3552
  • Aquir
    Ezt azóta sem tudtam megismételni, nagy volt.
  • Pistike 007
    én egyszer láttam kartont, akkor is már ki volt lőve a doe a körben szal ja:D
  • Aquir
    cartoon meg albínót is, de azokat mások csinálták hozzá, de jobb az eredeti szarvas :)
  • Deer Hunter 05
    Ti lőttetek már mule cartoon doet?? :P
  • Aquir
    ott a havas táj a játékban
  • Pistike 007
    ilyen hidegben nem megyünk vadászni.
    :P
  • Pistike 007
    ok
  • Aquir
    ..
  • Pistike 007
    ?
  • Aquir
    he?
  • Szepy2884
    figyu mán te mé' nem repülsz he???
  • Pistike 007
    meg hogy mekkora véletlenek vannak:P
  • Aquir
    így megtanulja a játékos milyen értékes a védett állat:)
  • Szepy2884
    Unalmamban lelőttem egy sast... pontosabban lenyilaztam... mondom: ááá úgyse találom el... ...tévedtem. Ugrott egy rakás pontom
  • Aquir
    Az 1.3-at már mások készítették hozzá.
  • Pistike 007
    Logikus.^^
    Emlékszem, régebben tervbe volt véve egy map készítése magyar vonatkozásokkal. Na meg magyarítás.
    :)
  • Gab920926
    Nekem 1.2 van fent +egy 1.3 as mod pack
  • Aquir
    Igen de mint mondtam, ez csak a végén kifizetődő.
  • Aquir
    Ezzel a játékkal már régen nem foglalkozik a készítő. 1.2-vel működik a multiplayer és az hostolás is.
  • Pistike 007
    Nyomuljatok simán a nagyfiúkra, a kicsiket kíméljétek. Felesleges zajt sem csaptok, a slot is megmarad.
    Én tehénre sem szoktam lőni, esetleg ha rare.
  • Gab920926
    Üdv!
    az lenne a kérdésem hogy kijött az 1.2 es patch óta valami új javítás csak mert eddig tudtam interneten játszani de most azt az üzenetet kapom hogy match finished... ha hostot készítek akkor pedig kilép az egész játék.....
    újra telepítettem de ugyan az a hiba,,mi lehet a gond? :S
  • Aquir
    Én is csak szórakozásként lövöldöztem a játékkal amikor elővettem, de el sem képzeltem hogy ennyire bele tudok menni a játékba. ha jól tudom lehetsz Champion attól hogy nincs meg egy serleg (az összes arany változat) és a hozzá járó 1 pont, mert az csak a képességekhez adódik. Beleszerkesztettem még pár additional infót a leírásba.
  • Szepy2884
    Kösz a kielégítő választ, látom te szépen beleástad magad.

Én ennyire nem vagyok fanatikus, én is vadászok, de mással és másokra teljesen más stílusú játékkal immár 6 éve csaknem megszállottként ez talán az aláírásomból is látszik.

A DH nekem csak egyfajta kiegészítő, levezető újgyakorlat amit ha 2 havonta ha előveszek már túlzok is.

Látom, hogy a belőlem akkor már sosem lesz Champion, mert golyós lőfegyverekkel egyszerűen nem vagyok hajlandó vadászni pláne ha még távcsövesek is mert fikarcnyi kihívást sem jelentenek. Viszont az összes íj típusom már arany fokozatos.

Online tudom ajánlani a már említett extremebowhunters nevű szerót. Én nem tudom, hogyan hekkelték meg a játékot, de RB-s bikák mászkálnak elő minden bokorból. Csak íjjal lehet menni. Egy baja van csak, hogy mindig csak egy pálya van, Georgia télen.
  • Aquir
    azt mondom: amiért nem követed, azért nem sikerül
  • robi11
    nem is fogom bazdmeg
  • Aquir
    akkor nem követed
  • robi11
    úgyse sikerül:D
  • Aquir
    kövesd amit leírtam a #3398-ban
  • robi11
    én a kalapos csávó után mindig visszafele fejlődök:S
  • Aquir
    na gyerekek, ezt r*hadt nehéz elérni :p

• Aquir
    előbb válaszoltam. Csapatba nem érdemes menni, a szervereken meg ugyanaz az élmény :p
  • robi11
    [email protected]
    vegyél fel azt játszunk..ok?
  • Aquir
    én játszok de mindig máshol (nincs nagyon értelme csapatban nyomni, nyilván szólózok) :p
    egyébként a tracking istenkirály volt amikor megismertem, követni a szarvasnyomot.
  • robi11
    NA AKI AKAR ONLINE-n JÁTSZANI ÍRJON!!!!!!!!!
  • Aquir
    Én most harmadszor vettem elő a játékot, Master Hunter 4-et már elértem:)

Persze ha rossz szekciót fogsz ki akkor le is tud menni a rankod, ez van.
    A te kérdésedhez kapcsolódóan, a jelenlegi pontszámod az utolsó 40 lőtt szarvasod(és a hozzájuk használt fegyver!) + a mindenkori 10 legértékesebb szarvasod alapján változik. Csak aminek agancsa van, számít bele abba hogy nőjön a pontszámod. (Doe-t/Fawn-t lőhetsz, attól nem változik semerre a pontod, de a spike (kisszarvú) csökkenti azt!

