156
Hogy jön létre?hány db van?Eygáltalán létezik e ijentsmi?
-
Saintgerman #156 www.youtube.com/watch?v=oNN2jd60Ef8 -
#155 nem jó a link -
Saintgerman #154 Hidden Truth of Mind And Matter this will make you think !
A világszemlélet egy "újabb" szemszögből való megközalítése, összefoglaló a Holografikus Világegyetemről. (angol) -
rikox #153 Üdv
Valóban a kvantummechanika sokvilág értelmezése jósol párhuzamos univerzumokaz.
A másik az M-elmélet mely szerint mi egy membránban élünk ami egy sok közül ez a brán a mi univerzumunk amiben élünk.
Az hogy párhuzamos vagy merőlegesek az univerzumok az nem igazán kézzel fogható. -
#152 Ikerparadoxonra jó alternatíva -
#151 Bocsi de neekm ez magas -
#150 Feynman utalt erre először, hogy az összes elektron lehetne akár egy, csak az előre hátra szaladgál a téridőben. -
#149 Az univerzum önmagával párhuzamos. Az összes részecske egyetlen szuperhúr. -
#148 Én legtöbb álmomat tudom értelmezni, és elég sok közük van a valósághoz. Sőt tanulni is tudok belőlük. Vágyak, elfolytott vágyak, érzések, emlékek, problémáim, boldogság, ezek mind előjönnek álmaimban. Nagyon könnyen tudom párosítani az álmomban előjövő érzést egy már átélt érzéssel, és tudom is általában, miért jött elő. Honnan érkeznek? Honnan érkeznének...? És van jelentésük, nem ok nélkül jönnek elő. Figyelmeztetni akarnak, vagy mutatni valamit. (tudatalatti - elfojtott vágyak) A múlt is létezik. Ott a fejedben. Az már más kérdés, hogy az már nem cselekvés szintű létezés. De hogy nem létezik...:-) -
Audrey #147 Sosem tudhatjuk, honnan érkeznek az álmok, ezért ajánlatos távol tartani magunkat tőlük a jelentőségüket tekintve. Mindig az adott pillanatot kell megélni, hiszen kizárólag jelen létezik... -
#146 Majd egyszer megpróbálom az álmaimból összerakni a valóságot, de amég nem tudom nekem elég lesz a valóságból álom... -
Audrey #145 Sziasztok! Van egy mese, amelyből film is készült, A kék madár a címe. Véleményem szerint ez éppen arról szól, hogy az álom és a valóság közötti különbség valójában nem létezik: amikor alszunk, az álom a valóságunk,és az ébrenlét az álmunk, ébredést követően azonban fordítva éljük meg a dolgokat.
Mellesleg meggyőződésem,hogy ébrenlétünk alatt a tudatunk határai között mozgunk, és csak néha vagyunk képesek azokon túllépni, és megtapasztalni a lényeget. -
#144 http://www.kirjasto.sci.fi/aclarke.htm - találd meg :) -
Rancor #143 Sziasztok,bocsa az offért,de eszembe jutott,hogy nagyon régen az mtv-n ment egy filmsorsozat,ami biztos hogy scifi volt,és asszem Arthur C. Clarke neve rémlik belőle,a lényeg,hogy mindig más történet volt benne,egyre emlékszem,hogy volt egy ember,aki élt egy bolygón,és a halott családja tagjait androidként megépítette. Nem rémlik valakinek ez? Mik voltak ezek a fimek? Címűk? -
#142 #137 -
#141 Kinek? -
#140 a biblia nem elég bizonyíték???????????????? -
ANT #139 Jelenleg nincs rá bizonyíték. -
#138 Most akkor van párhuzamos vagy merőleges esetleg metsző univerzum? -
#137 Nem gondoltam volna a Topic nyitása kor hogy "ekkora" port kavar.
Egyépként Bomba Istent se bizonyította senki hogy létezik és mégis elhissszük.Sal ezt se kell. -
BomBa #136 ááá elírtam "nem is tudom hogy mondjam" :P -
BomBa #135 Joh de ezek csak elméletek , vagy valami esetleg tudja ezeket bizonyítani is? Mármint nem olyan konkrét bizonyíték kéne, hanem valami olyan, ami nem is tudom hogy bizonyítsam, valahogy mértek valamit vagy akármi, de ha ezek csak kitalációk akkor meg miért hisznek benne az emberek- Mármint valami tudományos alapja is kell hogy legyen. Bár lehet hogy erről majd késöbb fogok tanulni. :) -
plamex #134 Van tudományos alapja ... van ilyen elmélet ami elvileg nem ellenkezik Eisetin relativitás elméletével és a kvantummechanikával sem ... (Schrödinger macskája - könyvben is benne van ...)
A lényege hogy nem párhuzamos hanem merőleges univerzumok léteznek ...
minen időpillanatban végtelenszámú univerzumra bomlik az univerzumunk. -
#133 Hát én is...8) -
#132 Én emlékszem részletekre amikor a szemműtétem volt! 2 éves voltam! -
#131 Attó én eléggé fostam. -
#130 a képlet:
e(xe*3)/2+10=s212312+123/312"112+2'" a kapilárisra emeled és
232*121*31**121*-1231(=211/1212
e = a kapitány életkora
xe = a kapitány kutyájának hoszza -
BomBa #129 Kik? Mert valaki elmagyarázhatná. -
#128 Miért? Ha nem tudom, attól még így van. Mások tudják. Nézz utána! -
BomBa #127 Ha nem tudod akkor honnan tudod? -
#126 Én nem tudom, de így van. -
BomBa #125 jah én sem értem
és egyáltalán miért megyek át? :) -
#124 Van egy tenyérjós ismerősöm aki az első talákozásunknál elmondta a főbb eseménykeet a a múltből és a jelenből.És idáig mind valóra vált.
Szabi:akkor ha alszok át megyek egy másik dimennzióba?De ha átmennék akko ott tök más lenne minden nem? -
BomBa #123 nem, nem értem. :)
ha alszok egyet napközben miért lépek át másik dimenzióba? :P -
#122 Látod, kapisgálod te ezt az alvás dolgot...
A jósnő pedig csak akkor igazi, ha zaccból jósol. Ennek sokkal régebbi hagyományai vannak, mint a kártya, vagy a tenyérjóslásnak. Minden másik hazudik vagy nem ért hozzá, de zaccosból még nem láttam olyat, ami nem jött volna be. -
BomBa #121 Szerintem akkor egy jót aludtam.
Most nekem ebből az derült ki, hogy ilyenkor egy másik dimenzióba átsétálok, de attól mér kell felfrissüljek? vagy nem teljesen tiszta a dolog.
Jah és van igazi jósnő. Eddig 2 rokonunk volt jósnőnél és mindkettővel megtörtént amit a jósnő mondott. (Nem olyat mondott hogy holnap 1 nappal idősebb leszel, hanem elég konkrét dolgot) -
#120 na látod -
#119 csak naponta 3 szor ....[glugy] -
#118 Te nem szoktál inni? :) -
#117 meg mellete még jól be is vannak baszva :O