A+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
b+ lekéstem xD
http://thenamelessphoto.com/
11órás verziót szoktam nézni. vagyha lemaradok róla akkor 1órás vagy nemtom. mind1 megyek tvzni xD
ah köszi szépen 😊
Toguro ugye megölte Genkai-t. Yusukének az volt a kívánsága, hogy Genkai újra éljen..teljesült is. Aztán Yusukét három srác elrabolta, késõbb kiderült, hogy õk az új csapattársak és az egész megmértettetést Genkai tervelte ki. Mert idõközben egy elvarázsolt házban különbözõ feladványokat kellett megoldaniuk, az elsõ "ellenfél" Kaito volt, akinek a birodalmában ha valaki kimondja a tiltott szót/szavakat, az elveszti a lelkét. Kurama legyõzte. A második megmérettetés Yusukére várt, mert a társai feljöttek ugyan az emeletre vezetõ lépcsõn, ahol õ esett fogságba, az egyik új társnak az a képessége, ha rááll vki árnyékára, az megbénul.
A feladata az volt, hogy válassza ki a hasonmást 4-ük közül..Yusuke jól döntött és jól bevágott Kuwabarának..A harmadik srác képessége a másolás, mindent letud másolni.
Kb ennyi.
A feladata az volt, hogy válassza ki a hasonmást 4-ük közül..Yusuke jól döntött és jól bevágott Kuwabarának..A harmadik srác képessége a másolás, mindent letud másolni.
Kb ennyi.
szokta nézni valaki a Yu Yu Hakushot? odáig néztem ,h Toguro és Yusuke összecsapnak és végüls yusuke nyer is. utánna pár napig nemtudtam nézni. és lemaradtam arról ,h mivolt yosuke kívánsága miután nyert. valaki nem mondaná el?
Nem tudjátok honnan lehetne Yu Yu Hakusho részeket letölteni?
Hát mondjuk 2 elég lenne csak mindíg a legizgalmasabb résznél hagyják abba.Amúgy nemtudom, hogy észrevettétek e de a KÖD ELÖTTEM KÖD UTÁNAM címû rész amikor volt utána a következõ nap is azt adták.
Az szerintem kár, hogy csak egy Yu Yu Hakusho részt adnak az A+-on
Kösszi szépen.
Kuwabarát eltûnte Shishivakamaru, (továbbiakban S) egy lepellel, és a régi stadionba esett vissza, ahol épp találkozott az eltévedt lánycsapattal (Botan és a többiek..) Aztán megtalálták Yusukét, aki egy fa alatt aludt. Közben Genkai elkezdte a harcot S-val, de mivel a titkos erejét Yusukének adta, nagyon gyenge, aztán leesik a maszk róla és csalással vádolják a csapatot, mert õk nem tudják, hogy a rószaszínhajú lány és Genkai egyenlõ. Aztán a tanács nem állapít meg csalást, Toguro lejön és elmondja mi a helyzet. Genkai gondolatai meg azok hogy csak 3 reiganja lehet max fokozaton, és addig nem halhat meg, amíg nem néz Toguróval szembe, bumm vége.
Hello! Megtudnátok mondani,hogy mi volt tegnap a Yu Yu Hakushoba?
De utálom ezt a csatornát. Nem az anime-eket, hanem ezt a csatornát! Igaz: a gépemen sokkal több anime van, mint ennek a csatornának. De az a felirat a tv-n... Na mindegy. Nézzétek, de netrõl szedjetek le mindent inkább. :-)
Helló tud valaki oldalt ahonn le lehet szedni a fullmetal alchemistet ingyen jó minõségben,ja és még valamiki mit tud a dragon ball gd-rõl?
elõre is kösz
elõre is kösz
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
hello
nem tudna valki segiteni?
honnan lehet leszedni a full metál pánicot?
nem tudna valki segiteni?
honnan lehet leszedni a full metál pánicot?
Miért ismétlik az elõzõ heti FMP-ot? Úgy tudom, hogy megvan nekik mind a 24 rész. Ezért nem értem.
Az FMP:Second Raid még olyan friss, kizárt hogy mostanában az A+ leadja.
Full Metal Panic- nak 3 sorozata van, de csak az elsot adjak le.
A tobbit letoltottem <#eplus2>#eplus2>
De senki nem blamalja az uj mellefogast: Tokyo Mew Mew a.k.a. Mew Mew Power
A magyar szinkronnal ellatott Sailor Moon valtozat ota a legrosszabb amit lattam.<#boxer>#boxer>
A tobbit letoltottem <#eplus2>#eplus2>
De senki nem blamalja az uj mellefogast: Tokyo Mew Mew a.k.a. Mew Mew Power
A magyar szinkronnal ellatott Sailor Moon valtozat ota a legrosszabb amit lattam.<#boxer>#boxer>
szeretitek az Inu Yashat?
ja az béna volt, Inuyasha jobb!!!😊
nem cseréltek részeket, láttam végig. van még sorozata?
tudjátok összesen hány sorozata van a Full Metal Panicnak? jó lenne, ha lemenne mind az A+on, amugy meg lehet venni DVDn?
személy szerint új sorozatokat várok, nem 1000x lerágott csontokat....nekem ez a véleményem
PSN ID.: Beegabor
Nah itt az a+on adhatnának dbz részeket és kirakni a 16 os karikat vagy nem tomm mennyit!!!!
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Inkább ne szólj semmit, ha nem tudod hogy mi a helyzet. Nem az A+ osok keverték össze, még japánban is így adták, azt ne kérdezd hogy miért
PSN ID.: Beegabor
Pfú! A Bújj, bújj szellemben összekeverték az utolsó, meg az utolsó elõtti részt! Hogy lehetnek ilen pancserek? Na mind1 aki nézi az észrevette
A BlueGender filmet nagyon elrontották szerintem legalább is ha az alapot nézzük, remélem a Yu Yu Hakusho jobb lesz <#szomoru1>#szomoru1>
igaz a hir van film belöle 2 és dvdn meg lehet rendelni lehet hogy adni fogják az a+on mint a blue gendert
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
megnézem a googlen most aztán irók
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8