A japán játékpiacra szeretne betörni a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Arról nem is beszélve hogy sokkal több nagynevü játék van ps2-re....És bár ebben sok a gagyi mégis van vagy 20szor annyi fullkomoly játék mint ahány játék összesen van xboxra...😊
Lentebb írták hogy boxon mi olyan híres...
Na a HALO ami téllleg nem rossz (bár én nem vagyok oda a röhögõ manószerü földönkívüliek írtásáért) és a Dead or alive....
HALO lehet hogy konzolon a legjobb FPS, de minden más kategóriában a ps2 magasan a csúcson csücsül...😊
HALO2 pedig egy MGS3 közelébe nem ér.....
Mikrofos mindenbe próbál belenyúlni ha így haladunk idõ kérdése és jön a nintendo és a sony után a mikrofosék kézikonzolja is...😊
Mindenesetre a box az bukta😊
Az gyõz aki többet tud gyártani 😊
Az M$ nem is tudna fejlesztni, hiszen nem ért hozzá (lást.: w!ndows, nem más mint patch-halom).
Én azon a véleményen vagyok, hogy nem fog úgy járni a Konzol világ, mint az Operácíós rendszerek világa.
Az MS nem akar fejleszteni japán piacra, absz fel sem merül benne. Egyetlen egy dolgot akar: PÉNZT, minél többet. Minél több fejlesztõcsoporttal leszerzõdni, és a saját nevén nyomni õket, mint ahogy ezt teszi most is az US PC/XBOX piacon. A különbség csak annyi, hogy most a japán piacra dolgozó csoportokat környékezi, nem a US piacra fejlesztõket. (Más az ízlés, az igények, és õk hajlandók több pénzt fizetni...)
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Azért a japánoknak lesz annyi tartása, hogy ne vegyenek a m!grén$oft hulladékából, mint ahogy eddig is volt.
Én szintén nem veszek, ha netán jó lenne, még akkor sem, elvbõl, nem támogatom a hordát, és nem tartozok a nyájhoz sem.
Egyébként bárki bármit mond a Final Fantasy sorozat (fõleg: VIII-XII) minden idõk egyik, ha nem A Legjobb játéka (persze ezt csak az tudja, aki már megízlete, felfogta, megértette). Általában a Japán programok nagyon magas színvonalúak - ahogy Hoz_Hun is megjegyezte.
Magas a mérce, nem amerikai színvonal!
Gécnek: A világ nem eladó!!! <#ejnye1>#ejnye1>
EverQuest II
Word of Warcraft
Mind a kettõ online game, és akár évkig is el tudsz velük szórakozni. (én az EQ-val elvoltam 4 évig)
Nem online gamenak meg ott a HL2 és persze a vele járó CS:source.
Több mi a fenének, ezek melett úgysincs másra idõ.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Ráadásul nem olyan primitívek mint az amcsik, nekik a gaméknak jó történet is kell.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Billgécnek legalább annyit kéne költenie plasztikusokra, hogy japánnak nézzen ki, mint amennyit az a szerencsétlen Dzsekó költött arra, hogy fehér legyen, mert ugyan is a japcsik azért enyhén szólva rasszisták is, legalább annyira mint az amerókaiak.
Fõleg ezért nem voltak hajlandók eddig sem venni ezt az ûberkonzolt!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs