A millió dolláros bébi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
nekem inkább amiatt, hogy csaj, ugyanis a nõi box is nekem nagyon nem jön be ez van, így nem sokat tudok a filmrõl, de ez, hogy nõi boxolóról szól már nem tetszik, de lehet jó film, de nálam elég hátul szerepel 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

KeKKSZike
Attól még lehet nekem NEM szimpatikus... 😛

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Solid Snake GH
Mégis ez a fõszereplõ csaj kapta meg a legjobb nõi színész díját az Oscaron... 😄

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

KeKKSZike
Hát akkor majd lehet, hogy megnézem... Csak nekem a fõszereplõ csaj nem szimpatikus! 😊

Solid Snake GH
Amúgy ez a film tényleg jó lehet, a bokszfilmek legje, maga Stallone is így nyilatkozott róla: "ez annyira üt, hogy az már fáj". Ráadásul a Mozinet.hu is 100%-ra értékelte, ami azért náluk nagy szó. 😊

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Solid Snake GH
Oké, kösz emberek, már tölti is le. 😊

KeKKSZike
Érdekes, mert én valahogy NEM tudom elképzelni, hogy ez a film olyan jó lenne! Azért majd egyszer lehet, hogy megnézem, de annyira NEM érdekel engem! Ezzel az OSCAR díjakkal, meg tele van a hócipõm! Van 3-4 film, ami MINDENT visz! unalmas...

Itt is meg nézheted:
itt

Sil3nt
talán:

itt

Solid Snake GH
Torrentoldalakon kerestem a DVDSCREENER verziót, de sajna vagy nem találtam, vagy nem volt jó a sedd/peer arány (seeder: 0).

Tudtok egy weboldalt vagy torrentoldalt, ahonnan leszedhetem a 2 CD-s DVDSCREENER verziót?

Szerintem is jó.Elég megrázó...
Jó film!<#eljen>

Solid Snake GH
Eme alkotás tarolt a 77. Oscar díjkiosztón.

- legjobb film
- legjobb rendezés (Clint Eastwood)
- legjobb nõi fõszereplõ (Hillary Swank)
- legjobb férfi mellékszereplõ (Morgan Freeman)

Hivatalos weblap: Million Dollar Baby homepage

Kinek mi a véleménye róla?

Solid Snake GH
#1.