2396
-
G_ArchAngel #311 WindózMediaPlayert lehet:) -
zsolteex #310 Nekem Nokia 6600-val sikerült, bár az okostelefon. Nem tudom, hogy egy java programmal hogy lehet ezt megvalósítani, bár eléggé kétlem. Egyébként a hatótáv is gyenge, pl. a tv max. másfél méterről működött, a video meg kb. 3. -
#309 Halotam valami olyasmit még régebben hogy a k700-al lehet a tv is irányítani... ha ez igaz, valyon bele rakták- e a k750-ba ? vagy külön szoftal müxik vagy mi afane ? -
zsolteex #308 de nem mindenhol foglalkoznak ilyennel, és ha találok egy helyet, akkor biztos nem úszom meg 5 rugó alatt, ha nem ott vettem... -
Antonio #307 Beviszed 1 GSM boltba és nagy eséllyel ott is kicserélik eredeti szoftra csak akkor ugrik a vodas gari ennyi. -
G_ArchAngel #306 igen, lehalkítod a telefont (gyorsbillentyű: #), és lehet csajokat sunyi módon lesből fotózni:) -
#305 nemtom nektek nem recseg 1picit hátul a telcsi (akku fedél,kamera fedélnél )????
lehet,hogy alapbol ilyen,de azért megkérdezem -
zsolteex #304 PayPal csak visa-val megy? Átutalással nem? -
CéZé #303 Ja van pár lehetőség a gond csak az hogy nincs semilyen visa kártyám :) -
zsolteex #302 Na utánaolvastam a témának, és találtam egy jobb módszert: DaVinci Team. Megy a hozzáadott USB kábellel is, csak 10 euro a szoftvercsere vagy unlock! A kettő együtt 19. Régóta csinálják, külföldi fórumokon dicsérik őket, sztem nem átverés. 2500 Ft-ért sztem senki nem csinálja meg magyarországon. -
zsolteex #301 Pontosan ilyenre! Jól értettem, hogy a gyári USB kábellel nem megy, csak spéci kábellel? Úgy már drága lenne. Meg félek fizetni külföldi internetes oldalaknak. Ingyenes alternatíva létezik? -
CéZé #300 Ilyenre gondolsz? -
zsolteex #299 Egyébként a vodkás software tényleg engedi, hogy lenémítsd a kamerahangot? Lécci próbáljátok ki! -
zsolteex #298 Létezik olyan program, ami lementi a teló egész szoftverét és visszaírja? Mert akkor valaki lementi a gyári szoftvert, és rá lehet írni a vodkásra. Innentől megy a frissítés is, megszűnik minden kapcsolat a vodkával. Egyébként rosszul tettem fel a kérdést, mert biztos van ilyen: az ebay.at-n már reklámozzák is, hogy 13 euroért bármilyen sw-t (live-osat is) kicserélnek eredetire! Az a kérdés, hogy valakinek megvan-e ez a progi? -
#297 kocsog vodafonEEEEEEEEE mindig mindent letilt,
fizessél vazz
pl. a K500-amra csengőhangnak mp3-mat sem tölthet fel egy vodás
meg is érdemlik
(sry) -
#296 és már megint az a k.cs.g oVodafone -
#295 neked már sikerült?? -
CéZé #294 nem, mert a vodafonos szoftver nem engedi -
#293 "I have connected my USB-cable between the phone and the PC " azt jelenti, hogvy csatlakoztattam az USB kábelemet a telcsi és a gép között, tehát azt
írtad, hogy van gyári USB-d akkor nem kell plussz adatkábel -
#292 akkor olyan kábel nélkül nem megy!?
CéZé!!
neked sikerült? -
#291 Hozzá nincs, de kapni lehet -
CéZé #290 A frissítés elvégzéséhez szükséges feltételek
Ezeknek a követelményeknek meg kell felelni annak érdekében, hogy sikeresen frissíthesse készülékét.
I have a PC with at least a Pentium 133 with 32 MB RAM or more - a Pentium II 233 with at least 64MB RAM is recommended
The operating system on my PC is one of the following: Windows 2000 (SP3 or higher required) or XP (SP1 or higher required)
I have installed the PC Suite on my PC - the PC Suite can be found on the CD that came with your product or on the Global Support Area
I have connected my USB-cable between the phone and the PC and installed Update Service USB driver - Drivers and install instructions are available on the Global Support Area
My phone is turned on
My device is fully charged and the charger cable is disconnected
Figyelem! A szolgáltatás használatát széles sávú kapcsolattal javasoljuk, még akkor is, ha modemes összeköttetéssel is lehetséges (56 kbps előnyben).
-
#289 meg olyasmit is hallottam ,hogy vmi speciális kábel kell hozzá(,ha igaz)
-nekem meg csak a gyári USB van hozzá. -
#288 akkor neked már sikerült??
nem lehet elszarni?? -
Antonio #287 Marad magyarmertcsak frissit.
SZal meglévőt frissitni. -
CéZé #286 hát ezt neked kell eldöntened...nem tudom hogy magyar maradna-e...menet közben angolul magyaráz magyar kommentekkel...meg kell telapíteni egy kis progit a számítógépedre :)
van már 1gb memóriakártya hozzá? -
#285 az enyém független (full magyar).....szted érdemes megprobálni ?? nem fogja elcsezni ??????
(1ébként ha megprobálnám maradna magyar nyelv?) -
CéZé #284 nem..."a szolgáltató nem járult hozzá" valami ilyesmi szöveggel lépett ki, még nem független a telefon -
#283 neked sikerült "UGY/online" a frissités ???
-
#282 3000 Ft.-
A SonyE. oldalán fogalmam sincs,hogy lehet e frissiteni a soft-ot, csak azt tudom,hogy sokaknak nem sikerült,megasztán ha vmit elszúrunk avval,ugorhat a gari is! -
CéZé #281 Itt mit lehet frissíteni? :) -
#280 Mennyibe kerül egy szoftverfrissités? -
#279 a faszom :(
egy nyomi SE hálózati töltő, még csak neincs is rajta plusz szivargyújtós csati, 5k -
#278 háát én nem tom,de evvel az r1N szofttal abszolute nem vagyok megelégedve,már sok "meglepő" dolgot produkált, sőt többször fagyott le.....ugyhogy asszem megvárom mig kijön a legujabb verzio és visszaviszem frissitésre! -
G_ArchAngel #277 nem volt k700-asom, bocs:PPP -
#276 Az nekem si jó, de a E398-am nem mindig játsza le az 192-t :( -
#275 mihez képest
-
G_ArchAngel #274 nekem nem volt K750-esem, de a vodás srác azt mondta, hogy új csatlakozót kapott -
#273 felhívtam a SE Mo-t, aszonták ugyanaz
úgy tűnik ez nem siemens -
G_ArchAngel #272 nem tudom, az én fülemhez elég a 192...