Aviátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I love this game!
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mindentõl és mindenkitõl undorodott, kivéve azt a nõt aki mellette volt éppen, és "anyáskodott felette". Röhej volt , hogy szaladt kezet mosni, miközben a mellette ülõ csaj fagyijából simán evett, nem is a saját kanalával.
Egyébként a film végét nem vágom. Bevallom nem ismertem az alap sztorit, de arra számítottam, hogy a Pan Am végülis leiskolázza õt, hisz õk napjainkban is léteznek. Hogy is van ez
<#confused>#confused>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ehhez csak annyit fûznék, hogy amikor bejött a filméletbe Leonardo akkor minden tinimagazin az õ édes kis pofiját mutogatta és nem a színészi képességével voltak elfoglalva ezért könyvelõdött el, hogy õ 1 kis nyálgép aki azért van ott ahol van mert tinikedvenc.Közben meg szerintem és nem csak szerintem 1 nagyon jó színész.Sõt...
És amiket felsoroltak filmek azokban mind nagyon nagyot alakított és megérdemli a díjakat.Régen utáltam, de most már az egyik kedvenc színészem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem a kosaras naplója is tetszett...
késõbb majd beérik a gyerek az oscar-ra sztem
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Aki még nagyon tetszett, az Alan Alda, bár alig ismertem meg, úgy megöregedett.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Más...
Kicsit a vége felé kezdett beugrani, ez a "szépfiúvagyokdenearrafigyeljenanép" dolog. Anno Brad Pitt is sírt, hogy nyusziarcú csávó vagyok, oszt ezért vagyok csak sztár. Legyek csúnya inkább, lásd pl. Tom Cruise is a Vanilla Sky-ban.
Nem tudom pontosan melyikük nyilatkozata, de most Leonardó gyereknek kijutott az ocsmány külsõbõl rendesen.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Legjobb operatõr
Legjobb díszlet
Legjobb jelmez
Legjobb vágás
... SG-n egy mukk nincs róla, vagy csak keveset kerestem ?!
Nekem nagyon tetszett a film. Lehet, hogy Leonardo egy nyálsrác, de ügyesen játszott. Cate Blanhcett-rõl nem is beszélve.
Nos? Valaki? Kommentek? <#vigyor0>#vigyor0>