Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kamaszaki
Van folyamatos Magyar szerver?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Pistike 007
Van egy TrailCam nevû amerikai cég, fákra szerelhetõ gépeket gyártanak, ami exponál ha mozgást érzékel. Ilyan promóciós-szarvas jellegû a dolog😄

Falcon87
Tényleg szép. Honnan van?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Pistike 007
Még barkásan...

Letisztítva...

Jó, jó, tápos, de akkor is... MEKKORA?😄

Falcon87
Megnéztem, nekem kilép a játékból, kijön egy box, és kiírja a szervered nevéd, hogy melyik map megy, hány játékos van, na meg, a "meccs" státuszát (éppen játszanak-e, vagy még várakozik a játékosokra,)

Pistike 007
Akkor nemtom, már régen multiztam😊
Asszem újradobom az XP-t mert valami nem stimmel. Semmi sem indul el nálam.

Falcon87
Engem nem küldött.

Pistike 007
Üdv a vadásztársaságban😊

kamaszaki
Sziasztok!

Jönnék Én is szívesen vadászni.Már kb 2éve játszom, bár nem folyamatosan, de azért van mögöttem pár óra vadászat.
Xfire: kamaszaki

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Pistike 007
Ja csak az a gáz hogy a netrõl mindenhonnan levették a Deer Hunter-es logókat és nemtudok normális bannert csinálni...:/
De ha a deticated-re megyek akkor nem küld át egy GameSpy-os sitera?

Falcon87
Ha jól emlékszem, a "dedicated" négyzetet kell kipipálni, a jelszót meg persze a passwordhöz. Sztem jó ez (a banner) így. Maradjon.

Pistike 007
Mit szóltok hozzá? Bannernak?

Esetleg úgy hogy a baloladli doboz ne legyen rajta?

Pistike 007
Megint írtam a [email protected]...
Talán végre beraknak házigazdának aztán beindítjuk a dolgokat!😊
<#wink>

Pistike 007
Csinálnék, de jelen pillanatban nem indul el a game. Hogy miért azt nemtudom. Lefagy amikor elindítom. Újrarakom aztán meglátjuk.
Egyébként hogyan lehet olyan szerót csinálni amelyik nem tûnik el akkor sem ha kilépsz és jelszavas amit Te mondasz?

Falcon87
Na, csinál valaki egy jelszavas magyar szervert?

Pistike 007
Vagy másik róka, esetleg borz...
Sajna eddig csak rókát lõttem, meghát verebet tucatszámra, de az nem tartozik a népszerû vadak közé...😊)
Idén ráfekszem a dologra, csak hát még nincs engedélyem, 16 vagyok, de ha meglesz akkor sem fogok gyilkolászni, hanem csak vadászni.

Falcon87
Van kép, de még nem linkelhetem be >(. Újra kellett regelnem. Lõttél mást is? Én rókát, nyulat, meg fácánt 😄. De a róka elment, és csak két nap múlva találtam meg szétszaggatva, úgy 50 méterre onnan, ahonnan lõttem. Gondolom vaddisznó lakmározott belõle.

Pistike 007
Grat a csukához! (kép nincs?) 😊
Rókát lõttem, idén remélem összejön valahogy egy vaddisznó... 😊

Falcon87
Hehe.... épp szombaton fogtam egy 7 kilós csukát. Egyébként lõttél már valamit? (hamé pástétomos konzerven kívül 😛)

Pistike 007
Horgászom-vadászom egyfolytában, nem csak virtuálisan 😊

Falcon87
Heh, amíg nincs 08, addig marad a rapala ? >😉 Egyébként tudom, hogy így kell, csak annyira nem vagyok jó angolos.

Pistike 007
Néha beírod a Google-ba akkor kiadja az új infókat.

Falcon87
Új hír a 2008-ról?

Falcon87
Halljátok, csinálni kéne valami jelszavas szervert csak magyarok számára.

JethroHUN
Xfire: madd69dogg

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Falcon87
Megvan oldva

Falcon87
Jajj ez a hülye avatár! Mondjátok már meg, hogy a fenébe méretezzek át képet?

