596
Magyar Anime csatorna
-
#476 Az egészen :D -
#475 Melyik részén? :) -
#474 Lehet én vagyok keveset tapasztalt, de ennyit még életemben nem feküdtem egy animén -
#473 Fordítást!
Valahogy így, ahogy én is csináltam:
FUMOFFFUUUU! XD
Fumo-fumofu fumo-fumo? Fumofu fu-fumo fumo fumoffu,fu fumo-fumofu.
Fumofu fumo-mofu fu fumofu! XD
Fordítás:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!XD
A Full Metal Panic? Fumoffu utolsó része kész, de nagyon.
Az a vírus nem semmi! XD -
#472 fúmó-fumoffu (fúmó-fumoffo)
fumafuma, fumafuma
:D -
#471 hát amikor futottak,akkor mondtak fumoffut. A többi inkább csak "nyünnyögés" volt(najó néha megeresztettek 1-1 "fuma"-t) :D -
#470 Ha másért nem, de a kritikán aluli fumoffukért -
#469 Hát ez a mai szinkron bődületesen szar volt, tök más fílingje volt így az egésznek. Amúgy sem ez volt a kedvenc részem a sorozatból, de így még lejjebb csúszott -
#468 Ébren volt sztem :D
-Hé, szedd össze magad!
-Támadnak minket! Fedezetet kérek! Rádiós! ... Rádiós! O_O
-Alig várom, hogy magával tölthessem az időt, Sagara-san. ^.^
-Milyen merész!
-Miért nem mentek el kettesben, és teljesítitek be szívetek vágyát?
-Ha valami szégyentelen dolgot művel a Kapitánnyal ... Akkor cafatokra tépem magát! MEGÉRTETT?!
-HŰÖ! *liheg* Csak egy álom...
-Ah... Ne, Sagara-san, nem kellene ... Kérem ...
-HÚÚÚŐŐŐŐÁÁÁÁ!
-
#467 -WHAT IS OUR SPECIALTY, LADIES?!
-KILL! KILL! KILL!
-WHAT IS OUR GOAL IN THIS GAME?!
-KILL! KILL! KILL!
-DO WE LOVE OUR SCHOOL? DO WE LOVE THE RUGBY CLUB?
-GUNG HO! GUNG HO! GUNG HO! (mit jelenthet? :D)
-ALL RIGHT, LET'S GO!
A végén meg:
Had enough, you sons of bitches?
Come on, stand up!
We'll whoop your asses again!
Show us what you're made of!
You ...
... ...
You want revenge?
Well, then, get down and suck our raging ...!
[minden egyes ... helyén ki volt sípolva egy szó ^^] -
#466 Ami tegnap nagy volt, mikor Sousuke felébred a rémálomból és Tessa mellén van a keze :D
"Sagara úr, ezt nem volna szabad" - Hát egyem szívét, nem volna szabad, de nem tiltkaozna ellene szerintem :D -
#465 Jah :) Japánul annyira aranyos a hangja, hogy az már idegesítő
Meg tegnapelőtt, mikor Sousuke összeesett, és aggódva megkérdezte előtte Tessa, hogy Sagara-san? Nah, hát az is egy ennivaló rész volt ^^ (meg ugyan abban a részben, mikor lehazugozza a parancsnokot :D ) -
#464 Én a rögbis részen dőltem ki, mikor Sousuke kérdezgeti a csapatot, hogy mi a célunk? GYŐZELEM! Mi vár az ellenfélre? HALÁL :D
Ez a tegnapi rész kwegyetlen volt. Mikor a srácok hallgatóznak a szaunában, és Tessa elcsúszik és akkor segíytenek neki felállni :D Az egyik gyerek feje bent szétrobbangat, vér fröcsen :DD
-
#463 Úgy is kell ^^ -
#462 én előszr végignézem a simát aztán letöltöm a Fumoffu részeket... -
#461 Ja, meg még azon fulladoztam, mikor a rajztanár 5 másodperc alatt elmondott egy háború-és-békényi szöveget - csak a japán szinkronból jön át sajna az ereje. Akárcsak Sousuke kifütyült szövege a 7. részben -
#460 Én már azon is röhögtem, mikor a második részben csak mutatták Sousuke fejét. Mi volt benne annyira vicces? Aki ismeri, azt már tudhatta, hogy megindult az arcban a gőzhenger, hogy milyen harcászati felszerelést tudna felvonultatni a kaja megvédésére
(2. nap: -Ne használj könnygázt sem! -Aknát lehet? -NEM! ) -
#459 Egyébként vmi hihetetlen, eddig semelyik sorozaton nem feküdtem ennyit, mint ezen...nem tudom, hogy a fenébe sikerült ilyen jóra, de néha tényleg úgy rám jön a röhögés :D -
Akkor ma is készítsd a pelenkát!
