2396
-
#352 rohatt pannon is árulhatná már -
G_ArchAngel #351 ediig ez a beszteszt telefonom a 10 éve megvett Alcatel One Touch Easy-m óta...:P
Ha szereted a T610-est, akkor ez nagyon bejön majd... -
#350 ahham
kösz szépen -
G_ArchAngel #349 ööö...
kicsit lassú az autófókusz... -
#348 éés valami rossz ? -
G_ArchAngel #347 mindenre jó: telefon, fényképezőgép, mp3 lejátszó, stb...
férfias, komoly külső... -
#346 Akinek van ilyen telója az plz írjon már róla: mifogta meg , mi tetszik neki legjobban bene, mi az ami nem tetszik benne, szal minden érdekeséget, nem akarom majd megbáni hogy ilyen telót vettem szal értitek.
előre is köszi -
#345 R1K001:
Juli 2005 (erste lauffähige 'nicht offizielle' W800i Firmware für das K750i)
..hmmm -
Antonio #344 Nekemis Nes , azt lehet vhogy frissiteni ? -
#343 nah bassz nekem az "N" féle verza van, azér érzem kissé bug-osnak
1ébként találtam vmi "K" jelzésüt is,de arra is azt irták,hogy (még) nem hivatalos! -
CéZé #341 Talán itt kiderül -
#340 Melyik a legújabb szoftver? -
#339 Kell GPS. Nézz be a t-mobilhoz, vagy a Pannonhoz, azt hiszem mindkettőnél megvásárolható a szolgáltatás csomagban. Annyit tudni kell róla, hogy a térképet wapon keresztül a mobilszolgáltatótól kapja. Elő kell fizetni a szolgáltatásra, cserébe egy mindig friss térképet kapsz. Ha olcsón akarsz naigálni, egy pocket PC alapú megoldás olcsóbb lehet hosszú távon, és sokkal jobb. (Kb 80e HUF-nál indulnak) -
Antonio #338 ehhez adapter is kell nem ?
-
#337 a cikk a 750-ről szól, szal musz hogy támogassa. De a series 60 nem jó, a Java változat kell. Az viszont hivatalosan úgy tudom még nem jelent meg. Szóval ha le tudod szedni a bétát, akkor ok, ha nem, akkor picit várni kellene rá. Talán szeptember, mintha az rémlene. -
#336 te nem latom a tamogatott telefonok kozott a k750i-t... melyiket valasszam helyette? -
#335 LOL!
-
G_ArchAngel #334 C:\MyMusic\*.mp3 :) -
#333 csengorhangoakt honnan?
-
#332 navigációs szoftira gondolsz?
Wayfinder..
A Wayfinder és a Sony Ericsson K750i -
#331 tudtok GPS programot a telefonra? -
CéZé #330 Nálunk ilyet hol lehet venni? :) -
#329 Igen, a Pannon ilyen szempontból sokkal jobb! -
#328 megvárom a Pannont
ök is szoktak butítani, de minimálisat -
G_ArchAngel #327 ez a T-mibile szempontjából értehtő, na de a dílereknél? -
#326 HW szempontból 100%, hogy nulla a különbség. Az egyedi dizájn és szofti miatt lehet max drágább, no meg mivel később jelent meg, és az "újdonság" ereje, ugye. -
G_ArchAngel #325 nem tudom mivel butább a D750i, de a független változat is jóval olcsóbb a dealereknél, mint az 1 hónapja megjelent K750i...
szóval tuti ostobább:)
amúgyis, ha leszámítjuk a Voda hülyeségeit, ki nincs megelégedve a K750i-vel? -
#324 Megbízhatóság szempontjából szokott eltérés lenni a szoftik között, de néha a brandelt szofti javára. -
#323 ja meg játékokkat + java alkalmazásokat csak wapról lehet, esteleg bluetoothal müxik, én kb enyit tudok, monyuk a E398am sokat szokot motanaba fagyogatni kb :1nap/1fagyas meg néha hetekig nem müxik a motomixerem de ezt nem tom hogy a tmobil miat nem hiszem ... -
#322 -
#321 linkekkel telecseszett menü, pl. azt mondjuk nem tudom, hogy a fájlküldés korlátozott-em ez fontos lehet.
Mondjuk szerintem a rózsaszín menü épp elég butítás :D -
#320 De mi az a "némi butítás"? -
#319 A D750 a T-mobilos változat. Pink menü, némi butítás, és kicsit más a dizájn. Lélekben ua. -
#318 Az D750i mivel másabb mint a K750i? -
#317 Kijött a T-mobile-nál is. Szeretne onnan vki venni?
Ha igen érdekelnének a tapasztalatok, hogy miben más. -
G_ArchAngel #316 igen, az jó ha van:) -
#315 Java progi volt a távircsis. Nekem nem sikerült munkára bírnom
Ami megy a K700-on, annak a 'Java' szvsz menni fog a 750-en is. Ua képfelbontás, bill kiosztás.. -
#314 Ez (is) csak kékfogon keresztül megy nem? -
#313 mac-el hasznalja valaki?
szinkronizalas megy vagy nem? -
#312 :)