Falcon87
Jajj, hagyjál már! Mindent én se jegyezhetek meg! 😄

JethroHUN
Hello, most keztem nem rég a szarvas vadászatot <#vigyor3>
De jó lenne multiba, magyarokkal együtt tolni, msn: [email protected]
Pls vegyetek fel!

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Végre nyár van mikor lesznek azok a hires nagy multik ???????? Már várom msn cimem [email protected] szivesen jatszok magyarokkal ha vki szeretne jatszani vegyen fol !!!!!!! Ha vki ért a level editiorhoz akkor meg pláne hogy vegyen fol !!!!!!!!!! 😄
JSbyMSI8800
Hátt szerintem se ártana jobb kari, de elnéztél valamit nem (556mb)-s van hanem 512-es 😄

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Falcon87
Bár tényleg... Amire kijön, addigra tervezek egy 8800Gt-t is (556mb) csak cseppet drága.

JSbyMSI8800
Igen abban igazad van hogy jöhetne már legalább egy "becsült gépigény".
Szerintem a GeForce 6100 256mb-s kártyával minimumon el fog futni!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Falcon87
Csak jönne már egy gépigény.... Remélem egy Nvidia Gf 6100 256mb elég lesz :\

Pistike 007
(Ó jessz jessz jessz jessz jessz)

Falcon87
Szeptemberben jön, emberek! Ahogy elnézem, nagyobb pályák lesznek.

Falcon87
Kiadják Xbox 360-ra is. Én sose bírtam konzolon fps-t irányítani. Bár eddig csak a haverom ps2-jén toltam. Bár lehet, hogy csak megszokás kérdése..

Ha vki ert a Level Editior hasznalatahoz kerem hogy vegyen fel msn re azonnal 😄 cimem [email protected] vagy ha esetleg csak egy magyarazo szoveget tudtok hozza kuldeni vagy egy olyan oldal linkjet megtudjatok adni ahol le van irva mit hogy kell hasznalni az jo lenne de mindenkepp magyarul kene 😄 az angol tudasom egyenlo a 0-val ...
hát ha sikerül és nem lessz nagyon mû a dolog akkor emelem kalapom... 😄 nem mintha nem várnék tõle sokat de a mostani játékok valahogy nemtom.... azért bízok benne hogy jó lessz és ezzel is hosszú órákat fogunk eltõlteni a vadász urakkal. De amig nem jelenik meg addig egész nyáron vadászhatunk a 2005össel csak bekéne újra "szerezni" mert valahogy eltüntettem :S

JSbyMSI8800
Köszönöm szépen az infót. Már nagyon várom😊 A 2005 is nagyon tetszett, de ettõl sokkal jobb grafikát várok meg a 2005-nél mégjobb játékélményt.

berczely
Deer Hunter Torunament néven fog megjelenni októberben!Külföldi fórumon írták...
Ezt találtam róla!

Falcon87
Egyébként, szerintetek hozza majd a 2005 hangulatát?

Scottt
Mi se tudjuk😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JSbyMSI8800
Sziasztok!!!

Azt szeretném kérdezni hogy a Deer Hunter 2008 mikor jelenik meg ?
Már visszaolvastam de nem találtam, szóval ha valaki tudja az kérem tájékoztatna róla?

Elõre is köszönöm!!

Pistike 007
Szerintem gyúrj egy kicsit a nyelvtudásra, mert még nincs rá magyarítás. Ha meg kijön 2008, akkor meg talán nem is lesz 😞

Sziasztok!!!
A Derr hunter 2005-höz nem tud valaki magyaritást ???
Mert sajna naon gyenge vagyok angolból😞(is😞(
Elõre is köszi csao
Falcon87
Szevasztok! De jó, hogy ráakadtam erre a fórumra! Nagy DH fan vagyok, játszok vele majd' 2 éve. Majd nyáron én is szívesen részt vennék ezekben a nagy vadászatokban. Egyébként. Van itt valakinek klánja?

Pistike 007
Privi ment!

Pistike 007
Üdv!
Ez warez, de ha gondolod priviben elküldöm.

Hello kérlek segítsetek már nekem hogy honnan tudom letölteni a Deer Hunter 2005 full verzióját két napja keresem den me találtam semmit illetve letöltöttem vmit de amikor installálnám akkor azt ija ki hogy
Tessék itt egy képr róla hogy mit ír ki .