3552
-
#1911 Malac/babos?:) -
#1910 Ezek még régiek.Azóta vannak csíkoshátúak is. -
Erre gondoltál?:D -
#1908 Várjuk:)
Hova valósi vagy? -
#1907 Ha kellenek fényképek töltök fel valahova, mert van egy aranyos kis konda az egyik helyünkön. -
#1906 Fater ien fáraszerelhető cuccokat árul, ha érdekel:
http://www.vatera.hu/vadmegfigyelo_kamera_75139082.html
http://www.vatera.hu/vadmegfigyelo_digitalis_kamera_es_fenykepezogep_73962836.html
-
#1905 Én mindig találok magyarokat, csak állandó szerver nincs még! -
#1904 Szóval akkor most nincs Magyar szerver:( -
#1903 Na srácok, lehet hogy belevetem magam a dologba, és megcsinálom a magyarosítást. A vadászattal kapcsolatos szakszavakban úgyis otthon vagyok, de azért elfogadnám Visitor segítségét, Ő itt az angol-császár:D
Előbb utánajárok mindennek, hogy majd lelehessen tölteni meg ilyenek, fölöslegesen nem csinálom meg:)) -
#1902 Elméletileg lesz -
#1901 Van folyamatos Magyar szerver? -
#1900 Van egy TrailCam nevű amerikai cég, fákra szerelhető gépeket gyártanak, ami exponál ha mozgást érzékel. Ilyan promóciós-szarvas jellegű a dolog:D -
#1899 Tényleg szép. Honnan van? -
#1898 Még barkásan...
Letisztítva...
Jó, jó, tápos, de akkor is... MEKKORA?:D
-
#1897 Megnéztem, nekem kilép a játékból, kijön egy box, és kiírja a szervered nevéd, hogy melyik map megy, hány játékos van, na meg, a "meccs" státuszát (éppen játszanak-e, vagy még várakozik a játékosokra,) -
#1896 Akkor nemtom, már régen multiztam:)
Asszem újradobom az XP-t mert valami nem stimmel. Semmi sem indul el nálam. -
#1895 Engem nem küldött. -
#1894 Üdv a vadásztársaságban:) -
#1893 Sziasztok!
Jönnék Én is szívesen vadászni.Már kb 2éve játszom, bár nem folyamatosan, de azért van mögöttem pár óra vadászat.
Xfire: kamaszaki -
#1892 Ja csak az a gáz hogy a netről mindenhonnan levették a Deer Hunter-es logókat és nemtudok normális bannert csinálni...:/
De ha a deticated-re megyek akkor nem küld át egy GameSpy-os sitera? -
#1891 Ha jól emlékszem, a "dedicated" négyzetet kell kipipálni, a jelszót meg persze a passwordhöz. Sztem jó ez (a banner) így. Maradjon. -
#1890 Mit szóltok hozzá? Bannernak?
Esetleg úgy hogy a baloladli doboz ne legyen rajta? -
#1889 Megint írtam a [email protected]...
Talán végre beraknak házigazdának aztán beindítjuk a dolgokat!:)
-
#1888 Csinálnék, de jelen pillanatban nem indul el a game. Hogy miért azt nemtudom. Lefagy amikor elindítom. Újrarakom aztán meglátjuk.
Egyébként hogyan lehet olyan szerót csinálni amelyik nem tűnik el akkor sem ha kilépsz és jelszavas amit Te mondasz? -
#1887 Na, csinál valaki egy jelszavas magyar szervert? -
#1886 Vagy másik róka, esetleg borz...
Sajna eddig csak rókát lőttem, meghát verebet tucatszámra, de az nem tartozik a népszerű vadak közé...:))
Idén ráfekszem a dologra, csak hát még nincs engedélyem, 16 vagyok, de ha meglesz akkor sem fogok gyilkolászni, hanem csak vadászni. -
#1885 Van kép, de még nem linkelhetem be >(. Újra kellett regelnem. Lőttél mást is? Én rókát, nyulat, meg fácánt :D. De a róka elment, és csak két nap múlva találtam meg szétszaggatva, úgy 50 méterre onnan, ahonnan lőttem. Gondolom vaddisznó lakmározott belőle. -
#1884 Grat a csukához! (kép nincs?) :)
Rókát lőttem, idén remélem összejön valahogy egy vaddisznó... :) -
#1883 Hehe.... épp szombaton fogtam egy 7 kilós csukát. Egyébként lőttél már valamit? (hamé pástétomos konzerven kívül :P) -
#1882 Horgászom-vadászom egyfolytában, nem csak virtuálisan :) -
#1881 Heh, amíg nincs 08, addig marad a rapala ? >) Egyébként tudom, hogy így kell, csak annyira nem vagyok jó angolos. -
#1880 Néha beírod a Google-ba akkor kiadja az új infókat. -
#1879 Új hír a 2008-ról? -
#1878 Halljátok, csinálni kéne valami jelszavas szervert csak magyarok számára. -
#1877 Xfire: madd69dogg -
#1876 Megvan oldva
-
#1875 Jajj ez a hülye avatár! Mondjátok már meg, hogy a fenébe méretezzek át képet? -
#1874 Jajj, hagyjál már! Mindent én se jegyezhetek meg! :D -
#1873 Hello, most keztem nem rég a szarvas vadászatot
De jó lenne multiba, magyarokkal együtt tolni, msn: [email protected]
Pls vegyetek fel! -
czu14 #1872 Végre nyár van mikor lesznek azok a hires nagy multik ???????? Már várom msn cimem [email protected] szivesen jatszok magyarokkal ha vki szeretne jatszani vegyen fol !!!!!!! Ha vki ért a level editiorhoz akkor meg pláne hogy vegyen fol !!!!!!!!!! :D