29
-
#29 ezt nondom én is, hogy PS2-n liszenszelt autókat törnek PC-n meg egy sincs olyan. -
#28 +m -
#27 nem vágom. konkrétabb autós élményem ps2-n csak a getawayos autókázás volt. de az is romá törik és liszenszelt.
érdekes. -
#26 Jól is tették azért, hogy nem egészen fantáziagépek, hanem azért a vonásokból lehet asszociálni, mégsem kötelezi őket liszensz.
Csak azt tudnám akkor PS2-n miért tudják rommátörni a liszenszelt gépeket. Ott kimerik csengetni a lóvét? -
#25 szvsz nagyon felismerhetőek a járgányok. jobb is ez így. -
#24 carmageddonban a legritkább esetben sem lehetett stukkereket aggatni a bringákra. -
#23 jah, csak legyen oka a csúszásnak, ne azért csúszzon esetleg, mert a PS2-vel együtt akarják kiadni, vagy egyéb baromság. -
#22 és PCre még nem is jött ki és a Driver első részét is elég említeni az akkor nagy alakítás volt, de persze ők kiadók, de azért a nevüket adják a játékokhoz. -
ATi #21 én azt mondom, hogy inkább halasszák el a játék kiadását akár évekkel is, csak ne úgy jöjjön ki, mint mondjuk a Street Legal és társai... -
#20 Remélem érthető volt a célzás, de azért konkrétabb leszek: Attól, mert Atari kiadott egy Driv3r-t, még több jó játéka is volt, s nem ők, ismétlem: NEM ŐK fejlesztik. -
#19 ATARI? Annyit mondok: PONG!
Tudod-e miről beszélek? :-) -
#18 naneeeee.... 2003ban 2004 év eleji megjelenést irtak... 2 évet csuszni egy ecceru autos gémmel ???
amatőrök ... és pont az atari ... :(((( (csak annyit mondok: driver3 :D ) -
#17 ha tényleg ilyan magas lesz az ótók poligonszáma akkor reméljük jó kis gém kerekedik ki belőle:) -
blackeagle #16 Nekem a jó kis dosos Screamer2 óta sok újat nem tudtak mutatni. Az hogy szebb csak egy dolog , az a hw. fejlődése miatt van. -
#15 ezt fejtettem ki én is a cikk végén. remélem nagyon nem rontják el. :) -
#14 Én leginkább arra gyanakszom, hogy a kiadónak voltak kifogásai a játékkal kapcsolatban, ezért azokat a dolgokat módosítgatják. STALKER-nél ok, hogy ingyen reklám, meg minden... de a CrashDay annyira nincs tele az újságokban. -
#13 ajánlom nekik -
Robin Hood #12 Jaj, remélem nem a PS2 miatt fogják annak szintjére lebutítani a PC-s változatot... -
#11 ajánlom figyelmedbe a 8as képet :) -
clarus #10 A Stunts-ot nagyon szerettem, jó kis játék volt. Ha arra hasonlítani fog, ilyen grafikával akkor jó lehet. Az autók kidolgozása nagyon tetszik. -
#9 helyes meglátás, gondolom tudod, hogy liszenszelt verdák nem lehetnek bele így végül mégiscsak egy Honda lesz benne :) -
#8 abban, hogy fegyvereket is lehet szerelni a kocsikra... -
Borg #7 A sárga vajon milyen autó akar lenni?
Mert a hátulja CRX, az eleje meg 5gen civic... -
#6 Nem hasonlít rá. Ha valamihez mégis hasonlítani akarnánk, akkor a jó öreg Stunts az amire tagadhatatlanul hajaz a játék.
Ha ebben is lesz olyan jól kezelhető és rugalmas pályaépítő, mint a Stunts-ban, akkor ismét nagy király születhet a műfajban. Na persze, ha valaha egyáltalán ki fog jönni... -
#5 NEm sok mindenben csak max abban,hogy torik az auto! :) -
bitubo #4 én mindig mondom:"ez a játék nem is létezik"
csak ugyan mint a stalker -
#3 A Carmageddon marha jó volt! Ez miben hasonlít rá?
-
Cat #2 a nép izgatása nagyon jó marketingeszköz, tudod hány ujság cimlapján volt már pl. a stalker? néha kiadnak pár képet, meg videót, és jön az ingyenreklám, ami amugy szinte megfizethetetlen költség lenne -
davos80 #1 Mért kell állandóan mindent halogatni?
Az lenne a megoldás, hogy akkor jelentik be a játékot amikor már készen van, így nem "izgatják" a népet több évig, azzal, hogy "when it'S done meg ilyenek.