475
Társas játékok és egyebek
-
Nuki #34 Honfoglaló társasjáték? :D -
#33 activity-hez nem tudjátok honnan lehetne még kérdéseket letölteni?
-
#32 a pockakóker nem rossz! :P
activity... :P -
#31 kockapóker -
#30 Amen! -
NORbex #29 Hmm...
Má írni se tudok
Szal re-volt multiplayer.....
-
NORbex #28 Hi All!!
Nem tud vki segiteni multiolaxer ügyben
A re-volt nevü játékkal szeretnék multiplayerbe jáccani....
köszi ha tuttok segiteni.... -
#27 -
#26 Nagyon faja, igazi mindenki-mindenki ellen ! :DDD Lehet alakoskodni, hátbaszúrni, hazudni és blöffölni, rinyálni és gúnyolni, egyszóval az emberek valamennyi jó tulajdonságát felszínre hozza ! A legfontosabb pedig, hogy CSALNI lehet és kell is ! -
#25 sry -
#24 8. szint
SZEMTÉLY, loál! :D
-
#23 Jó szórakozás minima 3 személynek és attól fölfele ! Nekem bejött ! -
#22 Munchkin RPG.HU hír -
#21 Szerintem már mindenhol említetted :) -
#20 Höhö, nem is emlékeztem, hogy ott is említettem már a Siedlert! :O -
#19 Nekem is megvan a Tengeri utazó c. kiegészítőjével együtt, lehet venni természetesen nagyobb áruházakban.
A legkomolyabb változathoz már kell két Catan Telepesei meg egy Tengeri Utazó.
De nagyon frankó.
Aztán én még szeretem a Tikalt, a San Marcot, a Capitaly-t és az Oroszlánszívet. Utóbbi szintén Klaus Teuber játéka, mint a Catan. -
#18 másik topic -
#17 -
#16 ezüst tó kincse társasjáték a legjobb,ha már társasjáték,de sajna azt se kapni már sehol mert még az átkosban adták ki -
#15 snobli: mindenki fog 3 pénzérmét és a háta mögött egyik kezéből átrak 0-1-2-3at a másikba és azt előrenyújtja.Amikor mindenki előre nyújtotta a kezét sorban tippelünk,hogy mennyi van az előrenyújtott kezekben,aki eltalálja 1pont,ha vki szerint mindenki 0t vagy mindenki 3at dugott,akkor bemondhatja a snóblit,ez 2 pontot ér,ha ráhibáz.(tehát ha 5en játszunk,és 4en 3at 1 vki meg 0t tart az előrenyújtott kezében az nem snobli).Alap balatoni játék a büfében ^.^ Értelemszerűen a kezdés (első tipp) joga megy körbe. -
#14 Munchkin ! Über ! -
#13 Hi!
Annak a társasjátéknak mi a neve ami közepén van egy nagy vár és ha rossz helyre lépsz "lejön egy golyó és megöl..." valami ilyen kisértetkastélyos balhé!
előre is köszi :) -
#12 jah régen sok szerepjátékot nyomtunk
de ahhoz azért nagyobb társaság kell és hasonló korúak
a mostani családi szerepjátékok abból állnak, hogy kitalálunk egy történetet és eljátsszuk
-
#10 m.a.g.u.s. ?
Tud szórakoztató is lenni normális km-el -
#9 na ezt egyáltalán nem ismerem
attól a látogatótól jó lenne elkérni a családi szabályokat meg hogy hogy készítette el
Sagalandozni szoktunk néha, de az nem igazán gyereknek való, mert egy csomó tárgyat meg kell benne jegyezni, hogy hol van
-
#8 Settlers of Catan
Nem tudom lehet-e még kapni ('95-ben jelent meg, haverom '97-ben hozatott németországból), anno elég drága volt, Magyarországra jónéhány év csúszással került be.
Vannak kiegészítői is, azokkal tovább lehet bonyolítani a játékmenetet, úgy még izgalmasabb.
Óriási csatákat vívtunk vele, hajnalig tartó partik voltak. -
#7 az jó -
#6 piros pacsi -
#5 a memóriát szeretem (amikor két azonos lapot kell megtalálni) meg az amőbát, de azokat meg a többiek nem (talán mert mindig nyerek)
mind1 minél több játék lesz itt, annál jobb -
#4 azoknak van is topikjuk, de szintén nem a kedvenceim -
#3 pl. millió féle kártyajáték van -
#2 ország-városozni szoktak még itt (asszem egy adott betűvel kell minél több nevet leírni) de azt én nem szeretem
ja meg barkóbázni, de azt sem annyira -
#1 Olyan játékokat szeretnék, amikhez nem kell számítógép.
Lehet családban játszani és nem annyira unalmas.
Nem ismerek valami sokat, szeretnék többet.
Amiket ismerek:
hideg-meleg (amikor valamit elrejtesz és a másiknak meg kell találni)
golyozás (a másik üveggolyóit ki kell lökni a sajátjaiddal)
és több nem is jut eszembe
ilyenekt szeretnék még ismerni