2396
-
Antonio #432 Nekem anno akkor irta ki amikor legfrissebb volt.
De vmi szoft színről irtak másik fórumban lehet az a baja ha független tényleg a szoft :S -
CéZé #431 akkor már csak a cruiser kábel kell és mehet is. de jobban jársz ha elviszed egy gsm boltba és ocsoér megcsinálják neked :) -
#430 Üdv!
Valaki jutott előre abban, hogy K750/D750-es telót hogy tegyen W800-szerűvé? (és itt most nem a témát illetően, hanem firmware). Megszereztem a W800 firmware-jét meg egy SonicBox nevű flash-elő programot. Hogyan tovább? -
#429 nah ...az volt a baj hogy nem volt Java-m, de feltettem és el is indult, feltettem a PC Suit nevű progit és most OK minden, DE mikor elkezdené frissiteni kiirta,hogy :
" Az ön készüléke nem engedélyezett a szolgáltatás használatához.
Üzemeltetője nem hagyta jóvá a szolgáltatás használatát ehhez a készülékhez.
Reméljük a közeljövőben ismét a segítségére lehetünk.
Köszönjük, hogy igénybe vette a Sony Ericsson Frissítési Szolgáltatását!"
a telom kártyafüggetlen és 1 T-Mobile-os (domino) kártya van benne!! emiatt nem megy ?????!!
basszus kulcs,pedig azt hallotamm csak Voda-nál voltak ilyesjellegű problémák
hát illyen nincs!!!!!!!
...ha vki tud vmi megoldást irjon lécci!! (talán ezt külön engedélyeztetni kell,v. másik kártya? )
-
#428 Hy..ezekben részletre is meglehet venni ?? [még láma de csak kicsit] -
#427 köszi a választ!
az a problémám,hogy ott a "kipipálgatós" rész után a "továbbra" klikkelve kiirja hogy üdvözli a "Frissitési szolgáltatás" és nem történik semmi
(minden fel van telepitve, telom kártyafüggetlen!)
H E L P !!!!!!!! -
#426 Attól függ hol laksz. Media M, Cora, Saturn, Electroworld... bármelyik műszakis multiban. -
#425 sziasztok!
azt szeretném megtudni, hogy ezt a telót hol érdemes megvenni, ha azt szeretném, hogy kártyafüggetlen legyen, és hogy emellett részletekben fizethessem ki? igy most kp-ben van durván 50-em, ezért nem tudnám 1 összegben kifizetni, csak a következő honapokban a Diákhitel segítségével.
köszönöm széepn előre az informáciokat! -
Antonio #424 Magyar marad, lehet.
Ha független szoftver van rajta lehet.
(elvileg kamera javitva lett mer már 4.5ös) -
#423 Sziasztok kérdésem az lenne,hogy lehet e a gyári USB-vel az SE oldalról frissiteni a firmware-t?? s ha igen akkor az magyar marad e a nyelv?
jelenleg R1N005 -ös firmware van,de elvileg van már jobb (R1N035)
köszi minden segitséget -
#422 Hello !
Nekem olyan játékok kellenének amiket lehet bluetoothon keresztül játcani.
[email protected] -->ide küldjétek PLZ a linket vagy a game-t !
elõre is köszike :P
ja és ha tudtók jó hasznos java alkalmazásokat azokat is küldjetek PLz
+ valami TV-hez való távirányító progi se lenne rossz :)
-
CéZé #421
Ezt próbáljátok ki, ha még nem tettétek, szerintem nagyon jó :) -
#420 -
vg #419 Szerintem igen! Nem gyorsabb, nem jobb, viszont a feeling megvan! -
#418 Sziasztok!
most akarom elvinni k750-emet softv. friss-re ,mert nem vagyok vele meglégedve (R1N005)...kérdésem az lenne,hogy ténleg érdemes rányomatni a w800-as soft.-ot,az a legtutibb ?(gyorsabb, biztosabb?csakmer volt akinek azzal is voltak gondjai), vagy egy másik k750-es softot inkább ??? -
matrix81 #417 Mennyi lehet a gyari ara? -
matrix81 #416 Azt nem mondta, de nem is kerdezem... talan jobb is... de az tuti h nem lopott! sokan "tartoznak" neki... De nem fog lemmen ara, mert en mar lattam 75-ert is? -
vg #415 A telefon kezeli a USB 2.0-át, de csak a memoriakártya használatakor! Ha a telefon belső memóriájára írsz/olvasol az csak USB 1.0! -
Landor #414 igen -
#413 miert nem memkartyaolvasot vettel? -
Sesshoumaru23 #412 Mer..így usb 1.0 alatt elég lassú...plusz ha még akarok hozzá venni 512es mem.sticket.. most vettem egy usb 2.0 kártyát mer alapból nem tudja a gép, de lehet csak elb*tam az install-t ??? -
Sesshoumaru23 #411 A Pannonnál nem tudtak erre válaszolni, csak nyomtak vmi süket szöveget...
de ök sem tudták...
-
Sesshoumaru23 #410 Cső Skacok! Tudja kezelni a teló a usb 2.0-át?? -
#409 Engem is érdekelne
Hova valósi vagy ? -
#408 ja, amit ellopnak a cigók Józsikától -
G_ArchAngel #407 ok...:) -
CéZé #406 Ne próbálkozz :) Vidd el egy gsm boltba -
G_ArchAngel #405 és ezt megtudod csinálni?
vagy én is megtudom a gyári kábellel? -
CéZé #404 Mi az érdekes? Az enyém már ilyen :) -
G_ArchAngel #403 hmmm...érdekes... -
#402 És honnét tud? Esetleg haverodnak megadhatnád az e-mailjét... -
matrix81 #401 persze h fuggetlen -
wid22 #400 65 000 ft elöfizetés és kártya nélkül ujonan az jó? Annyiért kapom . Most veszem meg. -
#399 Kártyafügetlen ? -
#398 Persze.... -
matrix81 #397 Mar lattam 75-ert is) De most beszeltem haverral vadi ujat garancival tud kb 50-ert) -
#396 43k elfogadhato -
#395 Ez a teló 2 év múlva is teló lesz ha még lehet kapni majd akkor olyan 30k-ért kártyásan :) -
#394 43 de 2 évig fizethetsz :( -
zsolteex #393 én se akarok sokat rászánni, de sztem belemegyek egy előfizuba, a 43k meg már nem vészes...