Villámgyors 19 colos Samsung TFT monitor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem pl. zavart.

LG 1915s-sem van, asemmi utánhúzás, játékoknál is tökéletes kép. Ki hibája, hogy marhára nagy a fényereje 😊. Szóval azért lehet 19 collos méretben is játékra kiváló TFT-t csinálni, bár azért kicsit trükköztek a dologgal, meg a megjeleníthetõ színek számával, de ez minden TN paneles TFT-re fennáll. Azonban bátran állíthatom, hogy a használhatóságot ez nem befolyásolja, mivel nem lehet észrevenni.
upsz, teszt link mégegyszer: itt

(Babelfissel, angolul: itt)

Nem csoda, abban a spec szerint 25ms-es PVA panel van.

Inkább arról van szó, hogy eddig nem tettek gyors TN panelt 17"-nél nagyobb monitorba, pl. mert a kisebb látoszög nagyobb méretben még jobban kijön (nagyobb ferületet még kevésbé lehet pont szembõl látni). És a 19"-es, illetve még nagyobb monitorok már nem olcsók, és azért a pénzért már elvárható egy igazán jó minõség.

Nekem az Eizo Overdrive-os monitorai jobban bejönnek (ezekben is PVA panel van, de ez az új megoldás megfelezi a fehér-fekete, és töredékére csökkenti a közép-közép váltásokat). Pl. a 19"-es L778. URL=http://www.prad.de/new/monitore/test_eizo_l778-k.html]Teszt.[/url] Csak sajnos egyelõre kurv@ drága.

Említett monitorok adatai (Samsung 910N, 913N, Eizo L778) itt.

mikike
40 ft-om van
odaadom érte

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

testerlnx
Nos, ez is reklám vszínõleg, Nekem 910N-van, és ha játszom húzza rendesen az "árnyékot" (még az egér is!), pedig 20ms alatt nem kellene, asszem a prohardver-en olvastam, hogy 17" fölött nem igazán sikerül elõ állítani 25ms alatti monitorokat vmiért, csak ráírják, hogy el lehessen adni...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

"a kontraszt aránya pedig 800:1"

Igen, azon a tenyérnyi pixelen, amit pont szembõl nézünk.. <#vigyor2>

Köll egy ien 😊))

IMYke2.0.0.0
De sajna TN panel...

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem lenne rossz egy ilyen 😊 , legalább nem a monitorom foglalná el a fél asztalt.
Tetsuo
Ezt még nem venném meg.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Felbontás az smafu???<#confused>

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

jujj