3552
  • JSbyMSI8800
    Hátt szerintem se ártana jobb kari, de elnéztél valamit nem (556mb)-s van hanem 512-es :D
  • Falcon87
    Bár tényleg... Amire kijön, addigra tervezek egy 8800Gt-t is (556mb) csak cseppet drága.
  • JSbyMSI8800
    Igen abban igazad van hogy jöhetne már legalább egy "becsült gépigény".
    Szerintem a GeForce 6100 256mb-s kártyával minimumon el fog futni!
  • Falcon87
    Csak jönne már egy gépigény.... Remélem egy Nvidia Gf 6100 256mb elég lesz :\
  • Pistike 007
    (Ó jessz jessz jessz jessz jessz)
  • Falcon87
    Szeptemberben jön, emberek! Ahogy elnézem, nagyobb pályák lesznek.
  • Falcon87
    Kiadják Xbox 360-ra is. Én sose bírtam konzolon fps-t irányítani. Bár eddig csak a haverom ps2-jén toltam. Bár lehet, hogy csak megszokás kérdése..
  • czu14
    Ha vki ert a Level Editior hasznalatahoz kerem hogy vegyen fel msn re azonnal :D cimem [email protected] vagy ha esetleg csak egy magyarazo szoveget tudtok hozza kuldeni vagy egy olyan oldal linkjet megtudjatok adni ahol le van irva mit hogy kell hasznalni az jo lenne de mindenkepp magyarul kene :D az angol tudasom egyenlo a 0-val ...
  • Adam69852
    hát ha sikerül és nem lessz nagyon mű a dolog akkor emelem kalapom... :D nem mintha nem várnék tőle sokat de a mostani játékok valahogy nemtom.... azért bízok benne hogy jó lessz és ezzel is hosszú órákat fogunk eltőlteni a vadász urakkal. De amig nem jelenik meg addig egész nyáron vadászhatunk a 2005össel csak bekéne újra "szerezni" mert valahogy eltüntettem :S
  • JSbyMSI8800
    Köszönöm szépen az infót. Már nagyon várom:) A 2005 is nagyon tetszett, de ettől sokkal jobb grafikát várok meg a 2005-nél mégjobb játékélményt.
  • berczely
    Deer Hunter Torunament néven fog megjelenni októberben!Külföldi fórumon írták...
    Ezt találtam róla!
  • Falcon87
    Egyébként, szerintetek hozza majd a 2005 hangulatát?
  • Scottt
    Mi se tudjuk:(
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!!

Azt szeretném kérdezni hogy a Deer Hunter 2008 mikor jelenik meg ?
    Már visszaolvastam de nem találtam, szóval ha valaki tudja az kérem tájékoztatna róla?

Előre is köszönöm!!
  • Pistike 007
    Szerintem gyúrj egy kicsit a nyelvtudásra, mert még nincs rá magyarítás. Ha meg kijön 2008, akkor meg talán nem is lesz :(
  • komisa
    Sziasztok!!!
    A Derr hunter 2005-höz nem tud valaki magyaritást ???
    Mert sajna naon gyenge vagyok angolból:((is:((
    Előre is köszi csao
  • Falcon87
    Szevasztok! De jó, hogy ráakadtam erre a fórumra! Nagy DH fan vagyok, játszok vele majd' 2 éve. Majd nyáron én is szívesen részt vennék ezekben a nagy vadászatokban. Egyébként. Van itt valakinek klánja?
  • Pistike 007
    Privi ment!
  • Pistike 007
    Üdv!
    Ez warez, de ha gondolod priviben elküldöm.
  • czu14
    Hello kérlek segítsetek már nekem hogy honnan tudom letölteni a Deer Hunter 2005 full verzióját két napja keresem den me találtam semmit illetve letöltöttem vmit de amikor installálnám akkor azt ija ki hogy
    Tessék itt egy képr róla hogy mit ír ki .
  • Pistike 007
    Ez warez, de olvass vissza:DD
  • DAVID633
    sos
  • DAVID633
    Hol lehet letölteni a deer hunter teljes verziójáti negyen??????
    Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pistike 007
    Majd nyáriszünetben rendezünk nagymultikat, addig pucold ki a puskacsövet! (:
  • szikszy
    ja, az msn címem [email protected]
  • szikszy
    Sziasztok! Szívesen vadásznék veletek multiban. Ha gondoljátok vegyetek fel msnre, azután megbeszéljük.
  • Scottt
    Hát jah..Elég rég volt-.-
  • Pistike 007
    Szerintem azóta már 'visszanőttek':D
  • Adam69852
    ahh helloka

lehet hogy megint leszedem... :D osztán majd tolhatjuk ám :D
  • Scottt
    Mi nyáron kilőttük az erdő összes szarvasát.Ugy Pistike?
  • berczely
    Lool nem ezt a szmájlit akartam XD
  • berczely
    Én nem sűrűn dhzok de szívesen vadászgatnék magyarokkal!
  • kismonos
    Sziasztok... Én már kb 2 éve dh05özök, és kevés magyarral talákoztam eddig, lehetne rendezni egy csapatos MAGYAr(!!) Vadászatot. Általában csak multiban nyomom, ijjal meg 1 "rifle"-val. Szal kéne rendezni..
    [email protected]
  • Pistike 007
    Ez a gáz vele, nekem is befagy. Nem lett egy szuper kreálmány, az biztos:D
  • Ombodi77
    Sziasztok!

Segítségért fordulnék hozzátok!
    Egy nagyon régi DH 2005 fan vagyok, nagyon keményen toltam, jó voltam, bár már rég leálltam...
    Most barátnőm (AngelTimi88 néven találkozhattatok már vele) kapott rá a DH-ra... Simán kijátszotta a GYÁRI pályákon, nagyon jó játékos, hozzá hasonlóval nem találkoztam...
    Viszont megúnta a gyári pályákat és Ő is akar alkotni...
    Van klánja is, vegyétek fel vele a kapcsolatot! MSN-je: "[email protected]"

Próbálkoztunk a LevelEditorral...
    Több probléma van vele...
    Amikor próbálunk vizet alkotni és fájl nevet kiválasztani, a böngészés gombra kattintva lefagy.. Ha akármilyen fájlt próbálunk akárhol kiválasztani, akkor lefagy...
    Kérlek titeket, aki ért hozzá akármilyen szinten, aki tud egy jó patch-et hozzá, vagy tudja az okát a folytonos kifagyásoknak az írjon vagy itt, vagy Timim MSN címén próbálhatna segítséget adni...
    Ha már másért nem, legalább azért próbáljátok meg, mert nagyon jó csajszi :)

Bye all!
  • berczely
    Esetleg képet tudnál betenni?
  • Roland16F
    Ezt a két pályát magam csináltam,gondoltam megnézhetnétek mien lett :D

http://data.hu/get/145457/Hungarian_forest.rar.html

http://data.hu/get/145459/In_Hungary.rar.html

Várom a véleményeket !
  • Pistike 007
    A kicsomagolt fájlokat másold be a játék game mappáján belül egy másikba, már nem emlékszem mi a neve, olvass vissza:D
  • Huor
    Hi all!
    Én segítséget szeretnék kérni!
    Letöltöttem a DH 2005-höz pár térképet (level editor maps),de nem tudom őket használni.Hiába csomagolom ki őket,semmi... :(
  • Pistike 007
    Van...
    :D