2396
-
totoka #472 lehet hüje vaok , de nem tom átállitani angolra.. kurvára nem megy az orosz nékem .:D hun kell ? -
#471 lasyk K750i site -
TurboSG #470 Az alább megadott címről letöltöd az Operát és láthatod, hogy rus-eng. Alapbeállítás orosz, de átálítod angolra és tökéletesen működik. Ki van próbálva! -
totoka #469 köszi, de kellene ez az OPERA angolul. mert oroszul meg lengyelül van, de nem értem :))) vki help me köszi! vagy bármi amivel weblapokat lehet bongészni telón -
#468 http://www.maestro.intramail.ru/files/java/index.php?sort=date -
totoka #467 sziasztok! segitsetek! milyen progival tudok megnézni 750in honlapokat? és honnan tudnám lekapni ?meg ha van valakinek valami jo progija , játéka feldobhatna 1 linket ide.. nagyon megköszönném ! -
#466 dede -
CéZé #465 Nem erre gondoltál? -
#464 meg van vmi másik SE szoft is, otthon megnézem mi az, mert nem tudom ffejből -
#463 köszi ez jo -
CéZé #462 Én ezt használom hozzá.
.txt formában kimásolja az sms-t a gépedre. -
#461 van rá mód hogy az smseket átmásoljam pcre? -
#460 nemjo a k750 nek uj csatlakozoja van -
#459 Hát ja.A problémám csak az ,hogy R1J002-es a szoftvere VFE_2-es testreszabással ezért nem tudom frissíteni neten keresztül. És ezért nagy valószínűséggel az SE sem fogja. Olyan helyet keresek ahol megvárható a frissítés mert a nem szívesen hagynám ott a telefonomat. -
#458 talán SE szervízban? -
zolee12 #457 sikerült beszereznem a 6310i után ezt a telót és egy hete csak ámulok-bámulok.
csúcs
istenkirály!
fotók,néha jobbat csinál mint a 4megás gépem,hangok állat,nagyon ott van imádom.
a legjobban a fotózásnál a keretek tetszettek,vki tudja lehet ilyweneket pluszba rátölteni? -
#456 aki tudja hogy hol csinálnak pesten szoftverfrissítést az küldje ej privibe legyen kedves.előre is köszi -
#455 ok kösz megnézem hátha jo :) thx -
#454 port beállításokkal van gond... Z1010-nél csinálta nekem ugyanezt, meg csinálja is néha, én mobileEDIT-et használok! -
CéZé #453 Aki szereti a stratégiát az szerezze be ezt :) -
CéZé #452 Kösz :) -
#451 Nem jó hozzá mivel a k750-nek teljesen más a csatlakozója, de lehet hogy majd csinálnak hozzá. -
#450 Hali ez miért van ???? :
Eddig 2szer engedett fel a telora :S vki ötlet ? -
#449 100%! Miért ne lenne jó? Szerintem biztos jó! -
#448 Oda írtam, hogy "bár ez semmit nem jelent".
Bocs, hogy nem segítettem... -
CéZé #447 Sokat segítettél, ügyes vagy...
A gyengébbek kedvéért: mivel a K500i-hez jó, vajon jó a K750i-hez is? -
#446 Kompatibilis termékek
Sony Ericsson telefonok
K500i
F500i
T630
Z600
Ott van a linkelt oldalon. :D
Bár ez semmit nem jelent. -
CéZé #445 Ez jó K750i-hez? -
CéZé #444 ha vodás akkor vetesd le róla azt a vackot...és rakjanak rá normális szoftot -
#443 vigyed szervízbe -
kovi01 #442 hi!tudnátok segíteni?most vettem 1 k750i-t és van úgy hogy amikor este lerakom akkor már reggel nem tudok vele semmit csinálni.pedig látom h működik mert megy az óra de nem válaszol semmire és nem is lehet hívni.örülnék
ha vki tudna segíteni -
#441 1év garival új
-
#440 80k -
#439 Hellosztok!
Mennyibe kerül használtan és legolcsobban egy K750i mobil??
Előre is thx! -
#438 köszönöm a felvilágosítást vásárlási ügyben, annyit esetleg még megtudhatnék, hogy a zene hangerejét fel lehet annyira tekerni, hogy pl egy forgalmas pesti reggelen halljam is, hogy mi szól a fülemben? w800-as firm esetleg többet tud mgábol kifacsarni?
thx!! -
#437 Thx..és azt tudja vki h ha yodafonál veszem meg akkor miaz amit a yoda kivet az eredeti menüből ?? :) -
CéZé #436 ha valamelyik szolgáltató szoftvere van rajt akkor otthon ne kisérletezz vele -
#435 Igen -
#434 Nekem úgy rémlik, hogy nem bekapcsolt állapotban kell az ilyen dolgokat csinálni, vagyis kártya ki és hajrá.
TALÁN. -
#433 Cruizer kábel? hm... Akkor ezexerint az nem egyezik meg a gyári adatkábellel :P Pedig az lett volna az igazán ideális.