22
  • miss bee
    ERRE A FIMRE EGY SZÓ JÓ, MÉGPEDIG AZ HOGY :TÖKÉLETES
    A SZEREPOSZTÁS:TÖKÉLETES
    A FORDULAT:TÖKÉLETES
    A CSELEKMÉNY:TÖKÉLETES
    A JÁTÉK:TÖKÉLETES
    A FORGATÓKÖNYV:TÖKÉLETES
    [
  • irkab1rka
    Tartalom? Uraim, de hát ez egy LeonardoDiCaprio film....
  • ForRedGlory
    Ez a film egy kalap....
  • Kis-Bob
    "Szerintem nem nagyon lehetett volna ezt a témát jobban filmre vinni."

És ezért kellett neki Oscar-t adni?? vagy mi??? Azér, mert egy sz@r témából a lehető legtöbbet húzták ki, atól még nem érdemelte volna meg. Azok a számítógépes trükkök.... háááááát.... Kb. a Star Wars-ban voltak ilyenek. És ezzel nem ezt az 1979-es filmet akarom leszólni. Sőt! Az a szégyen, hogy manapság még mindig megelégednek ennyivel.
  • Takimate
    A Rómeó és Júlia nekem is egyik kedvencem.

Szerintem egyáltalán nem volt szar film.
    Ezek itt elég üreske fikázások.
    Szerintem nem nagyon lehetett volna ezt a témát jobban filmre vinni.
  • winnie
    Szar film volt a Rómeó és Júlia is, de ott a rendező és a forgatókönyv író baszta el, de nagyon....

:) bazz, 3 verzióban van itt a polcomon dvd-n - baromi állat film, szerintem.
  • p00h
    nem láttad ezekszerint a partot! 1ik legnagyobb bukás... hihetetlenszar film volt.
  • Kis-Bob
    "az egyetlen szar filmje a titanic volt"
    Ezt te komolyan gondolod??? Leonardom maga a melegfront!!! Nem gondolhatod komolyan!!! Kezdek kiábrándulni az emberekből....
  • Kis-Bob
    Sikeresen megnéztem ezt az izét. Merthogy ezt nem lehet filmnek nevezni. Unalmas, vontatott, túljátszott, folyékony trutymó az egész. Csak annyival jobb a Titanicnál, hogy itt legalább nem lerágott az alaptörténet. Ez a film borzasztóra sikerült. Még jó, hogy nem szántam pénzt a mozijegyre.
  • PLaci #13
    Szar film volt a Rómeó és Júlia is, de ott a rendező és a forgatókönyv író baszta el, de nagyon....
  • Randal
    nem hinném hogy vízfejű. az egyetlen szar filmje a titanic volt
  • [HUN]PAStheLoD
    Én nem láttam , én sem ajánlom :)
  • Herkulles
    Ahogy korosodik felfújodik a feje...
  • Kis-Bob
    Miért van olyan érzésem, hogy Leonardo vízfejű????????
  • IMYke2.0.0.0
    A Nagy Sándor sem érdekelt...

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • hapi
    Én is láttam és a cikk írónak igaza van 1 unalmas üres film , féltem is hogy az Oscar zsűrija bekajálja de szerencsére nem.Azt is mondhatnám hogy jól osztották a díjakat. Ez a film majdnem olyan rossz mint az Alexander.
  • IMYke2.0.0.0
    PEdig Cate Blanchett hozza a formáját - gyönyörű szemei mindig is elkápráztatnak

• IMYke2.0.0.0
    Én láttam - nem ajánlom senkinek.

• Nyiri
    Jo film nagyon. Ajanlom mindenkinek.
  • winnie
    gugli: "epikus film" - 40 találat:)
  • M@TriX
    szeretem az életrajzi filmeket, mint pl az "Egy csodálos elme"-t is, remélem ez nem lesz olyan rossz, mint ahogy a cikkíró gondolja :)
    Persze manapság ritka a jó film, remélem azért nézhető lesz, nem úgy mint a mostani filmek 80%a.
  • Zsoldos
    "epikus életrajzi film"

Ilyet lehet mondani? Ez ugyebar szoszerinti forditasa az angolnak, de magyarban mas a jelentese ennek a szonak.. Ez hasonlo szitu, mint mikor a pathetic-et (szanalmas) forditjak magyarra patetikusnak..