29
  • M@TriX
    ezt nondom én is, hogy PS2-n liszenszelt autókat törnek PC-n meg egy sincs olyan.
  • 12346
    +m
  • 12346
    nem vágom. konkrétabb autós élményem ps2-n csak a getawayos autókázás volt. de az is romá törik és liszenszelt.
    érdekes.
  • M@TriX
    Jól is tették azért, hogy nem egészen fantáziagépek, hanem azért a vonásokból lehet asszociálni, mégsem kötelezi őket liszensz.

Csak azt tudnám akkor PS2-n miért tudják rommátörni a liszenszelt gépeket. Ott kimerik csengetni a lóvét?
  • 12346
    szvsz nagyon felismerhetőek a járgányok. jobb is ez így.
  • 12346
    carmageddonban a legritkább esetben sem lehetett stukkereket aggatni a bringákra.
  • M@TriX
    jah, csak legyen oka a csúszásnak, ne azért csúszzon esetleg, mert a PS2-vel együtt akarják kiadni, vagy egyéb baromság.
  • M@TriX
    és PCre még nem is jött ki és a Driver első részét is elég említeni az akkor nagy alakítás volt, de persze ők kiadók, de azért a nevüket adják a játékokhoz.
  • ATi
    én azt mondom, hogy inkább halasszák el a játék kiadását akár évekkel is, csak ne úgy jöjjön ki, mint mondjuk a Street Legal és társai...
  • BBird
    Remélem érthető volt a célzás, de azért konkrétabb leszek: Attól, mert Atari kiadott egy Driv3r-t, még több jó játéka is volt, s nem ők, ismétlem: NEM ŐK fejlesztik.
  • BBird
    ATARI? Annyit mondok: PONG!
    Tudod-e miről beszélek? :-)
  • arty
    naneeeee.... 2003ban 2004 év eleji megjelenést irtak... 2 évet csuszni egy ecceru autos gémmel ???

amatőrök ... és pont az atari ... :(((( (csak annyit mondok: driver3 :D )
  • KIP
    ha tényleg ilyan magas lesz az ótók poligonszáma akkor reméljük jó kis gém kerekedik ki belőle:)
  • blackeagle
    Nekem a jó kis dosos Screamer2 óta sok újat nem tudtak mutatni. Az hogy szebb csak egy dolog , az a hw. fejlődése miatt van.
  • M@TriX
    ezt fejtettem ki én is a cikk végén. remélem nagyon nem rontják el. :)
  • BBird
    Én leginkább arra gyanakszom, hogy a kiadónak voltak kifogásai a játékkal kapcsolatban, ezért azokat a dolgokat módosítgatják. STALKER-nél ok, hogy ingyen reklám, meg minden... de a CrashDay annyira nincs tele az újságokban.
  • M@TriX
    ajánlom nekik
  • Robin Hood
    Jaj, remélem nem a PS2 miatt fogják annak szintjére lebutítani a PC-s változatot...
  • M@TriX
    ajánlom figyelmedbe a 8as képet :)
  • clarus
    A Stunts-ot nagyon szerettem, jó kis játék volt. Ha arra hasonlítani fog, ilyen grafikával akkor jó lehet. Az autók kidolgozása nagyon tetszik.
  • M@TriX
    helyes meglátás, gondolom tudod, hogy liszenszelt verdák nem lehetnek bele így végül mégiscsak egy Honda lesz benne :)
  • M@TriX
    abban, hogy fegyvereket is lehet szerelni a kocsikra...
  • Borg
    A sárga vajon milyen autó akar lenni?

Mert a hátulja CRX, az eleje meg 5gen civic...
  • 3P
    Nem hasonlít rá. Ha valamihez mégis hasonlítani akarnánk, akkor a jó öreg Stunts az amire tagadhatatlanul hajaz a játék.
    Ha ebben is lesz olyan jól kezelhető és rugalmas pályaépítő, mint a Stunts-ban, akkor ismét nagy király születhet a műfajban. Na persze, ha valaha egyáltalán ki fog jönni...
  • Ombika
    NEm sok mindenben csak max abban,hogy torik az auto! :)
  • bitubo
    én mindig mondom:"ez a játék nem is létezik"
    csak ugyan mint a stalker
  • Tetsuo
    A Carmageddon marha jó volt! Ez miben hasonlít rá?
  • Cat #2
    a nép izgatása nagyon jó marketingeszköz, tudod hány ujság cimlapján volt már pl. a stalker? néha kiadnak pár képet, meg videót, és jön az ingyenreklám, ami amugy szinte megfizethetetlen költség lenne
  • davos80
    Mért kell állandóan mindent halogatni?
    Az lenne a megoldás, hogy akkor jelentik be a játékot amikor már készen van, így nem "izgatják" a népet több évig, azzal, hogy "when it'S done meg ilyenek.