikor a pathetic-et (szanalmas) forditjak magyarra patetikusnak..