3552
-
deer hunterezo #3472 akkor úgy írom letöröltem a 3.6-ba :D -
#3471 well done -
#3470 lol -
deer hunterezo #3469 Letöröltem a pi...-be :D -
#3468 akkor lehet hogy bugos a game -
deer hunterezo #3467 Heh de jó....>.<.És pontosan mit kell csinálnom ?:p
Jajj még valami,ugye felraktam a játékot és ugye csinálni kell egy embört...nah meg csináltam és játszottam ki léptem az emberem eltünt aztán megint csináltam megint eltünt amikor cisnálok egy újjat és mondjuk kilépek akkor mindig eltűnik az emberem :S -
#3466 nyugi, akkor ezt majd később fogod megkapni. vagy bug:) -
deer hunterezo #3465 http://www.xfire.com/video/42d022/
Sry a dupla posztért...de most akkor mit cisnáljak ?s: -
deer hunterezo #3464 Sajnos még egy newweapon felirat sem jön ki :S -
#3463 weapons felirat alatt van közvetlenül a custom felirat
lehet hogy lőni kell az adott fegyverrel, hogy minél többet változtathass rajta, de new-ra rányomva "new weapon"-t ad amit átnevezhetsz és alul állíthatod a tulajdonságait, skineket is később ad -
deer hunterezo #3462 Oké tudom de öhm..hogy mondjam....tudod amikor nem tudsz kiválasztani valamit akkor olyan szürke...nah itt is ugyaaz van ki akarom választani a fegyvert katt rá a new-re de nem lesz változás..:S -
#3461 a weapons képernyőn van olyan hogy custom, és "new", és ott beállítod -
deer hunterezo #3460 Hello!
Nem tudom ti hoggyvagytok vele vagy egyáltalán toljátok-e még a gamet de elfelejtettem hogyan kell custom weapont csinálni -_-Valaki mondja el pls :D -
#3459 egyébként megéri a tanulást (persze annyira nem jó váltogatni a játék és a böngésző között), de az angolt megéri minél előbb megtanulni:) -
szilacus #3458 Nagyon vicces vagy, egyébként a beállítások miatt lett volna jó a magyarosítás. -
#3457 mert kurva sokat kell am olvasni benne: D -
szilacus #3456 Sziasztok!
Ha valaki tud légyszi segítsen.
Itt olvastam hogy van magyarosítás béta verzió, de sajnos letölteni nem sikerült, valószínű a datáról törölték.
Ha valaki újra felrakná vagy elküldené nekem, örök hálám kísértené.
Előre is köszi. -
#3455 egybe kell írni a customlevels-t?
ohh.:$
:D -
#3454 dh2005 -> game -> customlevels -> spk fájlok. good luck bro :| -
#3453 Miért nincsen az újonnan feltelepítettt játékban Custom levels mappa és ha csinálok egyet ilyen névvel és teszek bele fájlokat miért nem érzékeli?:/ -
Deer Hunter 05 #3452 Nag f*szt...alig van jelszó nélküli 1.3as szeró, és azis csak délután... Jó,jó van egy Hungary 1.3 no limit, no nyul nevű szeró, de annak valaki nem tudja megadni a jelszavát plííz?? -
#3451 hát akad még régi is! -
#3450 az egész jó. gondolom nagyrészt 1.3asok -
#3449 több mint 1 lap lehet görgetni... -
#3448 tényleg, amúgy mostanában, így 5 évvel kiadás után mennyi szeró szokott lenni? -
Deer Hunter 05 #3447 hali! Az 1.3as patchel vagy mod packel rendelkezők jöjjenek ma délután (dec 29) fél hat körül online játszani, jelszó nélkül!! névből fel lehet majd ismerni a szervert, valami 1.3 lesz...Várok mindenkit!! -
#3446 érdekes, amikor segíteni kellett neked, akkor nem volt ekkora szád:)
ne haragudj, hogy barátomnak neveztelek, tévedés volt, igazad van.
örülök hogy nem ismerlek. csak arra kérnélek hogy máson gyakorold a szájkaratét. köszönöm.
hagyjuk a flémet, de az offot is, elvégre dh25 topik.:)
nem is rossz faq GML-n! -
#3445 lol tudod ki a barátod.... aki a gatyádba van az... -
#3444 fogd vissza magad barátom:) -
#3443 akk te csíra vagy... -
#3442 nem.:D -
#3441 ez jó játék -
#3440 te nem jösz??
-
#3439 hajjaj:D -
#3438 deer hunnter T forumom: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=Robika0217 -
#3437 ok -
#3436 ééértem.:) -
#3435 tudom, a szöveg a lényeg -
#3434 Kép eetűntt. -
deer hunterezo #3433 Kellemes Nagy vadakban gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek :D.