156
Hogy jön létre?hány db van?Eygáltalán létezik e ijentsmi?
  • sz4bolcs
    Egyről beszélünk :) Spartacus - itt a története (angolul) Ha nem tudsz, ne kérd, hogy fordítsam le, mert én egyes részeket elég káosznak éreztem. :)
  • sz4bolcs
    És neked mi jött le a hozzászólásomból? Olvasd addig, amég rá nem jössz, hogy én is ezt írtam!
  • Rafaelo
    #66 erről a rajzfilmről én régen az rtl2-es rajzfilmeket néztem amikor még aprópénz voltam volt egypár komoly színvonalas sci-fi
  • ivjoe
    A hegy gyomrában c. cuccról beszéltek? (Miről van szó?)
  • ivjoe
    Sztem a döntések nem hoznak létre újat, az marhaság! Sztem azok eleve vannak! De nem párhuzamos univerzumoknak, hanem idősíkoknak nevezném őket.
  • Rafaelo
    de igen csak nem telyesen emlékszem a sztorira csak arra hogy eléggé elvont volt a sztorija asszem a föld belsejében voltak de lehet hogy keverek valamit?!?!?!
  • ivjoe
    Az a SLIDERS sorozat. (Vagy tévedek?)
  • ivjoe
    Ha léteznek a párhuzamos univerzumok, akkor a számuk végtelen.
    Pl.:Mi lenne ha... (Naebbenemenjünkbele)
  • sz4bolcs
    Nem volt kicsit olyan depressziós komor, vagy sötét? Épp erről beszélgettünk haverral, valahogy nem illik gyerekek lelki világához... :))) Te hogy érezted a hangulatát?
  • Rafaelo
    igen régen néztem fasza :)
  • sz4bolcs
    Ezt lessétek meg! Valakinek ismerős?
  • sz4bolcs
    ez paradoxon... Nem valószínű, hogy ettől új univerzum jön létre. :)
    Ettől függetlenül lehet, hogy van...
    De én úgy képzelem el, hogy vagyunk egy univerzumban, amit mindig alakítunk a tetteinkkel. Fordítsd meg, amit írtál! Ne a nem elkövetett tettekből indulj ki, mert azok nem nyithattak új univerzumot. Akkor így hangzik: Írtam a fórumra, ezért nyílt egy új univerzum. :))) Végülis ebben is lehet hinni, de én úgy gondolom, hogy inkább csak alakítottad az univerzumot.
  • Jimmyke
    Jah, az egyikben nem nyitsz témát erről, egy másikban nem is regisztráltál az SG-re... Szóval gyakorlatilag (elméletileg) végtelen.

Minden egyes döntés létrehoz egyet. Pl.: Ha mostan eztet nem írtam volna le, az is egy párh. univ.. :)
  • sz4bolcs
    Doors - tegnap volt a TV2n. Morrison-ről és a Doorsról szólt.

Takezó: Engem nem szomorít el.
  • Takezó
    Azért elszomorító, mert így élnek emberek :|
  • Pigo
    Mien filmről van szó?
  • Pigo
    Semmibaj.Csak nyugodtan szabi.
  • sz4bolcs
    Nem is szomorú. A Jancsi bohóc...az szomorú.
  • Takezó
    jóh érdekes volt, és elszomorító :|
  • sz4bolcs
    Majd átrepülünk egy párhuzamos univerzumba, ok? :)
    Egyébként a film hogy tetszett?
  • Takezó
    értem... hát majd próbálxom ;)
  • sz4bolcs
    Nekem teljesen. Egyébként nem garancia rá. Régebben bárhogy bebaszhattam, nem tudtam magam annyira elengedni, hogy semmi ne érdekeljen, és kiengedjem az egom :)
  • Takezó
    jól bebaszok, az megfelel?: D
  • sz4bolcs
    érzékszervek ingerlése/tompítása

Vagy egyszerüen aludj el és álmodj, akkor is a tudatalatti dolgozik...
  • Takezó
    jah, szóval egyéni móccer kell mindenkinkél? :)
  • sz4bolcs
    Honnan tudjam? :))
  • Takezó
    mit kéne ahhoz tennem, hogy olyan állapotba jussak? :)
  • sz4bolcs
    Bocs akartam szerkeszteni, aztán kitörölte és csak ezt küldte el. Akkor Te még nem tudod, milyen amikor nem vagy tudatodnál, csak működsz :)
  • sz4bolcs
    "Minden nap megiszok egy Jack Daniel's-t. Meg fogok halni?"

Egyébként én sem tudok úgy élni, mintha minden pillanat az utolsó lenne. De amikor mégis sikerül az nagyon jó érzés.
  • Takezó
    egyszerűen csak szeretek tudatomnál lenni :)
  • Takezó
    naaa, előbb még más volt odaírva :)
  • Takezó
    hát beztos... bedrogozni, és öntudatodat vesztve fetrengeni biztos ql lehet
  • sz4bolcs
    Mi taszít benne? Élsz és meghalsz.
  • Takezó
    hú, ez az egész életérzés nagyon taszít :|
  • Takezó
    hmmm, ezé nem hallgatok ilyet... beszívott állatok...
  • Takezó
    nézem má én is
  • Takezó
    jah, oldrock, áááz, hmmmhmmm, ilyen ledzeppelin meg ilyesmi nem jött be :) Hát iszoynat sok mindent hallgatok :) Mozarttól, a Depresszión és Alvinon át latin tánczenékig mindent :)
  • sz4bolcs
    Ez nem az a film, amire gondoltam, !!!de mégis az!!! lájtrock.. oldrock :) Jó zenéjük van, ismerkedj vele :) Miket hallgatsz?
  • Takezó
    öö nemtom :D én 19, én nem igazán ismerem a zenéjüket... hmmm, de gondoom lájtrock
  • sz4bolcs
    Miért szted én Jézus vagyok? Nem az a lényeg :) Jó zene jó film, legenda. Hány éves vagy? Én 20.