A presence skill növekedésével jobban belőheted, mennyit ér a szarvas. Ez akkor lehet szükséges ha a végefelé a legmagasabb rankra pályázol, amihez az kell, hogy csak magas értékű állatokat lőj ki. A legértékesebb agancsok egyébként a whitetail szarvasok (Georgia) közül szoktak kikerülni. Érdemes tudni hogy a későbbiekben az íjjal történő vadászatnál értelemszerűen a stealth és tracking képességek (is) elég nagy szerepet fognak játszani a sikerben. Szabályszegés és lelőtt, de fel nem vett zsákmány is csökkenti a pontszámod. Próbálj rekordkönyves / világrekord könyves bikát lőni (legprimitívebb fegyverrel) nagyobb pontszámugráshoz.

A képességeidhez összesen 6 db extra pontot tudsz hozzáadni, ehhez a 6 db serleg megszerzésével jutsz hozzá, aminek feltételei egyesével:
    1. - 10 óra játékidő
    2. - szerezz 100 pontot
    3. - szerezz arany-változatot az összes (14db) fegyverhez
    4. - lőj minden fajtából 1 szarvasbikát
    5. - lőj minden fajtából 1 rekordkönyves bikát
    6. - lőj minden fajtából egy világrekord könyves bikát

Arany változat megszerzése:
    20 bikát minden egyes fegyverrel ezekből:
    GS Autoloader,Lever,Bolt Rifle
    15 bikát minden egyes fegyverrel ezekből:
    GS Pump Shotgun+Rifle,MuzzleLoader,SS
    Rifle,Crossbow,Double-Barreled Shotgun
    10 bikát minden egyes fegyverrel ezekből:
    GS Handguns and other Bows
    Minél primitívebb fegyverrel lősz, annál jobban növeli a pontszámod. Az íjak a legjobbak ehhez!
    Ha a terepen nem vagy biztos a távolságban amire az íjak kalibrálva vannak, használhatod az íjpuskán (is) lévő távolságmérős távcsövet.
    Másrészt még mindig jobb ha a szarvas fölé megy a nyíl, mert azt nem mindig veszi észre, mint az, ha a lába elé érkezik.

RANKING: DeerHunter 2005 Rankings
    - 000 Points - Tenderfoot
    - 010 Points - City Slicker
    - 020 Points - Camp Cook
    - 030 Points - Weekend Hunter
    - 040 Points - Outdoorsman
    - 050 Points - Trophy Hunter
    - 060 Points - Tracker
    - 070 Points - Guide
    - 080 Points - Mountain Man
    - 090 Points - Expert Hunter
    - 100 Points - Master Hunter
    - 120 Points - Master Hunter 2
    - 130 Points - Master Hunter 3
    - 140 Points - Master Hunter 4
    - 150 Points - Master Hunter 5
    - 160 Points - Champion
  • Deer Hunter 05
    jaja tudom
  • robi11
    én egyszer online-n lelőttem egy sast benyomta a zenét h amit eddig lelőttem nem lesz az enyém:S olyan volt mintha 1 tehén helyett 2t lőttem volna...
  • Deer Hunter 05
    jaja, sztem így van :D am lőjj le egy sast, kb 10zel fog csökkenni a pontod...
  • Szepy2884
    Pardon még annyi kérdésem lenne, hogy 110-112 pont körül mozog a karakterem, a rangom pedig "Mater Hunter 2". Észrevettem, ha más állatokat is lövök, pl nyúl, borz stb. ez a szám újra csökken. Valahol olvastam, hogy egy bizonyos szinten túl csak minimum rekord könyves, vagy világ bajnok szarvasokat kell lőnöm hogy előre lépjek. Szóval kisebb bikákat lőve, szintén csökken a pontszámom?
  • Szepy2884
    Felfedeztem egy új szervert. Expert és csak íjjal lehet rajta vadászni ami nagyon jó, mert én eddig csak nyílpuskával vadásztam mint kedvencem fegyveremmel, viszont az már nem megengedett eszköz ezen a serveren.

Hamar belejöttem a csigás íj használatába és már annyi bikát lőttem, hogy megkaptam az arany skint is.

Ha jól emlékszem, valami "extreme bow hunting" a szerver neve és rengeteg szarvas van rajta. Pár ízelítő:

egy csapat szarvas

ugyan az a csoport

és még utoljára