415
újabb tycoon
  • bricsi01
    3 nap az USA-ban és az,6 nap az UK-ban.

MEGJELENIK!!!!
  • TIBI
    Félreértetted a kérdésemet!Én is itt fórumoztam nem is egyszer, mert nagyon tetszik a TC: NY, és pont arra lettem volna kiváncsi, nem tartjátok-e üzleti szempontból elbaltázott dolognak, hogy egymás után két hasonló progit dobnak piacra.Mellesleg: ne írjuk le előre a City Life-ot, mert annak még nem is láttuk a demóját...!A movie-jai pedig nem olyan rosszak.
  • bricsi01
    Miről beszélnénk?
    A Demót már kijátszottuk.
    Az a City Life, menny oda beszélni róla.
    És szvsz a TC:NY lessz a befutó mert elöbb jelenik meg, és ha van már 1 városépitő játék, kinek kell még egy(3-4 Hónapon belül).
  • TIBI
    Mi van srácok, hanyatlik ez a téma?!Mit szóltok ahhoz, hogy áprilisban kijön egy másik városmenedzselő progi, a City Life!Szerintetek melyik lesz a befutó?
  • Faterx
    Gold!
  • TIBI
    Helló, van itt valaki?!Másnak is beszaggatott viszonylag erős gépen a demó a felvonulás közben?
  • bricsi01
    Juj, megnéztem a Hallowen-i felvonulást.
    Nagyon állat lesz ez a gáma.
  • FiReBoY
    A hivatalos oldalon feb. 24 van.
  • Faterx
    Nem
    nemsoká megjelenik
  • PLackó
    Nem lehet valahogy feltörni a demó időkorlátját?
  • Faterx
    Ok köszi, majd kipróbálom, egyelőre most a Homm5 bétával vagyok elfoglalva, hogy miért nem ad seriált amikor nem closed...
  • TIBI
    Ha kiváncsi vagy a felvonulásra, ne foglalkozz a mellékküldetésekkel(egyetemisták kérései, parkszépítés, fehérneműbolt), csak építsd be mielőbb a felvonulási útvonal melletti telkeket.Ekkor kiírja, mikor lesz a buli, majd mikor elérkezik az adott dátum, megkérdezi, oda akarsz-e ugrani a helyszínre.Nyomj egy igen-t és haláli jó látványban resz részed: a járókelők gyülekeznek az ut mentén, majd kb. 500 fős tömeg jelmezekben, lufikkal, transzparensekkel végignyomul az úttesten.Isteni, próbáljátok ki!
  • Faterx
    odáig nem jutottam a játékbeli 1 hónapos limit miatt
  • TIBI
    Újra itt vagyok!A demót több helyen is megtaláltam és mindenhol egy bizonyos - talán 611-es - hibaüzenetről írtak az install közben.Az origo szoftverbázisról nemrég szedtem le a demót és itt - akkor - az állt, hogy ez már a javított változat.Nekem nem is írt ki semmiféle hibaüzenetet.Vagyis, sajnos, a javított demó nem a grafikai bug-okra vonatkozott, hanem csak a demó installjára.Apropó, nektek is beszaggatott a Halloween-felvonulás közben a gép?
  • Faterx
    Most olvastam hogy febr. 26
  • FiReBoY
    Nincs javított verió, szerintem Tibi az eredetire hiszi azt hogy az a javított. Szerintem nem fognak kiadni ehhez patch-et, lehet ennél fogva reménykedni, hogy jó lesz a full.
  • Faterx
    és a javított demót honnan szedted mert guglin sem találom.. patch?
  • TIBI

Skacok!Van már valami infó, mikor jön ki a progi?Mellesleg a javított demót nemrég próbáltam ki GeForce 6600 GT-vel(friss driver) és nekem is csak fej+végtagok kolbászoltak az utcákon.Ettől eltekintve baromi nagy durranásnak sejtem.Másoknak is kiírta indítás előtt, hogy a gépe a min.konfig. alatt van, holott bőven a red me-ben leírt fölött volt...?!
  • DJ Bee18
    USA-ban valóban így van, mégsincs dugó, annak van elsőbbsége aki előbb odaér, ez nem bug
  • FiReBoY
    Jó lesz ez, ha kész lesz, én hiszek benne.
  • bricsi01
    33,32:
    Jah volt már pár játékkal.
  • Newfronter
    Volt már nem is egy játéknál.
  • cenobite
    Demo-patch??? Dzsííííííííí, az már azért érdekes lenne.
    .
    .
    .
    .
    Vagy volt már ilyen valamihez? (nem nagyon játszok demo-kat)
  • bricsi01
    Hi!

Remélem lesz pecs a demóhoz, és a full hoz már nem kell.
    Nekem is csak karok, lábak és fejek sétáltak.
  • MikroID
    Valószínű nálad lehet a hiba, nekem 9800xt-m van, ugyan az a driver és tökéletes a graf!
  • Faterx
    Nálam graf. bug nincs Gf5900 maxon, egyébként elég bugos mintha egy alfa demó lenne...
    Játékbeli 1 hónapig játszható, kb 20 perc, utána kidob a főmenübe és a beállításokat elfelejti.
    Menűk, grafika, hangulat, hangok, építkezés, maneger kitűnőek
    Egyébként nálam az év egyik játéka lesz a Heroes V. mellett
  • PLackó
    nálam minden ember szinte teljesen átlátszó. (9800pro/5.13 catalyst)
  • PLackó
    próbálta már valaki?
  • PLackó
    szép nagy mérete van.töltöm,kíváncsi vagyok
  • mila69en
    demo
  • bricsi01
    Uj movie:
    !!ITT!!
  • Duddits
    Új képek!
  • 12346
    jóvan, biztos
  • PLackó
    nem mutatja a képet.
  • a.carkey
    "Jó" ez a kép! Nézzétek az utat! Mindenhol STOP! Szembe meg ugyanúgy állnak, ugyanannyi sáv van ... :) Szépen egymásnak mennének, vagy baszott nagy dugó lenne. :)
  • Bucser
    A graf a képek alapján hasonlít az Ultimate Pókember és a San Andreas megjelenítéséhez...
  • PLackó
    Release date : 01/02/2006
  • Duddits
    Jah. :-(
  • PLackó
    2005 nyara a megjelenés ,nem?legalábbis a hivatalos oldalon ez van.nyárnak meg már lassan vége ;)
  • Duddits
    Még szép!

Tycoon City: New York képek

captainm - 2005.08.09. 11:10 - 7 hozzászólás

Érkezett kilenc friss képség a Tycoon City: New York-ból is. A Deep Red Games üdvöskéje a 3D-s, menedzselős, stratégiai játékok felhozatalát bővíti majd, mégpedig nem is akármilyen minőségben. A grafika lenyűgöző, a város pedig él, mindenhol nyüzsgés látszik és minden egyes utcában zajlik az élet. A stílus szerelmeseinek kuriózum lesz a játék az már biztos.
    Galéria