18
  • Cat #18
    hu, vagy egy hónapos hír, pedig csak tegnap este volt rtlklub hiradójában

http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0503171888
  • PyRex
    Haver simán nyert volna amúgy csak neki többet ér a saját magán gyűjteménye, meg amúgy is van 3db millió fölötti csúcsgépe. :)
  • PyRex
    Pont a lényeget hagyták ki. Szerintem az egész hírből mindenkit csak a gép érdekelt volna. Dehát megszokhattuk már ezeket a híreket...
  • pemga
    Jó öreg 86 gombos? Én arról mondjuk már átálltam, 101-esre de nem vagyok hajlandó ezeket a win meg miegymás gombos izéket a gépemre kötni :).
  • HUmanEmber41st
    Van TÖBB 286 os a melóban, de azoknak AMD procija van.. CNC programokat tárolnak rajtuk..
  • Kis-Bob
    Ez lehetetlen. A legoregebb az nalam van.
  • TeszteloPontHu
    Mivel sajtóközlemény.
  • DOGMAN
    Az én PC-mben a legrégebbi a billentyűzet, kb 12 éves...
  • pemga
    Állítólag igazolni kellett, hogy vmi üzleti folyamatod folyik rajta. Ezért is nem neveztem be jó kis 8088-asom :(.

Csak tápcserét kellett eszközölni rajta az évek folyamán :).
  • Genin
    de ha igaz, akkor jól nyomta a csaj, meghírdették a versenyt, majd vett egy régi elavúlt szart 5000 Ft-ért, most meg kapott helyette egy csúcsgépet :)
    itt az volt a verseny célja, hogy ki tud hamarabb szarabb gépet szerezni ... :)
  • AL7
    Jah, hogy nem is írta alá a cikket senki? :)
    Hát...
  • AL7
    Igen, így eléggé annak tűnik.
    Múlt héten olvastam egy hírt a linux.hu-n, ami éppen az ilyen XY céghez közeli hírekről, és az azok hitelességéről szólt.
    A kulcsszó a FUD, azaz melyek azok a hírek, amelyeket legalábbis fenntartásokkal kell kezelni. Persze ezzel nem akarom a cikk íróját kellemetlen helyzetbe hozni, csak úgy látom, hogy ez a vélemény nem csak bennem fogalmazódott meg egyedül.
  • Zozo76
    Azert erdekelt volna hogy megis hogy nez ki, mi van benne pontosan. Mikor vette, meg ilyenek. Ez lenne a lenyeg nem a sallang marketing duma.
  • davos80
    Ja!
  • blackeagle
    Kamú egy hír. Se kép ,se konfig leírás ,se semmi.
  • artschi
    képet! :)
  • waterman
    nem fért volna a képre az összes elektroncső:):):) remélem nem használták manapság is.. :)
  • tehen_m
    Kép nincs róla?