FUMOFFUUUU! *bang, és egyéb harci zajok* -
#457 De. Én mindennap beszarok, és fuldoklok a röhögéstől :D -
#456 Nem láttad? :) -
#455 :DD! -
#454 Múlt hét hétfő óta megy az A+-on, gyakorlatilag ez a 2. évad, viszont a stílus szinte teljesen más. Legalábbis a humor van előtérben.
-
#453 Lehet hogy láma kérdés de a Fumoffu az az FMP folytatása?Mert ha igen akkor játszák az A+-on?Vga honnan lehetne letölteni vagy vmi.. -
#452 Igen. A japán szinkronhang még nagyobbat üt :)
Azért meg haragszom az A+-ra, hogy a rögbis részben nem sípolták ki Sagara és a végén a csapat dumájának a felét :) Az eredetiben ki van -
#451 ÁÁÁÁÁÁÁÁ.Nyomi Digi TV nem adta a "kemény kiképzés" c. Fumoffu részt.ÁÁÁ.Tegnapit meg nem látam.ÁÁÁÁÁÁÁ -
#450 Vazz ez a Full Metal Panic Fumoffu nagyon üt :). Különösen a tegnapi rész. Annyira kár hogy Tessa csak 2 részig volt benne . -
#449 Ne legyél ennyire türelmetlen. -
#448 Yu Yu Hakusho-A szellemfiu -
#447 Jee -
CUCLI #446 b+ lekéstem xD -
CUCLI #445 11órás verziót szoktam nézni. vagyha lemaradok róla akkor 1órás vagy nemtom. mind1 megyek tvzni xD -
#444 De ma aztán nézzed, már megy az opening..:P -
CUCLI #443 ah köszi szépen :) -
#442 Toguro ugye megölte Genkai-t. Yusukének az volt a kívánsága, hogy Genkai újra éljen..teljesült is. Aztán Yusukét három srác elrabolta, később kiderült, hogy ők az új csapattársak és az egész megmértettetést Genkai tervelte ki. Mert időközben egy elvarázsolt házban különböző feladványokat kellett megoldaniuk, az első "ellenfél" Kaito volt, akinek a birodalmában ha valaki kimondja a tiltott szót/szavakat, az elveszti a lelkét. Kurama legyőzte. A második megmérettetés Yusukére várt, mert a társai feljöttek ugyan az emeletre vezető lépcsőn, ahol ő esett fogságba, az egyik új társnak az a képessége, ha rááll vki árnyékára, az megbénul.
A feladata az volt, hogy válassza ki a hasonmást 4-ük közül..Yusuke jól döntött és jól bevágott Kuwabarának..A harmadik srác képessége a másolás, mindent letud másolni.
Kb ennyi. -
CUCLI #441 szokta nézni valaki a Yu Yu Hakushot? odáig néztem ,h Toguro és Yusuke összecsapnak és végüls yusuke nyer is. utánna pár napig nemtudtam nézni. és lemaradtam arról ,h mivolt yosuke kívánsága miután nyert. valaki nem mondaná el? -
Menő #440 Nem tudjátok honnan lehetne Yu Yu Hakusho részeket letölteni? -
Menő #439 Hát mondjuk 2 elég lenne csak mindíg a legizgalmasabb résznél hagyják abba.Amúgy nemtudom, hogy észrevettétek e de a KÖD ELÖTTEM KÖD UTÁNAM című rész amikor volt utána a következő nap is azt adták. -
#438 márhogy? mindenap van 1 rész, most napota több részt akarsz vagy hogy érted? -
Menő #437 Az szerintem kár, hogy csak egy Yu Yu Hakusho részt adnak az A+-on