13
-
dez #13 Engem pl. zavart. -
harcu #12 LG 1915s-sem van, asemmi utánhúzás, játékoknál is tökéletes kép. Ki hibája, hogy marhára nagy a fényereje :). Szóval azért lehet 19 collos méretben is játékra kiváló TFT-t csinálni, bár azért kicsit trükköztek a dologgal, meg a megjeleníthető színek számával, de ez minden TN paneles TFT-re fennáll. Azonban bátran állíthatom, hogy a használhatóságot ez nem befolyásolja, mivel nem lehet észrevenni. -
dez #11 upsz, teszt link mégegyszer: itt
(Babelfissel, angolul: itt) -
dez #10 Nem csoda, abban a spec szerint 25ms-es PVA panel van.
Inkább arról van szó, hogy eddig nem tettek gyors TN panelt 17"-nél nagyobb monitorba, pl. mert a kisebb látoszög nagyobb méretben még jobban kijön (nagyobb ferületet még kevésbé lehet pont szemből látni). És a 19"-es, illetve még nagyobb monitorok már nem olcsók, és azért a pénzért már elvárható egy igazán jó minőség.
Nekem az Eizo Overdrive-os monitorai jobban bejönnek (ezekben is PVA panel van, de ez az új megoldás megfelezi a fehér-fekete, és töredékére csökkenti a közép-közép váltásokat). Pl. a 19"-es L778. URL=http://www.prad.de/new/monitore/test_eizo_l778-k.html]Teszt.[/URL] Csak sajnos egyelőre kurv@ drága.
Említett monitorok adatai (Samsung 910N, 913N, Eizo L778) itt. -
#9 40 ft-om van
odaadom érte
-
#8 Nos, ez is reklám vszínőleg, Nekem 910N-van, és ha játszom húzza rendesen az "árnyékot" (még az egér is!), pedig 20ms alatt nem kellene, asszem a prohardver-en olvastam, hogy 17" fölött nem igazán sikerül elő állítani 25ms alatti monitorokat vmiért, csak ráírják, hogy el lehessen adni... -
dez #7 "a kontraszt aránya pedig 800:1"
Igen, azon a tenyérnyi pixelen, amit pont szemből nézünk.. -
Hegyikecske #6 Köll egy ien :))) -
#5 De sajna TN panel...
===============================
.:i2k:. melóból: -
Ceb #4 Nem lenne rossz egy ilyen :) , legalább nem a monitorom foglalná el a fél asztalt. -
#3 Ezt még nem venném meg. -
Dinosaur #2 Felbontás az smafu??? -
tomo #1 jujj