156
Hogy jön létre?hány db van?Eygáltalán létezik e ijentsmi?
-
#76 Egyről beszélünk :) Spartacus - itt a története (angolul) Ha nem tudsz, ne kérd, hogy fordítsam le, mert én egyes részeket elég káosznak éreztem. :) -
#75 És neked mi jött le a hozzászólásomból? Olvasd addig, amég rá nem jössz, hogy én is ezt írtam! -
#74 #66 erről a rajzfilmről én régen az rtl2-es rajzfilmeket néztem amikor még aprópénz voltam volt egypár komoly színvonalas sci-fi -
#73 A hegy gyomrában c. cuccról beszéltek? (Miről van szó?) -
#72 Sztem a döntések nem hoznak létre újat, az marhaság! Sztem azok eleve vannak! De nem párhuzamos univerzumoknak, hanem idősíkoknak nevezném őket. -
#71 de igen csak nem telyesen emlékszem a sztorira csak arra hogy eléggé elvont volt a sztorija asszem a föld belsejében voltak de lehet hogy keverek valamit?!?!?! -
#70 Az a SLIDERS sorozat. (Vagy tévedek?) -
#69 Ha léteznek a párhuzamos univerzumok, akkor a számuk végtelen.
Pl.:Mi lenne ha... (Naebbenemenjünkbele) -
#68 Nem volt kicsit olyan depressziós komor, vagy sötét? Épp erről beszélgettünk haverral, valahogy nem illik gyerekek lelki világához... :))) Te hogy érezted a hangulatát? -
#67 igen régen néztem fasza :) -
#66 Ezt lessétek meg! Valakinek ismerős? -
#65 ez paradoxon... Nem valószínű, hogy ettől új univerzum jön létre. :)
Ettől függetlenül lehet, hogy van...
De én úgy képzelem el, hogy vagyunk egy univerzumban, amit mindig alakítunk a tetteinkkel. Fordítsd meg, amit írtál! Ne a nem elkövetett tettekből indulj ki, mert azok nem nyithattak új univerzumot. Akkor így hangzik: Írtam a fórumra, ezért nyílt egy új univerzum. :))) Végülis ebben is lehet hinni, de én úgy gondolom, hogy inkább csak alakítottad az univerzumot. -
Jimmyke #64 Jah, az egyikben nem nyitsz témát erről, egy másikban nem is regisztráltál az SG-re... Szóval gyakorlatilag (elméletileg) végtelen.
Minden egyes döntés létrehoz egyet. Pl.: Ha mostan eztet nem írtam volna le, az is egy párh. univ.. :) -
#63 Doors - tegnap volt a TV2n. Morrison-ről és a Doorsról szólt.
Takezó: Engem nem szomorít el. -
Takezó #62 Azért elszomorító, mert így élnek emberek :| -
#61 Mien filmről van szó? -
#60 Semmibaj.Csak nyugodtan szabi. -
#59 Nem is szomorú. A Jancsi bohóc...az szomorú. -
Takezó #58 jóh érdekes volt, és elszomorító :| -
#57 Majd átrepülünk egy párhuzamos univerzumba, ok? :)
Egyébként a film hogy tetszett? -
Takezó #56 értem... hát majd próbálxom ;) -
#55 Nekem teljesen. Egyébként nem garancia rá. Régebben bárhogy bebaszhattam, nem tudtam magam annyira elengedni, hogy semmi ne érdekeljen, és kiengedjem az egom :) -
Takezó #54 jól bebaszok, az megfelel?: D -
#53 érzékszervek ingerlése/tompítása
Vagy egyszerüen aludj el és álmodj, akkor is a tudatalatti dolgozik... -
Takezó #52 jah, szóval egyéni móccer kell mindenkinkél? :) -
#51 Honnan tudjam? :)) -
Takezó #50 mit kéne ahhoz tennem, hogy olyan állapotba jussak? :) -
#49 Bocs akartam szerkeszteni, aztán kitörölte és csak ezt küldte el. Akkor Te még nem tudod, milyen amikor nem vagy tudatodnál, csak működsz :) -
#48 "Minden nap megiszok egy Jack Daniel's-t. Meg fogok halni?"
Egyébként én sem tudok úgy élni, mintha minden pillanat az utolsó lenne. De amikor mégis sikerül az nagyon jó érzés. -
Takezó #47 egyszerűen csak szeretek tudatomnál lenni :) -
Takezó #46 naaa, előbb még más volt odaírva :) -
Takezó #45 hát beztos... bedrogozni, és öntudatodat vesztve fetrengeni biztos ql lehet -
#44 Mi taszít benne? Élsz és meghalsz. -
Takezó #43 hú, ez az egész életérzés nagyon taszít :| -
Takezó #42 hmmm, ezé nem hallgatok ilyet... beszívott állatok... -
Takezó #41 nézem má én is -
Takezó #40 jah, oldrock, áááz, hmmmhmmm, ilyen ledzeppelin meg ilyesmi nem jött be :) Hát iszoynat sok mindent hallgatok :) Mozarttól, a Depresszión és Alvinon át latin tánczenékig mindent :) -
#39 Ez nem az a film, amire gondoltam, !!!de mégis az!!! lájtrock.. oldrock :) Jó zenéjük van, ismerkedj vele :) Miket hallgatsz? -
Takezó #38 öö nemtom :D én 19, én nem igazán ismerem a zenéjüket... hmmm, de gondoom lájtrock -
#37 Miért szted én Jézus vagyok? Nem az a lényeg :) Jó zene jó film, legenda. Hány éves vagy? Én 20.