World of Warcraft helyzetjelentés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan agme igaz nemvok elõfizetve ezért saját szerverem van de nemjátszottam még semmit !
oylan jelentkezõket várok akinke a WoWján 1.2.4-es patch van és Teamspeakre tud jönn mikrofonnal beszélgetni !! és õ tanithana játszani mert havernak bexart éss õ nemtud !
akit érdekel irjon emailt : [email protected]
a mikrofon a lényeg patchet és Temaspekaot udok adni !
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Semmibõl nem tart nekik tárolni, gondolom egy adatbázisban van, és minimális tárhelyet foglal egy-egy karakter.
Gondolom azt gondoltad amúgy a kérdésedbõl kiindulva, hogy ha nem fizeted, akkor egybõl törlik a karaktereidet. Na, ez nagyon nem így megy.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
A 60-as kölyök meg nem UE-s,hanem USA, és gondolom bottal ment neki...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
For sale: thedronewebshop.com
jo hogy beleraknak egy ujitást, mivel kiderült hog gorsan ki lehet vinni....
én jácotam má a háromal,ako ez most stratégi vagy szerepjáték?<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
én mondotam vaze!!!
Ui.: ne szólj hozzá olyasmihez, amirõl fogalmad sincs, mert te leszel nevetséges! <#ejnye1>#ejnye1>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
A mage hiába sebez óriásit, de hipp-hopp elhullik. csapatban is mindig a mágussal haltam meg mindig, hiába a többieket püföltéka mobok, mert ha egyszer mondjuk bevittem egyszerre párszáz dmg-t critical strikkal, akkor néha rám gerjedt valami... ha épp nem tudtam fagyasztani, akkor várhattam amíg a pala feléleszt
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Másrészt a 60 szint nem vlmi sok, a legtöbb játékban lvl 99-ig lehet nyomni.
"a harcosok pedig mostantól több dolog után generálnak düh pontokat"
pl.: ha egy ojan karaktert látnak ami egy nap alatt 2-nél több szintet fejlödött, azt automatikusan megtámaják?<#banplz>#banplz>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!\"
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját