22
-
miss bee #22 ERRE A FIMRE EGY SZÓ JÓ, MÉGPEDIG AZ HOGY :TÖKÉLETES
A SZEREPOSZTÁS:TÖKÉLETES
A FORDULAT:TÖKÉLETES
A CSELEKMÉNY:TÖKÉLETES
A JÁTÉK:TÖKÉLETES
A FORGATÓKÖNYV:TÖKÉLETES
[ -
irkab1rka #21 Tartalom? Uraim, de hát ez egy LeonardoDiCaprio film.... -
#20 Ez a film egy kalap.... -
#19 "Szerintem nem nagyon lehetett volna ezt a témát jobban filmre vinni."
És ezért kellett neki Oscar-t adni?? vagy mi??? Azér, mert egy sz@r témából a lehető legtöbbet húzták ki, atól még nem érdemelte volna meg. Azok a számítógépes trükkök.... háááááát.... Kb. a Star Wars-ban voltak ilyenek. És ezzel nem ezt az 1979-es filmet akarom leszólni. Sőt! Az a szégyen, hogy manapság még mindig megelégednek ennyivel.
-
#18 A Rómeó és Júlia nekem is egyik kedvencem.
Szerintem egyáltalán nem volt szar film.
Ezek itt elég üreske fikázások.
Szerintem nem nagyon lehetett volna ezt a témát jobban filmre vinni.
-
winnie #17 Szar film volt a Rómeó és Júlia is, de ott a rendező és a forgatókönyv író baszta el, de nagyon....
:) bazz, 3 verzióban van itt a polcomon dvd-n - baromi állat film, szerintem. -
p00h #16 nem láttad ezekszerint a partot! 1ik legnagyobb bukás... hihetetlenszar film volt. -
#15 "az egyetlen szar filmje a titanic volt"
Ezt te komolyan gondolod??? Leonardom maga a melegfront!!! Nem gondolhatod komolyan!!! Kezdek kiábrándulni az emberekből.... -
#14 Sikeresen megnéztem ezt az izét. Merthogy ezt nem lehet filmnek nevezni. Unalmas, vontatott, túljátszott, folyékony trutymó az egész. Csak annyival jobb a Titanicnál, hogy itt legalább nem lerágott az alaptörténet. Ez a film borzasztóra sikerült. Még jó, hogy nem szántam pénzt a mozijegyre. -
#13 Szar film volt a Rómeó és Júlia is, de ott a rendező és a forgatókönyv író baszta el, de nagyon.... -
#12 nem hinném hogy vízfejű. az egyetlen szar filmje a titanic volt -
#11 Én nem láttam , én sem ajánlom :) -
Herkulles #10 Ahogy korosodik felfújodik a feje... -
#9 Miért van olyan érzésem, hogy Leonardo vízfejű???????? -
#8 A Nagy Sándor sem érdekelt...
===============================
.:i2k:. melóból: -
hapi #7 Én is láttam és a cikk írónak igaza van 1 unalmas üres film , féltem is hogy az Oscar zsűrija bekajálja de szerencsére nem.Azt is mondhatnám hogy jól osztották a díjakat. Ez a film majdnem olyan rossz mint az Alexander. -
#6 PEdig Cate Blanchett hozza a formáját - gyönyörű szemei mindig is elkápráztatnak
#5 Én láttam - nem ajánlom senkinek.
Nyiri #4 Jo film nagyon. Ajanlom mindenkinek. -
winnie #3 gugli: "epikus film" - 40 találat:) -
#2 szeretem az életrajzi filmeket, mint pl az "Egy csodálos elme"-t is, remélem ez nem lesz olyan rossz, mint ahogy a cikkíró gondolja :)
Persze manapság ritka a jó film, remélem azért nézhető lesz, nem úgy mint a mostani filmek 80%a. -
Zsoldos #1 "epikus életrajzi film"
Ilyet lehet mondani? Ez ugyebar szoszerinti forditasa az angolnak, de magyarban mas a jelentese ennek a szonak.. Ez hasonlo szitu, mint mikor a pathetic-et (szanalmas) forditjak magyarra patetikusnak..