Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Ez warez, de olvass vissza😄D

sos
Hol lehet letölteni a deer hunter teljes verziójáti negyen??????
Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!
Pistike 007
Majd nyáriszünetben rendezünk nagymultikat, addig pucold ki a puskacsövet! (:

ja, az msn címem [email protected]
Sziasztok! Szívesen vadásznék veletek multiban. Ha gondoljátok vegyetek fel msnre, azután megbeszéljük.
Scottt
Hát jah..Elég rég volt-.-

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pistike 007
Szerintem azóta már 'visszanõttek'😄

ahh helloka

lehet hogy megint leszedem... 😄 osztán majd tolhatjuk ám 😄

Scottt
Mi nyáron kilõttük az erdõ összes szarvasát.Ugy Pistike?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

berczely
Lool nem ezt a szmájlit akartam XD

berczely
Én nem sûrûn dhzok de szívesen vadászgatnék magyarokkal!<#bee1>

Sziasztok... Én már kb 2 éve dh05özök, és kevés magyarral talákoztam eddig, lehetne rendezni egy csapatos MAGYAr(!!) Vadászatot. Általában csak multiban nyomom, ijjal meg 1 "rifle"-val. Szal kéne rendezni..
[email protected]
Pistike 007
Ez a gáz vele, nekem is befagy. Nem lett egy szuper kreálmány, az biztos😄

Sziasztok!

Segítségért fordulnék hozzátok!
Egy nagyon régi DH 2005 fan vagyok, nagyon keményen toltam, jó voltam, bár már rég leálltam...
Most barátnõm (AngelTimi88 néven találkozhattatok már vele) kapott rá a DH-ra... Simán kijátszotta a GYÁRI pályákon, nagyon jó játékos, hozzá hasonlóval nem találkoztam...
Viszont megúnta a gyári pályákat és Õ is akar alkotni...
Van klánja is, vegyétek fel vele a kapcsolatot! MSN-je: "[email protected]"

Próbálkoztunk a LevelEditorral...
Több probléma van vele...
Amikor próbálunk vizet alkotni és fájl nevet kiválasztani, a böngészés gombra kattintva lefagy.. Ha akármilyen fájlt próbálunk akárhol kiválasztani, akkor lefagy...
Kérlek titeket, aki ért hozzá akármilyen szinten, aki tud egy jó patch-et hozzá, vagy tudja az okát a folytonos kifagyásoknak az írjon vagy itt, vagy Timim MSN címén próbálhatna segítséget adni...
Ha már másért nem, legalább azért próbáljátok meg, mert nagyon jó csajszi 😊

Bye all!
berczely
Esetleg képet tudnál betenni?<#smile>

Ezt a két pályát magam csináltam,gondoltam megnézhetnétek mien lett 😄

http://data.hu/get/145457/Hungarian_forest.rar.html

http://data.hu/get/145459/In_Hungary.rar.html

Várom a véleményeket !

Pistike 007
A kicsomagolt fájlokat másold be a játék game mappáján belül egy másikba, már nem emlékszem mi a neve, olvass vissza😄

Hi all!
Én segítséget szeretnék kérni!
Letöltöttem a DH 2005-höz pár térképet (level editor maps),de nem tudom õket használni.Hiába csomagolom ki õket,semmi... 😞
Pistike 007
Van...
😄

Antiga
van valéam freeware vadászos játék??

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

http://texaswhitetailfever.com/TWF//index.php

Ezt is megnézhetitek,jó kis oldal (regizni kell ugyan)

igazatok van 😊
berczely
High Dinamic Range <#idiota>

Pistike 007
Honnan tudod hogy az nap?
Ott 'csak' világos van😊)

de a lényeg, hogy lehessen jól vadászni! nagyon jó lesz!
Észrevettem egy hibát
A Deer Hunter 2008 elég jónak tûnik,reméljük nem lesz túl nagy gépigénye XD

berczely
Persze hogy szabad<#vigyor2>

Scottt
Álmodozni szabad nem?😊

berczely
Háááát szép álom sztem a 2008<#nyes>Jó lenne nyárra...kis nyárû hûvös erdõben bóklászni hjaaj...<#vigyor2>

Scottt
Ajánlom, hogy legyen és fusson és remélehetõleg nyáron már azzal fogjuk tolni😉

Pistike 007
Mindennek eljön az ideje.
Meglátjuk milyen lesz az új game, lesz-e benne multi.
De 2005-el nyomhatunk nyáron, amikor már senki sem gondol ilyen iskola-félékre😉
(Ja, és röhögni fogok)
😄

Scottt
Ácsim te kis zsidó😄😄😄

Random rakja õket,ált.De vannak ilyen hívó cuccok.Olvass vissza vagy 20-30 oldalt ott írkálták mi mire jó.Nekem most nincs fennt pedig a nyáron sokat toltuk Pistivel 😄

red bull
Tudtok nekem abban segíteni hogy hova a legérdemesebb menni? Hol a legtöbb szarvas? Mert most kezdtem a játékot és nem nagyon vagyok benne. Elõre is kösz

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Pistike 007
"Rasszizmus"
😄D

Scottt
Screenshotok még Jónak látszanak reméljük hozzák a Deer Hunter 2k5 szintet

Scottt
Hátha

Visitor
Hello 😊

THE HUNTER coming soon ^^

Pistike 007
Szió😄D

bajgunar
Van még oldal valami, ahol újabb Deer Hunter-rol dumálnak?
Vagy van esetleg hír róla, hogy lesz-e, és hogy mikor jön ki?
Visitor
Az atari csinálja.

THE HUNTER coming soon ^^

Pistike 007
Én nem tudom, a színek kicsit furcsák.
De ne találgassunk, ha kijön lehet fikázni😄

berczely
Kicsit jobban néz ki!Nézd a háttérben a tájat!Már nem az a ködös megoldás!

Pistike 007
Nem mint ha csak az Atari tudna jó játékot csinálni, de hát ez eddig így volt.

Pistike 007
Anyád...!😄
De ez sem Atari így elsõ ránézésre...😞

berczely
Deer Hunter 2008

Lehetséges hogy közeleg az új Deer Hunter?Találtam pár képet ebben a külföldi fórumban!
Egy kis ízelítõ:

Pistike 007
Minden fajnál más a lista.
200 felett typicalban már fasza😊
Õz az olyan 75-tõl számít jónak.

WazheadBoci
inkább egy új Deer Hunter rész kéne már <#eplus2>

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

WazheadBoci
háát itt van egy pár szépség haverokkal közös cserkelések eredménye [: itt nah azok nagyok [:

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/