2396
  • G_ArchAngel #271
    úgy tudom, hogy nem: teljesen más az új sorozat K750i/W800 csatlakozója...
  • CsuTi
    320kb/s ot is ?
  • Duddits
    Szerintem igen.
  • Mike
    nem tudjátok véletlenül a K750 és a K500 töltője kompatibilis egymással?
  • G_ArchAngel #267
    bármilyet...
    csak legyen nagy háttértárad hozzá
  • Duddits
    Hihi! Beszélhetünk mi itt a Vodáról... Mondtuk, hogy szar.
  • CsuTi
    Megtudjátok mondani hogy mien minőségű mp3-at játszik le ? 128kb/s 192kb/s ...
  • G_ArchAngel #264
    erre nem tudok mit mondani, mert az enyémmel nincs gond, egyszer fagyott le, egy letöltött játék alatt...
  • CéZé
    bevittem márkaszervizbe ott azt mondták beveszik, 2-3 hét mire visszakapom addig adnak valami gagyi telot...mondom akkor adják vissza az árát és felejtsük el egymást, azt mondja náluk ilyen nincsen...ifizetek 70ezert érte azt még nem is használhatom...gratula vodafone
  • CéZé
    hát érdekes egy telefon ez...random időközönként ugy kikapcsol hogy nem reagál semmire...csak ugy tudom bekapcsolni ha kiveszem az akksit meg vissza.
    vagy elállítottam valamit?
  • Duddits
    Pont Július 20.-án van a szülinapom. :-)
  • Johnny23
    hááát nemmis tudom!

az enyimen elvileg a legujjabb szoftver van: R1N jelű. Full magyar (semmi LIVE rész!)......DE már jópárszor csinált furcsaságot, sőt le is fagyott 1x-2x

Azt mondták 3hónap teljeskörű gari van rá!!

Viszont állítolag jul 20-a után kijön a legujabb szoftver! Akkor visszaviszem!!! Remélem nem magának a telonak van baja,mert nemhiszem,hogy az egész telót cserélnék,esetleg egy szoft.frissités!
  • izb
    Mondjuk egy K750i hasonlító sokkolót.
  • G_ArchAngel #258
    hát jah, ritka az olyan telefon, amire mindenki csak jót tud mondani:)
  • CéZé
    nya megvan a drágaszágom :) ezseveszett egy jóság :)
  • Johnny23
    kérdés: kontrasztot nem lehet vhogy növelni???

vagyishogy akkor a legélesebb a kép ,mikor a "fényerő" 100% -on van??
  • Johnny23
    NA MEGVAN!!!!!!

Iszonyat cool

csak az az egy izé,hogy német nyelvű a használatija(mondjuk talán nem is kell).

1ébként magyar szoft.-os. A bill. nem tűnik olyan masszivnak (kicsit olyan érzékenyebb,egybe vannak a gombok),mint a régi t610-esemen,DE azt mondták ez ilyen!
  • Duddits
    Húha, én a P800-al mit szóljak?? Nem is az enyém... Inkább elő se veszem ha Pesten járok.
  • Johnny23
    uu bassz, az elég szar ügy!!!
  • Mike at home
    egyik haveromtol most vettek el a telefonjat a cigok a villamoson :((((((
    ha nekem lesz egy K750-em fix tartok mellette vmi vacakot
  • Duddits
    !! Nem hát!! Le a LIVE!-val!
  • Mike
    jaja, nekem se
    Live nem kell
  • Johnny23
    ezek mind függetlenek,magyar menüvel.....csak azt mondták,hogy a menü 1adott része LIVE-os v. ilyesmi,mert azt nem sikerült "átszerkezteni"?......szóval érdekes

...mondom azt tudom,hogy ami vodafone-os teljes egészében(azaz LIVE-os szoftver),az le van butitva...mellesleg nekem nem is tetszik!!
  • Mike
    nálam meg majd csak a Pannonos vagy független
  • Johnny23
    Gyerekek!
    Ma tájékozodásképpen felhivtam pár GSM boltot,és azt mondták 2 helyen,hogy a magyar menüs-nek vmi file kezelője az live-os,hogy azt nem lehetett átírni(?), v.ilyesmi nem is igazán értettem......szóval ki mit tud erről??

(mert azt tudom,ohy a live-os szoft. az le van butitva,meghogy nem az igazi)
    ((1ébként nálam csak a magyar menüs játszik))
  • Johnny23
    most akkor SE honlapon az a "szoftver frissitése" nem az ??!
  • G_ArchAngel #245
    firmware engem is érdekelne...
    amúgy inkább fehéres-kék, mint kékes-fehér a bill.világítás:)
  • zsolteex
    tudja valaki, hogy honnan lehet új firmware-t letölteni? A SE oldalán csak vmi intelligens frissítő volt. A Live-os softot simán felül lehet írni a gyárival, vagy azért kell valami trükk hozzá?
  • Johnny23
    ténleg kell rajt "firmware"-t frissiteni( ez 1ébként hogyan működik?? és utána magyar marad a szoft,ugye?))?!!

azt is olvastam,hogy kék a bill. világítás, itthon ugy forgalmazzák(azt hittem fehér) ?!!

tudom sok kérdés,DE már naggyon izzgatott vagyok!
  • Johnny23
    apró ? :)

mondjuk maga a teló is le fog nullázni engem, de tervezek még hozzá én is 1 512-es memo-t, övtartó-t, esetleg egy jobb fülhallgatót,ha a gyári nem olyan jo minőségű
  • G_ArchAngel #241
    talán 15e...
    nem emlékszem, mert több mindent vettem, és ez csak egy apró tétel volt..., sorry
  • zsolteex
    a 40 szólamú azt jelenti, hogy midi (csengőhang) lejátszásakor 40 különböző csatornán szólhat valami hangszer, az mp3-hoz semmi köze nincs! Egyébként 40 és 64 között nagyon minimális a különbség!
  • Johnny23
    ahha. akkor ok.

köszi
  • grebber
    Mennyi volt az 512-es kártya és hol vetted?
  • CsuTi
    sztem alap hogy stereo ...

u.i. :a discmenem is stereos, amugy meg a hangzás inkáb a fülestől függ
  • Duddits
    Tudod hallottam már olyanról, hogy le vannak kódolva egyes tulajdonságok. Igaz nem ennél a telónál, de nem bízok benne.
  • Johnny23
    stereonak "TŰNIK" ??

szoval akkor nem egy disc-man hangzás
  • G_ArchAngel #234
    Stereonak tűnik, de jobb fülessel jobb lehetne - amúgy van rajta egy MegaBass opció, ezzel elég kellemes...
    amúgy 3 nap alatt - fotózás, zenehallgatás, játszás mellett 40%-ot merült az akkumlátor...
  • G_ArchAngel #233
    CD, akksi töltő, USB-kábel (ami töltő is), fülhallgatő, 64MByte MemoryStick Pro..., akksi, telefon, papírok - ez volt a dobozban...
    én azóta vettem egy 512-es kártyát és egy USB-s bluetooth-t, hogy bárhová tudjam lenyomni a képeket róla:)
  • G_ArchAngel #232
    Szintén vodás, de már független, saját témával, így már kevésbé zavaró a Live menü...