bujocska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem neked screener van és ezért van meg az 1.változat.
I love this game!
Én azt a változatott láttam vagy is az van meg dvd-n amikor a kislány a rácsos ágyból figyel..és a piszologus nõ...igéri neki hogy mindig megfogja látogatni...!!
Akkor mi a másik...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I love this game!
Pár hete megnéztem a filmet a bnõmmel! Ott az volt a vége, hogy az orvosnõ örökbe fogadta a kislányt és a kislány rajzolgat, lerajzolja az orvosnõt (új anyukáját) és magát. De magát úgy, hogy 2 feje van, magyarán skizó...
Tegnap elment a bnõm a nõvérével! Ott pedig az volt, amit mesélt, hogy... A kiscsaj a kórházban fekszik, az orvosnõ kijön a szobájából és mondja valakinek, hogy; "Talán majd megfog gyógyulni", vagy valami ilyesmit! És így lesz vége a filmnek!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Egyik happyend, a másik meg szomorú? ésha a szomorúra ülök be, és Én a happyendeset akartam megnézni, akkor reklamálhatok, és visszakapom a jegy árát?
lol.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Azt mondják ugyanolyan gagyi mint a Godsend, hasonló történettel😞(
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?