Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy a grafika nem tul szép meg 1-2 állat elég csámpás futásu de a hangulata nagyon jó. Én nekem bejött
és szvsz csak ez a két játék olyan színvonalas amit az ember játszana(persze vannak kivételek)
Van a Trophy Hunternek 2007 es változata de az nagyon gány.Akkor ott a Hunting Unlimited széria . Én játszottam vele de tul könnyü és elég életképtelen.
Nekem csak a DH2005 és a TH2003 jött be eddig... sajna én nem tok jobb és frissebb vadászjátékról.
Tudtok mondani ehez a Deer Hunterhez hasonló, egy szinten levõ vadászós játékot?
De mondjuk egy termetesebb gímbikát elég nehéz leteríteni tellvilmososdival😄
De nem teszem mert én az íj híve vagyok és azt nem lehet 150 méterröl müvelni mint egyes puskákkal. Meg ha igazábol is vadásznék én akkorsem használnék puskát.
az íjnál teljesen normális hogy elszalad akár 3 rossz vesszõvel is, sõt nyakasssal is volt nem 1 bakom ami elrohant. néha beadja az eldõlõst <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe> de általában 20 - 100 méter futás után összeesik ha jól lõtted [:
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Bocsi, de én nekem sosem a "játék" lebeg a szemem elõtt, hanem a valódi vadászat. A szokás hatalma 😛
amugy tiszta tüzbenrogyós szívlövésnél is mutatja
ha íjjal/nyílpuskával lövöm fejbe, akkor a nyíl útját is mutatja így?
Elöfordul az is hogy néha 2 nyíl sem elég neki.
Scott: köszi
és az természetes, hogy nyíllal a hátában elszalad?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mondjátok szépen gyerekek:
S z e m b õ l e l v b õ l s o s e m l ö v ö k!
Ügyesek vagytok!
De csak akkor szép ha 1 lövést eresztessz csak el
Az meg nem tudom mire jó, hogy egy sor ilyen smájlit beszúrsz. Arra ott a messengrer.
Bocsi ezt nem tudtam kihagyni
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Minden fajtából egy bika.
Tehát Muleból egy, Blacktaiból egy...
Éééérted? 😄
Bocsi, kezdõ vaok😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ezüst: minden fajtából egy RB
Arany: minden fajtából egy WR
Már ezzel alszom, mindenki ezt kérdezi😄
Nálam minden állat így döglik meg!<#idiota>#idiota>Akár hányat lõttem eddig az mindíg ien pózban hal meg