Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Crack XD

megvan de csak 1 verziót találtam . feltettem de amikor el akarom indítani kéri CD-t mert amúgycsak az internetes részét tudom elindítani. légyszi segítsetek ehhez még túl satu vagyok
WazheadBoci
Az is meglehet <#eplus2><#eplus2>

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Pistike 007
Gondolom azért nem ír mert éppen szarvasokat hajcsa'😊

WazheadBoci
Nem kell neki csak patch azt megy 😄

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Pistike 007
Ahoz képest néhányan itt nagyon keresték a cracket😊

WazheadBoci
amúgy egyiket sem kell krakkolni.
Mindneképpen tegyétek fel az 1.2 es patchet valszeg azért nem indul xp alatt nekem sem akart patch nélkül [:

Halihó valaki valami normális vadászatot? msn:[email protected]
Pistike 007
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Torrentrõl hamar lejön az "Elegance" verzió, rájöttem hogy azt nem kell crackelni

boltba már nem nagyon látni ilyeneket a letöltési szerverek pedig mind szarok
Pistike 007
Ja tényleg mert a játék nem ajánlja fel a telepítését<#vigyor3>

berczely
Tegyél fel Directx-et!

16gaborm
Hali Felraktam a gépemre az "új" XP-t beépített Service POack2-vel,és azótan nem indul a Deer Hunter 2005!!!Mert vmi ddl fájlt hiányol:@:@Ha valaki tud segítsen!!KÖSZÖNÖM

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

mondjuk boltból és internetröl címet nem mondok mert nem tudok XD

A játék nagyon jó csak azt nem tudom honnan lehetne beszerezni
Pistike 007
Biztos szorulásra adták neki<#hehe>

Pistike 007
Minek szétkürtölni, ha semmi értelmes tartalom nincs még benne?
<#taps>

WazheadBoci
hát szénalmas <#buck>

w77d

kellemetlen <#buck>

Akit érdekel a Deer Hunter 2005 az nézzen be ide ---> www.deerhunter2005.atw.hu

Pistike 007
Na igen.
Mondjuk egy pl. szarvasbika vagy egy egzotikusabb pl. jávorbika elejtése akár milliós is lehet.

De egy gerlézés vagy télen egy fácánvadászat akár kísérõvel is élmény, mégsem egetrengetõ a kiadás.

Egy hajtáson is élmény részt venni. Az nem kerül semmibe😛

Scottt
Csak az "kicsit"drágább😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pistike 007
Hát igen. Ennyi erõvel kimész vadászni.

berczely
Ez csak álom!<#idiota>

Pistike 007
Igen. Olyan játékot kéne csinálni, ami a hagyományokat is ápolja.
Például utolsó töret átadása, stb. Bár ez magyar szokás, aztán az is lehet hogy én vagyok nagyravágyó.😊
Az is szép lenne, ha nem féktelen öldöklés lenne, hanem egy állandó vadállomány, és csak a nagy bikákat lõnénk ki, a kicsikkel meg találkozhatnánk jövõre meg ilyenek😊

Iffotzer
Hunting Unlimited sorozaton évek óta csak minimális dolgokat újítottak...<#levele>
De nézzük a jó oldalát: Még mindíg valóságosabbnak tûnik nagy pályáival, mint a Cabela bármelyik, arcade stílusú vadászjátéka. <#whatever>

Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\"

Pistike 007
Megnyitották a várva várt HU08 topikot...
Nemtudom...
Ez a gém jobb<#eljen>
Szerintem egyébként azért nem adnak ki újabb Deer Huntert, mert még a mostani vadászjátékok sem érnek a nyomába. Tehát még fejleszteni kell, hogy ennél is jobbat csináljanak.

jani0630
Helló!
Majd írd már le a honlap címét!!

Deer Hunter 2005(hmm ez egy COOL játék)

berczely
Azt még én sem!sztem szedd le megint a szerksztõt vagy valami...lehet hogy anno rosszul szedted le.

Pistike 007
Jó neked, nekem még objektumok sincsenek...
Meg azt sem tudom hogy hogyan lehet a mapot átkonvertáli olyan Southlogic Pack fájlba vagy mibe-.-'

berczely
Kössz!Hát nem könnyû vele az biztos...csinálhatak volna sokkal egyszerûbb szerkesztõt hozzá!De még próbálkozom!

Pistike 007
tree
pine
nemtom😄

berczely
hogy van a fa angolul?lombhullatóra gondolok mer sehol sem találok olyan objektumot!

Pistike 007
Most nézem hogy a BGL-en a Monster Buckok között benne van az elsõ négyben egy 179-es Non-Typical Blacktail, nekem meg van egy 180-asom. Nem tudjátok, csak ottani klán vagy ilyen nemtommilyen tagok tudják ezeket beküldeni? 😄

Pistike 007
Akkor nekem hebás a cuccom -.-'

berczely
ja már én is rájöttem hogy kell objektumot lerakni és nekem vannak is csak mivel nem vágom az angolt nem tom mit rakok le<#idiota>Fát akarok sziklát rakok helyette meg ienek...nekem is alapból benne voltak a cuccok.

Pistike 007
Én értem a mikéntjét, csak azt írja ki nekem hogy nem találhatóak objektumok. Erre tud valaki valamit? Mert elvileg a map editorral együtt feltelepültek az objektumok is...<#conf>

berczely
Nah megnéztem azt a leírást tudok már talajt csinálni meg domborzatot, de az objektum lerakás az nem megy!Ott túl sok a szöveg kevés a kép nem vágom hogy mit hogy kell<#szomoru1>

berczely
Sajna nem értek angolul<#szomoru1>Csak nagyon alap szavakat de azért kössz majd megnézem!

Pistike 007
Ha vágod az angolt, a játék mappájában meg lehet találni egy leírást, én is az alapján tanultam meg. Érdemes megnézni, mégha nem is érted, vannak képek.

berczely
Nekem a pályaszerkesztõhöz egy kis segítség nem ártana mert eddig semmit nem tudtam benne csinálni....<#szomoru1>

+ Rekordok is lesznek kiállítva a különbözõ õz és szarvasokról...

Hellósztok!

Hamarosan elkészül a Deer Hunter 2005-ös honlapom,mindenkit szívesen várok majd!!! Majd lesz klán alapítás is talán.Én értek a pálya készítéshez,szal majd segítek akinek kell!

Addig is jó vadászatot mindenkinek!!!

Scottt
😄😄😄😄:😄😄😄

Biofil😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

én is megnéztem hogy milehet neki ebben olyan jó de hát... nem tom.
amugy nem perverz a gyerek csak rossz napja volt

rossz kép 😄
amugy ez az unikornis 😄

És ez az amit fel akartam rakni:
szoval megbotlott szegény

És ezt kihasználva rávetette magát Kopi barátom aki nagy állat és állatimádó egyszerre (de a szarvas sem ellenkezett ugyhogy magukra hagytam öket) :

Szegényke kicsit megbotlott a futás közben

(Bocs a tul nagy)

16gaborm
oksa KÖSZÖNÖM

Pistike 007
Ha már van cheat írd be hogy /cheat predator - mindent hõképben látsz -.-

Klassz hogy beraktad a topikot, köszönjük<#smile>

16gaborm
http://www.deerhunter2005.freeweblog.hu/

Cikkeket,képeket,bármilyen vélemény nyilvánítást elfogadfok!
E-Mail&Msn:[email protected]