22
Aviátor
Filmkritika
  • akyyy
    most néztem meg ezt a filmet, de egy nagy szar volt :( ráadásul majd 3 órás
  • Takimate
  • Iori
    H.Hughes életrajza
  • Takimate
    Hughes légitársasága (most nem ugrik be a neve) is létezik ma ?
  • guardian hero
    Jaja, de manapság tudtommal nincsenek is monopolhelyzetben.
  • Takimate
    Moziból kijövet esett le nekem...
    Mindentől és mindenkitől undorodott, kivéve azt a nőt aki mellette volt éppen, és "anyáskodott felette". Röhej volt , hogy szaladt kezet mosni, miközben a mellette ülő csaj fagyijából simán evett, nem is a saját kanalával.

Egyébként a film végét nem vágom. Bevallom nem ismertem az alap sztorit, de arra számítottam, hogy a Pan Am végülis leiskolázza őt, hisz ők napjainkban is léteznek. Hogy is van ez
  • Takimate
    Nekem még Rómeó szerepében is tetszett, pedig ott aztán csorgott minden...
  • Taranov
    De utána jött a lélektani része. Persze utána dilizett be a Hughes teljesen.
  • Amse
    "Lehet, hogy Leonardo egy nyálsrá"
    Ehhez csak annyit fűznék, hogy amikor bejött a filméletbe Leonardo akkor minden tinimagazin az ő édes kis pofiját mutogatta és nem a színészi képességével voltak elfoglalva ezért könyvelődött el, hogy ő 1 kis nyálgép aki azért van ott ahol van mert tinikedvenc.Közben meg szerintem és nem csak szerintem 1 nagyon jó színész.Sőt...
    És amiket felsoroltak filmek azokban mind nagyon nagyot alakított és megérdemli a díjakat.Régen utáltam, de most már az egyik kedvenc színészem.
  • winnie
    nem tudom, de én arra a zuhanásra ébredtem fel.
  • Sephi
    Ez a film kb addig volt jo amig le nem zuhant a geppel.
  • Takimate
    a kapj el ha tudsz-ért kapott is golden glóbot, csakúgymint most.
    Nekem a kosaras naplója is tetszett...
    később majd beérik a gyerek az oscar-ra sztem
  • Taranov
    Volt régebben a Kapj el, ha tudsz! c. film, Tom Hanks és DiCaprio játszott benne, abban is nagyon jó volt Leonardo :)
  • guardian hero
    Én nem nagyon szimpatizáltam eddig Di Caprio-val (zsigerből nem tetszett a pofája, nem tehet róla :)), de ebben a filmben nagyon jó volt ő is. Vénségére még megkedvelem :).
    Aki még nagyon tetszett, az Alan Alda, bár alig ismertem meg, úgy megöregedett.
  • Taranov
    Nagyon nagyon jó film volt szerintem, Leondardo is szuper, szerintem akik nyálsrácnak hívják, azoknak a Schwarzi meg a Van Damme a keményfiú, akik ugye, mint színészek, nem értékelhetőek.
  • artschiatwork
    Cate Blanchett nekem nagyon unszimpatikus, de attól függetlenül kíváncsi vagyok a filmre.
  • Takimate
    Iggen. + nekem az is tetszett, ill. lepett meg, ahogy végül felépül ebből a balesetből.
    Más...
    Kicsit a vége felé kezdett beugrani, ez a "szépfiúvagyokdenearrafigyeljenanép" dolog. Anno Brad Pitt is sírt, hogy nyusziarcú csávó vagyok, oszt ezért vagyok csak sztár. Legyek csúnya inkább, lásd pl. Tom Cruise is a Vanilla Sky-ban.
    Nem tudom pontosan melyikük nyilatkozata, de most Leonardó gyereknek kijutott az ocsmány külsőből rendesen.
  • dikki*yysw
    Én mindenképpen meg szeretném majd nézni, de még nem kerítettem rá sort. Mondjuk ma megyek moziba, csak még nem tom mit nézünk. Lehet ottmaradok utána egy Aviator repetára :)
  • guardian hero
    Nekem is tetszett. A jelenet mikor lezuhant a géppel nagyon brutális volt! Jók voltak a zenék is, Cate Blanchett alakítása pedig tényleg csúcs volt :).
  • Sir Quno Jedi
    Én, ha sikerül, meg sem nézem !
  • greco
    nekem nem jött be...
  • Takimate
    Legjobb női mellékszereplő
    Legjobb operatőr
    Legjobb díszlet
    Legjobb jelmez
    Legjobb vágás

... SG-n egy mukk nincs róla, vagy csak keveset kerestem ?!

Nekem nagyon tetszett a film. Lehet, hogy Leonardo egy nyálsrác, de ügyesen játszott. Cate Blanhcett-ről nem is beszélve.
    Nos? Valaki? Kommentek?