2396
  • Mike
    rohatt pannon is árulhatná már
  • G_ArchAngel #351
    ediig ez a beszteszt telefonom a 10 éve megvett Alcatel One Touch Easy-m óta...:P
    Ha szereted a T610-est, akkor ez nagyon bejön majd...
  • CsuTi
    ahham
    kösz szépen
  • G_ArchAngel #349
    ööö...
    kicsit lassú az autófókusz...
  • CsuTi
    éés valami rossz ?
  • G_ArchAngel #347
    mindenre jó: telefon, fényképezőgép, mp3 lejátszó, stb...
    férfias, komoly külső...
  • CsuTi
    Akinek van ilyen telója az plz írjon már róla: mifogta meg , mi tetszik neki legjobban bene, mi az ami nem tetszik benne, szal minden érdekeséget, nem akarom majd megbáni hogy ilyen telót vettem szal értitek.

előre is köszi
  • Johnny23
    R1K001:
    Juli 2005 (erste lauffähige 'nicht offizielle' W800i Firmware für das K750i)

..hmmm
  • Antonio
    Nekemis Nes , azt lehet vhogy frissiteni ?
  • Johnny23
    nah bassz nekem az "N" féle verza van, azér érzem kissé bug-osnak

1ébként találtam vmi "K" jelzésüt is,de arra is azt irták,hogy (még) nem hivatalos!
  • CéZé
    Talán itt kiderül
  • Iminyó
    Melyik a legújabb szoftver?
  • sokoo
    Kell GPS. Nézz be a t-mobilhoz, vagy a Pannonhoz, azt hiszem mindkettőnél megvásárolható a szolgáltatás csomagban. Annyit tudni kell róla, hogy a térképet wapon keresztül a mobilszolgáltatótól kapja. Elő kell fizetni a szolgáltatásra, cserébe egy mindig friss térképet kapsz. Ha olcsón akarsz naigálni, egy pocket PC alapú megoldás olcsóbb lehet hosszú távon, és sokkal jobb. (Kb 80e HUF-nál indulnak)
  • Antonio
    ehhez adapter is kell nem ?
  • sokoo
    a cikk a 750-ről szól, szal musz hogy támogassa. De a series 60 nem jó, a Java változat kell. Az viszont hivatalosan úgy tudom még nem jelent meg. Szóval ha le tudod szedni a bétát, akkor ok, ha nem, akkor picit várni kellene rá. Talán szeptember, mintha az rémlene.
  • peteragoston
    te nem latom a tamogatott telefonok kozott a k750i-t... melyiket valasszam helyette?
  • mícs
    LOL!
  • G_ArchAngel #334
    C:\MyMusic\*.mp3 :)
  • mícs
    csengorhangoakt honnan?
  • sokoo
    navigációs szoftira gondolsz?
    Wayfinder..
    A Wayfinder és a Sony Ericsson K750i
  • peteragoston
    tudtok GPS programot a telefonra?
  • CéZé
    Nálunk ilyet hol lehet venni? :)
  • sokoo
    Igen, a Pannon ilyen szempontból sokkal jobb!
  • Mike
    megvárom a Pannont
    ök is szoktak butítani, de minimálisat
  • G_ArchAngel #327
    ez a T-mibile szempontjából értehtő, na de a dílereknél?
  • sokoo
    HW szempontból 100%, hogy nulla a különbség. Az egyedi dizájn és szofti miatt lehet max drágább, no meg mivel később jelent meg, és az "újdonság" ereje, ugye.
  • G_ArchAngel #325
    nem tudom mivel butább a D750i, de a független változat is jóval olcsóbb a dealereknél, mint az 1 hónapja megjelent K750i...
    szóval tuti ostobább:)

amúgyis, ha leszámítjuk a Voda hülyeségeit, ki nincs megelégedve a K750i-vel?
  • sokoo
    Megbízhatóság szempontjából szokott eltérés lenni a szoftik között, de néha a brandelt szofti javára.
  • CsuTi
    ja meg játékokkat + java alkalmazásokat csak wapról lehet, esteleg bluetoothal müxik, én kb enyit tudok, monyuk a E398am sokat szokot motanaba fagyogatni kb :1nap/1fagyas meg néha hetekig nem müxik a motomixerem de ezt nem tom hogy a tmobil miat nem hiszem ...
  • Duddits
  • sokoo
    linkekkel telecseszett menü, pl. azt mondjuk nem tudom, hogy a fájlküldés korlátozott-em ez fontos lehet.

Mondjuk szerintem a rózsaszín menü épp elég butítás :D
  • stp4trick
    De mi az a "némi butítás"?
  • sokoo
    A D750 a T-mobilos változat. Pink menü, némi butítás, és kicsit más a dizájn. Lélekben ua.
  • grebber
    Az D750i mivel másabb mint a K750i?
  • stp4trick
    Kijött a T-mobile-nál is. Szeretne onnan vki venni?
    Ha igen érdekelnének a tapasztalatok, hogy miben más.
  • G_ArchAngel #316
    igen, az jó ha van:)
  • sokoo
    Java progi volt a távircsis. Nekem nem sikerült munkára bírnom
    Ami megy a K700-on, annak a 'Java' szvsz menni fog a 750-en is. Ua képfelbontás, bill kiosztás..
  • Iminyó
    Ez (is) csak kékfogon keresztül megy nem?
  • mícs
    mac-el hasznalja valaki?
    szinkronizalas megy vagy nem?
  • CsuTi
    :)