18
-
Cat #18 hu, vagy egy hónapos hír, pedig csak tegnap este volt rtlklub hiradójában
http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0503171888 -
#17 Haver simán nyert volna amúgy csak neki többet ér a saját magán gyűjteménye, meg amúgy is van 3db millió fölötti csúcsgépe. :) -
#16 Pont a lényeget hagyták ki. Szerintem az egész hírből mindenkit csak a gép érdekelt volna. Dehát megszokhattuk már ezeket a híreket... -
pemga #15 Jó öreg 86 gombos? Én arról mondjuk már átálltam, 101-esre de nem vagyok hajlandó ezeket a win meg miegymás gombos izéket a gépemre kötni :). -
HUmanEmber41st #14 Van TÖBB 286 os a melóban, de azoknak AMD procija van.. CNC programokat tárolnak rajtuk.. -
#13 Ez lehetetlen. A legoregebb az nalam van. -
#12 Mivel sajtóközlemény. -
#11 Az én PC-mben a legrégebbi a billentyűzet, kb 12 éves... -
pemga #10 Állítólag igazolni kellett, hogy vmi üzleti folyamatod folyik rajta. Ezért is nem neveztem be jó kis 8088-asom :(.
Csak tápcserét kellett eszközölni rajta az évek folyamán :). -
Genin #9 de ha igaz, akkor jól nyomta a csaj, meghírdették a versenyt, majd vett egy régi elavúlt szart 5000 Ft-ért, most meg kapott helyette egy csúcsgépet :)
itt az volt a verseny célja, hogy ki tud hamarabb szarabb gépet szerezni ... :) -
#8 Jah, hogy nem is írta alá a cikket senki? :)
Hát...
-
#7 Igen, így eléggé annak tűnik.
Múlt héten olvastam egy hírt a linux.hu-n, ami éppen az ilyen XY céghez közeli hírekről, és az azok hitelességéről szólt.
A kulcsszó a FUD, azaz melyek azok a hírek, amelyeket legalábbis fenntartásokkal kell kezelni. Persze ezzel nem akarom a cikk íróját kellemetlen helyzetbe hozni, csak úgy látom, hogy ez a vélemény nem csak bennem fogalmazódott meg egyedül. -
Zozo76 #6 Azert erdekelt volna hogy megis hogy nez ki, mi van benne pontosan. Mikor vette, meg ilyenek. Ez lenne a lenyeg nem a sallang marketing duma. -
davos80 #5 Ja! -
blackeagle #4 Kamú egy hír. Se kép ,se konfig leírás ,se semmi. -
#3 képet! :) -
waterman #2 nem fért volna a képre az összes elektroncső:):):) remélem nem használták manapság is.. :) -
tehen_m #1 Kép nincs róla?