2396
-
G_ArchAngel #271 úgy tudom, hogy nem: teljesen más az új sorozat K750i/W800 csatlakozója... -
#270 320kb/s ot is ? -
#269 Szerintem igen. -
#268 nem tudjátok véletlenül a K750 és a K500 töltője kompatibilis egymással? -
G_ArchAngel #267 bármilyet...
csak legyen nagy háttértárad hozzá -
#266 Hihi! Beszélhetünk mi itt a Vodáról... Mondtuk, hogy szar. -
#265 Megtudjátok mondani hogy mien minőségű mp3-at játszik le ? 128kb/s 192kb/s ... -
G_ArchAngel #264 erre nem tudok mit mondani, mert az enyémmel nincs gond, egyszer fagyott le, egy letöltött játék alatt... -
CéZé #263 bevittem márkaszervizbe ott azt mondták beveszik, 2-3 hét mire visszakapom addig adnak valami gagyi telot...mondom akkor adják vissza az árát és felejtsük el egymást, azt mondja náluk ilyen nincsen...ifizetek 70ezert érte azt még nem is használhatom...gratula vodafone -
CéZé #262 hát érdekes egy telefon ez...random időközönként ugy kikapcsol hogy nem reagál semmire...csak ugy tudom bekapcsolni ha kiveszem az akksit meg vissza.
vagy elállítottam valamit? -
#261 Pont Július 20.-án van a szülinapom. :-) -
#260 hááát nemmis tudom!
az enyimen elvileg a legujjabb szoftver van: R1N jelű. Full magyar (semmi LIVE rész!)......DE már jópárszor csinált furcsaságot, sőt le is fagyott 1x-2x
Azt mondták 3hónap teljeskörű gari van rá!!
Viszont állítolag jul 20-a után kijön a legujabb szoftver! Akkor visszaviszem!!! Remélem nem magának a telonak van baja,mert nemhiszem,hogy az egész telót cserélnék,esetleg egy szoft.frissités! -
izb #259 Mondjuk egy K750i hasonlító sokkolót. -
G_ArchAngel #258 hát jah, ritka az olyan telefon, amire mindenki csak jót tud mondani:) -
CéZé #257 nya megvan a drágaszágom :) ezseveszett egy jóság :) -
#256 kérdés: kontrasztot nem lehet vhogy növelni???
vagyishogy akkor a legélesebb a kép ,mikor a "fényerő" 100% -on van?? -
#255 NA MEGVAN!!!!!!
Iszonyat cool
csak az az egy izé,hogy német nyelvű a használatija(mondjuk talán nem is kell).
1ébként magyar szoft.-os. A bill. nem tűnik olyan masszivnak (kicsit olyan érzékenyebb,egybe vannak a gombok),mint a régi t610-esemen,DE azt mondták ez ilyen! -
#254 Húha, én a P800-al mit szóljak?? Nem is az enyém... Inkább elő se veszem ha Pesten járok. -
#253 uu bassz, az elég szar ügy!!! -
#252 egyik haveromtol most vettek el a telefonjat a cigok a villamoson :((((((
ha nekem lesz egy K750-em fix tartok mellette vmi vacakot -
#251 !! Nem hát!! Le a LIVE!-val! -
#250 jaja, nekem se
Live nem kell -
#249 ezek mind függetlenek,magyar menüvel.....csak azt mondták,hogy a menü 1adott része LIVE-os v. ilyesmi,mert azt nem sikerült "átszerkezteni"?......szóval érdekes
...mondom azt tudom,hogy ami vodafone-os teljes egészében(azaz LIVE-os szoftver),az le van butitva...mellesleg nekem nem is tetszik!! -
#248 nálam meg majd csak a Pannonos vagy független -
#247 Gyerekek!
Ma tájékozodásképpen felhivtam pár GSM boltot,és azt mondták 2 helyen,hogy a magyar menüs-nek vmi file kezelője az live-os,hogy azt nem lehetett átírni(?), v.ilyesmi nem is igazán értettem......szóval ki mit tud erről??
(mert azt tudom,ohy a live-os szoft. az le van butitva,meghogy nem az igazi)
((1ébként nálam csak a magyar menüs játszik)) -
#246 most akkor SE honlapon az a "szoftver frissitése" nem az ??! -
G_ArchAngel #245 firmware engem is érdekelne...
amúgy inkább fehéres-kék, mint kékes-fehér a bill.világítás:) -
zsolteex #244 tudja valaki, hogy honnan lehet új firmware-t letölteni? A SE oldalán csak vmi intelligens frissítő volt. A Live-os softot simán felül lehet írni a gyárival, vagy azért kell valami trükk hozzá? -
#243 ténleg kell rajt "firmware"-t frissiteni( ez 1ébként hogyan működik?? és utána magyar marad a szoft,ugye?))?!!
azt is olvastam,hogy kék a bill. világítás, itthon ugy forgalmazzák(azt hittem fehér) ?!!
tudom sok kérdés,DE már naggyon izzgatott vagyok! -
#242 apró ? :)
mondjuk maga a teló is le fog nullázni engem, de tervezek még hozzá én is 1 512-es memo-t, övtartó-t, esetleg egy jobb fülhallgatót,ha a gyári nem olyan jo minőségű -
G_ArchAngel #241 talán 15e...
nem emlékszem, mert több mindent vettem, és ez csak egy apró tétel volt..., sorry -
zsolteex #240 a 40 szólamú azt jelenti, hogy midi (csengőhang) lejátszásakor 40 különböző csatornán szólhat valami hangszer, az mp3-hoz semmi köze nincs! Egyébként 40 és 64 között nagyon minimális a különbség! -
#239 ahha. akkor ok.
köszi -
#238 Mennyi volt az 512-es kártya és hol vetted? -
#237 sztem alap hogy stereo ...
u.i. :a discmenem is stereos, amugy meg a hangzás inkáb a fülestől függ -
#236 Tudod hallottam már olyanról, hogy le vannak kódolva egyes tulajdonságok. Igaz nem ennél a telónál, de nem bízok benne. -
#235 stereonak "TŰNIK" ??
szoval akkor nem egy disc-man hangzás -
G_ArchAngel #234 Stereonak tűnik, de jobb fülessel jobb lehetne - amúgy van rajta egy MegaBass opció, ezzel elég kellemes...
amúgy 3 nap alatt - fotózás, zenehallgatás, játszás mellett 40%-ot merült az akkumlátor... -
G_ArchAngel #233 CD, akksi töltő, USB-kábel (ami töltő is), fülhallgatő, 64MByte MemoryStick Pro..., akksi, telefon, papírok - ez volt a dobozban...
én azóta vettem egy 512-es kártyát és egy USB-s bluetooth-t, hogy bárhová tudjam lenyomni a képeket róla:) -
G_ArchAngel #232 Szintén vodás, de már független, saját témával, így már kevésbé zavaró a Live menü...