Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nag f*szt...alig van jelszó nélküli 1.3as szeró, és azis csak délután... Jó,jó van egy Hungary 1.3 no limit, no nyul nevû szeró, de annak valaki nem tudja megadni a jelszavát plííz??

Finom a kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni...

robi11
hát akad még régi is!

Pistike 007
az egész jó. gondolom nagyrészt 1.3asok

robi11
több mint 1 lap lehet görgetni...

Pistike 007
tényleg, amúgy mostanában, így 5 évvel kiadás után mennyi szeró szokott lenni?

hali! Az 1.3as patchel vagy mod packel rendelkezõk jöjjenek ma délután (dec 29) fél hat körül online játszani, jelszó nélkül!! névbõl fel lehet majd ismerni a szervert, valami 1.3 lesz...Várok mindenkit!!

Pistike 007
érdekes, amikor segíteni kellett neked, akkor nem volt ekkora szád😊
ne haragudj, hogy barátomnak neveztelek, tévedés volt, igazad van.
örülök hogy nem ismerlek. csak arra kérnélek hogy máson gyakorold a szájkaratét. köszönöm.
hagyjuk a flémet, de az offot is, elvégre dh25 topik.😊
nem is rossz faq GML-n!

robi11
lol tudod ki a barátod.... aki a gatyádba van az...

Pistike 007
fogd vissza magad barátom😊

robi11
akk te csíra vagy...

Pistike 007
nem.😄

Croano
ez jó játék

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

robi11
te nem jösz??

Pistike 007
hajjaj😄

robi11
deer hunnter T forumom: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=Robika0217

Aquir
ok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pistike 007
ééértem.😊

Aquir
tudom, a szöveg a lényeg

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pistike 007
Kép eetûntt.

Kellemes Nagy vadakban gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek 😄.

~)dC(~Soul* |SoFII|

Aquir
Ezt azóta sem tudtam megismételni, nagy volt.

Pistike 007
én egyszer láttam kartont, akkor is már ki volt lõve a doe a körben szal ja😄

Aquir
cartoon meg albínót is, de azokat mások csinálták hozzá, de jobb az eredeti szarvas 😊

Ti lõttetek már mule cartoon doet?? 😛

Aquir
ott a havas táj a játékban

Pistike 007
ilyen hidegben nem megyünk vadászni.
😛

Pistike 007
ok

Aquir
..

Pistike 007
?<#pardon1>

Aquir
he?

figyu mán te mé' nem repülsz he??? <#integet2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Pistike 007
meg hogy mekkora véletlenek vannak😛

Aquir
így megtanulja a játékos milyen értékes a védett állat😊

Unalmamban lelõttem egy sast... pontosabban lenyilaztam... mondom: ááá úgyse találom el... <#wilting> ...tévedtem. Ugrott egy rakás pontom <#gonosz3>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Aquir
Az 1.3-at már mások készítették hozzá.

Pistike 007
Logikus.^^
Emlékszem, régebben tervbe volt véve egy map készítése magyar vonatkozásokkal. Na meg magyarítás.
😊

Gab920926
Nekem 1.2 van fent +egy 1.3 as mod pack

Aquir
Igen de mint mondtam, ez csak a végén kifizetõdõ.

Aquir
Ezzel a játékkal már régen nem foglalkozik a készítõ. 1.2-vel mûködik a multiplayer és az hostolás is.

Pistike 007
Nyomuljatok simán a nagyfiúkra, a kicsiket kíméljétek. Felesleges zajt sem csaptok, a slot is megmarad.
Én tehénre sem szoktam lõni, esetleg ha rare.

Gab920926
Üdv!
az lenne a kérdésem hogy kijött az 1.2 es patch óta valami új javítás csak mert eddig tudtam interneten játszani de most azt az üzenetet kapom hogy match finished... ha hostot készítek akkor pedig kilép az egész játék.....
újra telepítettem de ugyan az a hiba,,mi lehet a gond? :S

Aquir
Én is csak szórakozásként lövöldöztem a játékkal amikor elõvettem, de el sem képzeltem hogy ennyire bele tudok menni a játékba. ha jól tudom lehetsz Champion attól hogy nincs meg egy serleg (az összes arany változat) és a hozzá járó 1 pont, mert az csak a képességekhez adódik. Beleszerkesztettem még pár additional infót a leírásba.

Kösz a kielégítõ választ, látom te szépen beleástad magad. <#worship>

Én ennyire nem vagyok fanatikus, én is vadászok, de mással és másokra teljesen más stílusú játékkal immár 6 éve csaknem megszállottként ez talán az aláírásomból is látszik.

A DH nekem csak egyfajta kiegészítõ, levezetõ újgyakorlat amit ha 2 havonta ha elõveszek már túlzok is.

Látom, hogy a belõlem akkor már sosem lesz Champion, mert golyós lõfegyverekkel egyszerûen nem vagyok hajlandó vadászni pláne ha még távcsövesek is mert fikarcnyi kihívást sem jelentenek. Viszont az összes íj típusom már arany fokozatos.

Online tudom ajánlani a már említett extremebowhunters nevû szerót. Én nem tudom, hogyan hekkelték meg a játékot, de RB-s bikák mászkálnak elõ minden bokorból. Csak íjjal lehet menni. Egy baja van csak, hogy mindig csak egy pálya van, Georgia télen.

Aquir
azt mondom: amiért nem követed, azért nem sikerül

robi11
nem is fogom bazdmeg

Aquir
akkor nem követed

robi11
úgyse sikerül😄

Aquir
kövesd amit leírtam a #3398-ban

robi11
én a kalapos csávó után mindig visszafele fejlõdök:S

Aquir
na gyerekek, ezt r*hadt nehéz elérni :p