22
Aviátor
Filmkritika
Filmkritika
-
#22 most néztem meg ezt a filmet, de egy nagy szar volt :( ráadásul majd 3 órás -
#21 -
#20 H.Hughes életrajza -
#19 Hughes légitársasága (most nem ugrik be a neve) is létezik ma ? -
#18 Jaja, de manapság tudtommal nincsenek is monopolhelyzetben. -
#17 Moziból kijövet esett le nekem...
Mindentől és mindenkitől undorodott, kivéve azt a nőt aki mellette volt éppen, és "anyáskodott felette". Röhej volt , hogy szaladt kezet mosni, miközben a mellette ülő csaj fagyijából simán evett, nem is a saját kanalával.
Egyébként a film végét nem vágom. Bevallom nem ismertem az alap sztorit, de arra számítottam, hogy a Pan Am végülis leiskolázza őt, hisz ők napjainkban is léteznek. Hogy is van ez
-
#16 Nekem még Rómeó szerepében is tetszett, pedig ott aztán csorgott minden...
-
#15 De utána jött a lélektani része. Persze utána dilizett be a Hughes teljesen. -
#14 "Lehet, hogy Leonardo egy nyálsrá"
Ehhez csak annyit fűznék, hogy amikor bejött a filméletbe Leonardo akkor minden tinimagazin az ő édes kis pofiját mutogatta és nem a színészi képességével voltak elfoglalva ezért könyvelődött el, hogy ő 1 kis nyálgép aki azért van ott ahol van mert tinikedvenc.Közben meg szerintem és nem csak szerintem 1 nagyon jó színész.Sőt...
És amiket felsoroltak filmek azokban mind nagyon nagyot alakított és megérdemli a díjakat.Régen utáltam, de most már az egyik kedvenc színészem. -
winnie #13 nem tudom, de én arra a zuhanásra ébredtem fel. -
#12 Ez a film kb addig volt jo amig le nem zuhant a geppel. -
#11 a kapj el ha tudsz-ért kapott is golden glóbot, csakúgymint most.
Nekem a kosaras naplója is tetszett...
később majd beérik a gyerek az oscar-ra sztem -
#10 Volt régebben a Kapj el, ha tudsz! c. film, Tom Hanks és DiCaprio játszott benne, abban is nagyon jó volt Leonardo :) -
#9 Én nem nagyon szimpatizáltam eddig Di Caprio-val (zsigerből nem tetszett a pofája, nem tehet róla :)), de ebben a filmben nagyon jó volt ő is. Vénségére még megkedvelem :).
Aki még nagyon tetszett, az Alan Alda, bár alig ismertem meg, úgy megöregedett. -
#8 Nagyon nagyon jó film volt szerintem, Leondardo is szuper, szerintem akik nyálsrácnak hívják, azoknak a Schwarzi meg a Van Damme a keményfiú, akik ugye, mint színészek, nem értékelhetőek. -
#7 Cate Blanchett nekem nagyon unszimpatikus, de attól függetlenül kíváncsi vagyok a filmre. -
#6 Iggen. + nekem az is tetszett, ill. lepett meg, ahogy végül felépül ebből a balesetből.
Más...
Kicsit a vége felé kezdett beugrani, ez a "szépfiúvagyokdenearrafigyeljenanép" dolog. Anno Brad Pitt is sírt, hogy nyusziarcú csávó vagyok, oszt ezért vagyok csak sztár. Legyek csúnya inkább, lásd pl. Tom Cruise is a Vanilla Sky-ban.
Nem tudom pontosan melyikük nyilatkozata, de most Leonardó gyereknek kijutott az ocsmány külsőből rendesen. -
#5 Én mindenképpen meg szeretném majd nézni, de még nem kerítettem rá sort. Mondjuk ma megyek moziba, csak még nem tom mit nézünk. Lehet ottmaradok utána egy Aviator repetára :) -
#4 Nekem is tetszett. A jelenet mikor lezuhant a géppel nagyon brutális volt! Jók voltak a zenék is, Cate Blanchett alakítása pedig tényleg csúcs volt :). -
#3 Én, ha sikerül, meg sem nézem ! -
greco #2 nekem nem jött be... -
#1 Legjobb női mellékszereplő
Legjobb operatőr
Legjobb díszlet
Legjobb jelmez
Legjobb vágás
... SG-n egy mukk nincs róla, vagy csak keveset kerestem ?!
Nekem nagyon tetszett a film. Lehet, hogy Leonardo egy nyálsrác, de ügyesen játszott. Cate Blanhcett-ről nem is beszélve.
Nos? Valaki? Kommentek?