2396
-
#2356 K750i érdekelne megvételre oljan ami használhatatlan!! -
#2355 Eladó egy k750i. érd PÜ-be -
#2354 Láttam egy bluetooth-os autós rádiót és a dobozán fel van tüntetve, hogy kompatibilis a k750i-vel. Úgy hallottam, hogy mivel 2.0-ás Bluetooth van benne, csak mono-ban szólna, meg recsegve. Igaz ez? -
fmazsi #2353 Üdv mindenkinek!
Segítséget kérnék tőletek: Van egy másfél éves k750i-m amit imádok, bár a hangja már régóta nem a régi: max hangon csak a fülemhez tartva hallom a zenét, sok ütés kopás van rajta hisz munka közben a zsebemben van, még így is ez az eddigi legjobb telefonom!! Sajnos most valahogy nagyon megnyomhattam mert berepedt a kijelző. Nem látni rajta semmit. :-( Lehet ezt valahogy orvosolni? emberi áron?
Várom a segítséget Köszönettel Filó Márton
És bocs a hosszú szövegért. -
#2352 nézz utána:) -
shrike7973 #2351 Mi az hogy tuningolhatóság?:O Egy telót lehet tungolni? Nemáá.. vizhütést is adnak mellé?? -
bust #2350 sziasztok.
az lenne a kérdésem h az objektív takarót h lehet eltávolítani? (de úgy h utána vissza is lehessen tenni :P)
köszi előre is -
#2349 Végül is nem pont a k750-hez kapcsolódik a problémám, de az a bajom, hogy a T-mobilos k750i-m nem mindig írja ki a neveket. Apumnak meg vettünk egy Vodafonos w200i-t akciósan, át tettük bele a régi SIM-et, és őt is nagyon zavarja, hogy ha hívják, csak számot ír ki név helyett. Hol lehet ezt beállítani? -
#2348 BookReader-rel lehet konvertálni!..nagyon sok SE-oldalról le lehetszedni -
Egerwin #2347 Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hogy lehet egy doc/txt -t javába (jar) konvertálni?
Milyen program kell hozzá?
-
Ubiszaj #2346 W 800 íre is lehet bt infot szerezni mert ugyan azt tudja meg ugyan az mint a K750i? -
jordylee #2345 Eladó egy független jó állapotban lévő Sony Ericcson D750i k750i szotverrel,mindem tartozékával. Ár:15.000 Ft Érd:[email protected] -
#2344 Nekem volt ilyen problémám. Így oldottam meg: raktam az aksi mögé egy fél milliméter vastag kis papírfecnit, és azóta nem csinál ilyeneket. :D -
qper #2343 ja, igen. a 2 gigás memkártyám is behalt vele sajnos. két hónapja letörlődött minden adat, és maga a memkari is olvashatatlan azóta :( -
qper #2342 Sziasztok!
Tavaly februárban vett imádott 750i-m betegeskedik. Randomszerűen kikapcsol, ami elég idegesítő. Beteszem a zsebembe, leteszem az asztalra, és kikapcs. Párszor landolt már szegény a földön, lehet ez a baj?
Volt valakinek hasonló tapasztalata? Hardveres bibi vagy esetleg elég lenne egy szoftverfrissítés?
-
mathe76 #2341 ELADÓ Sony Ericsson K750i + 1GB-os SanDisk memória kártyával.
- 1 éves
- Szép állapotban van [egy kicsit kopott a kamera védő]
- Minden tartozékkal [töltő, adatkábel, fülhallgató, CD, doboz, 64MB-os memóriakártya, leírás]
- Most volt szervizben [új előlap, kitisztítva és átnézve]
- Év végéig garanciális.
- Érdeklődni: 06303313256 vagy MSN-en: [email protected]
Üdv! -
#2340 akkor be mész a pannonba és kikapcsoltatod a hangpostád -
rigaman #2339 Pannonos, előfizetéses -
#2338 Pannonos vagy vagy Tmobile? -
rigaman #2337 Üdv mindenkinek!!
Kellene egy kis segítség
Én tudok hívni rajta de ha engem hívnak nem csöng ki hanem azonnal a hangpostát adja be. Miért lehet?
Köszönöm -
#2336 Hagyjad már, tök jó ötlet, miért nem nekem jutott eszembe :) Minden eszköz meglenne hozzá :) Francba :) -
#2335 Nem baj, de azért szerencséd, hogy ez miatt nem nyitottál új topikot, hanem beírtad ebbe, a viszonylag, szerény, nem túl ismert topikba, ahol talán moderátor csal szökő évente fordul meg. :) -
axelrose006 #2334 akkor az egész fórum egy reklám istenítik a K750i-t stb... neked sincs jobb elfoglaltságod mint ilyenekkel foglakozni... szegény... üdv:) -
#2333 ...reklám
jó utat a banamákra :D -
#2331 kéne egy kis help, újabban ha játszok a k750emel akkor néha lefagy és kikell venni az aksit, na mind1 ez nem nagy probléma, az miért van hogy aki elvan mentve a telefonkártyára és hiv akkor scak a számot irja ki? -
#2330 8-9. 15ért nem adnak néztem 4be utána feladtam. komolyan érdekel a k750/d750 12000ig! -
#2329 12k ?:O
sztem már 8-9 ért is megkapod használt telósoknál -
#2328 üdv, vennék használt K750-es telot, 12000 ig kb. irj pü-t vagy [email protected](MSN) -
#2327 nem régi egyáltalán csak tudom.. most w800 a telo annak is hangja van:D:D -
#2326 na ez :) -
#2325 3 499 Ft ez:
-
#2324 elolap valoban 5 ezer ft?
a kijelzo mennyibe kerulhet?
-
Direkt0x #2323 akkor a tieden még a régi szoftver van.
nem vagyok halláskárosult, de pl:v300-hoz képest az 2x hangosabb, ha nem 3x. -
#2322 télleg elég gyatra hangja van én ráraktam valami hyper hangos basszusos hangdrivert olyan hangja van... :D:D -
#2321 nem elég hangos? akkor te már halláskárosult vagy -
#2320 xs++al.. vegyél fel msnen. :) -
liszike #2319 Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni k750i-re hogyan tudok uj menüt tenni bele? milyen progival és hova kell tenni? -
#2318 "Flash menüt lehet rátenni?"
Nem. W800 szoftverrel sem. Egyszerűen a teló túl lassú lenne hozzá. És a szoftver sem támogatja.
Nézz körül itt, tucatnyi tuning van rá (hangosabb, jobb minőségű hang, szebb kamera, új menük, ilyesmi...) -
Direkt0x #2317 Lenne 1 kis problémám:
ÍValahogy hangosítani szeretném a medialejátszót, mert ez így ...
A telót kb. 1 éve vettem, és még az a szoftvr van rajta, ami tajta volt.
Hogy lehetne csinálni vele valamit, amitől hangosabb lenne?
Nagyon nem akaraok belekontárkodni, vagyis maradjon rajta a k750i szoftver, de azon belül lehetne-e valamit csinálni vele?
Ja és a jobb alsó sarokból kivenni azt a t-zones menüt, vagy át lehet alakítani másra?(PL:Médialejátszót odatenni)
És mégvalamiFlash menüt lehet rátenni?
Mármint, azt tudom, hogy elvileg nem, de ti hátha megtudjátok győzni a telót, hogy kell neki a flash téma.
Mára ennyi
THX -
#2316 megoldva.