2396
-
#71 Szemből nézve olyan a tella, mintha ütésálló lenne. Meg szvsz a kijelzője lehetne valamivel nagyobb. -
G_ArchAngel #70 asszem a w800 billentyűzete átlátszó lesz...
bár az eléggé csajtelefon:P -
#69 az nem olyan jó :( -
#68 SE K750i képek -
#67 Láttam működés közben a k700-at. Tényleg gyorsabb, meg 1000x szebb a kijelzője, viszont az akksija...
Nem bánnám ha visszatérnének a Li-Pol akksikhoz!!! -
G_ArchAngel #66 utóbbi, ahogy nézem a képeket... -
#65 szerintetek a számibillentyúje olyan lesz mint mondjuk a K500-asnak - tehát átlátszó műanyag gomb alatt a karakterek, vagy rajta lesz a billenytűn? -
G_ArchAngel #64 azt mondják, hogy a K700 10-20%-kal gyorsabb, mint a T630/T610, így talán ezen is gyorsítanak...
csak már lenne:) -
#63 ((Elég régóta autózok és még nem csaptam el senkit.
Nem vagyok újreg, csak nincs 8000 hozzászólásom.
Az intelligenciámmal nincs semmi gond, csupán nagyon rosszindulatú vagyok.
Amúgy a biciklisek tényleg veszélyben vannak az úton.))
Jó lenne már kézbe fogni ezt a telcsit. Csak remélem nem lesz lassú a kicsike szoftvere! Most T630-asom van. Jó telcsi, bírja az akksi mint állat, csak 1 csöppet lassú. Sajnos hozzászoktam a Nokiákhoz :(. -
#62 marad a K500
az senm olyan rossz -
#61 aha hát nekem most nyáron nem lesz zsém
most vettem új bicót, és még nyaralni is el akarok mászni -
G_ArchAngel #60 nekem sincs, de ha már megjelent volna, akkor mire lenne már esne egy kicsit kedvezőbbre:) -
#59 nem olyan nagy baj, mivel jelenleg úgy sincs rá pénzem :) -
G_ArchAngel #58 jobb is abbahgyni...
inkább szidjuk az SE-t, hogy megfoszt minket a K750 örömeitől...:( -
#57 akkor az még a telefonról szólt -
G_ArchAngel #56 hogy is kezdődött?:P -
#55 offoljatok már máshol pls! -
G_ArchAngel #54 Szívemből kívánom csak a felét, ok?
Kedves kis intelligens újreg...
Mond ezt azoknak a homokos autósoknak, akik csesznek figyelni a kerékpárosokra, azok a balfaszok szerintem... -
#53 Muszály-dzseki már nincs használatban, de ha gondolod Reaper4-el összefogok és szerzünk neked 1et!
Szerintem azért ütöttek el, mert balfasz voltál! -
G_ArchAngel #52 szerintem ráhúznák a "muszáj-dzsekit", ha tekergeném folyamatosan a fejem - de Te csináld csak, tuti jól állhat:P -
#51 a fejet lehet forgatni limitált mértékben. ezt tudtad?
na jó befejeztem. -
#50 -
RAAB #49 valaki! Hallotatok már olyanról, hogy előlapcserénél (eredeti gyári) elszáll a telefon térereje, és nem lehet többé használni? Egy k500i-s telefonról van szó. és valami nagyon okos azt mondta az egyik ismerősömnek, hogy ne cseréljen előlapot, mert ez fog történni.
valaki hallott ilyenről? -
G_ArchAngel #48 aha, csak az emberi szem kicsit kisebb szöget tud befogni, mint egy kaméleoné - de majd megpróbálom áthelyeztetni a fülem fölé, hogy hátra is tudjam fordítani...:P -
#47 hát éppenn ez az, hogy nem hallott :))) -
#46 Neked ment
-
#45 "engem már ütöttek el autóval, többet nem rakok semmit a fülembe, ha nem hallgatok zenét, akkor meghallom:)" a látás képességéről hallottál már? :D -
#44 egyébként mindenki úgy vesz telefont, meg olyan tulajdonságokért, amiért akar
ha valakinek teszem azt játékra kell azt is tiszteletben kell(ene) tartani
off: persze lehet engenm rühellni, nem sokan szeretik, amikor orruk alá dörgölöm, hogy mennyire egyszerü az álláspontjuk, mennyire kirekesztő vagy mennyire öntelt másokat sértő megnyilvánulásaik vannak.
nekem is vannak. senki nem tökéletes -
#42 tisztában vagyok az SE rossz eredményeivel -
#41 BF topik? miről beszélsz te? mi rosszat mondtam én ott? :( -
G_ArchAngel #40 amúgy most vettem észre a neved, részemről a vita lezárva, elég volt belőled a BF topictól kezdve más fórumokig...
ha nem tetszene, akkor nem nyitottam volna ezt a topicot, nemde?
érdemes néha más oldalakat is olvasni és akkor észreveszed, hogy a részvényesek sincsenek meglégedve az SE eredményeivel...
erről ennyit... -
G_ArchAngel #39 én messziről csókolom az FM rádiót, mi is az?
marhára nem érdekel a memória sem, egyedül a design és a 2 mp kamera...
ha elmegyek egy megbeszélésre, akkor ki lehessen rakni az asztalra (pl D500, 6230) vagy ne kelljen kamerát hordoznom magamnál, ha hirtelen egy házat le kell fotóznom - nekem melóra kell, nem játékra...
engem már ütöttek el autóval, többet nem rakok semmit a fülembe, ha nem hallgatok zenét, akkor meghallom:) -
#38 akkor meséld már el légyszi, hol van lemaradva az SE, ha olyan telefonokat vesszük sorra, ami kevesebb mint 100g, van benne kékfog, mp3 csengőhang, és esetleg memóriakártya?
és nézzük meg azokat a telefonokat is akkor már, amiben plusz FM rádió is van?
Nokia 6230 meg az SE K700?
akkor most miről is beszélünk? -
G_ArchAngel #37 hááát...
ha belegondolok, hogy a Nokia, Samsung, Motorola jóval több újdonságot dob ki negyedévenként...
mindenesetre én már nagyon várom, persze a megjeleneés után még 1-2 hónap kell, hogy emberbarát áron lehessen kapni (értsd 5 számjegyű összeg), de talán megéri az a kis idő:)
és legalább lenyomja a K700 árát, így asszony is örülhet:) -
#36 tudomásoom szerint vmikor nyáron
mondjuk nem olyan nagy baj, mert addigra félre tud rá teeni pénzt az embert -
#35 szerintem meg nem marad el -
G_ArchAngel #34 ez rossz hír...:(
mi olyan nehéz amúgy a piacradobásban? az SE igen csak elmarad a többi a gyártótól, ha már a ternékpalettát nézzük...
amúgy dicséretes a honlapod, de a fejlécben lévő menük designján egy kicsit még dolgozhatnál:) -
mhorvatR #33 Na akinek infó kell a K750-ről: http://k750i.atw.hu
Ezt javaslom mindenkinek. A megjelenés dátuma egyébként 2005 2. negyedéve, vagy 3. eleje. -
G_ArchAngel #32 inkább valaki mondhatna egy forgalomba kerülési dátumot - a neten még sehol nem találom... -
#31 warezreklámot köszi
rajtam múlna, röppenne a hsz-ed a kukába